Saturday, January 14, 2012

Entri Sentap-Menyentap









53 comments:

Adib said...

mmg sentap entri ni..makan dalam tu

fara aieda said...

suke entry yg nie~~
^.^

chek siti wan kuncup said...

sumpah sentap!!

Rozuan Ismail said...

haha.sentap gila.

buDAK keCIK said...

whoa. tahniah sbb entry yg ni plg brilmiah. haha

pastikan mata ke atas, tgn di dada.. sentap. wahaha

Azie Azra said...

faiz, sila jgn tengok monyet mengawan agi eh. kena rekod jugak tu

fyna said...

erk.
speechless
[btol gak tue..]

aisyah thaqif said...

tak terasa . tak terasa . ^^'

nik lan nik mat said...

terkedu

blognizamlah said...

bagus2...ingat mengingati dalam sentap menyentap...haha

Faraa Eiman's said...

err* speechless , haha

kotak bulat said...

sentap.. huhu

shaffique said...

panasss... terbako ni. haha.


My latest entry : Logo Jenama Popular Yang Terbalik

budaksetan said...

kau ke yang update ni?
tak gaya mcm kau pon XD

Far8 budak baik said...

haha..grrrrr..kene si
man tu..agagaga..
nk pajat gunug kinabalu bagai..
duk atas wicha..haha

syud said...

hahhaha..nah .amik kau ! kan dah kna skali hehe

Ayeem Jemain said...

alhamdulillah

Sher Jenab :) said...

Hahaha sentap nyeww !

sukasuki said...

sentappp..sedasss...ehehhe

Farhan Hanif said...

betul2 sentap ni...hahaha

budak-budak sekarang terlalu manja

auny aizie said...

wilchaa !

kihkihkihhh

Daus said...

sejak bile Abdul (kucing) jadi manusie??

EG said...

sentap!

Nazmi's Blog ☣ said...

hahahah...sentap mak nak ~~!!

SoutulMujahid said...

terasa insaf dan tersentak dgn entry yg menyentuh qalbuku ini..

org asyik kejar rekod je kan????

waa... tapit dah jadi usetat r skang. hahahaha

Life Line 4 Gaza - Pemimpin Umat Islam Terus Berpeluk Tubuh

**::CIKNUURUL::** said...

err,hehe,.btol ckp si abdul tu,.hehe

stalker hebat ! said...

sentap mak, nyah !

stalker hebat ! said...

sentap mak, nyah !

Zarip Ayman said...

seeenntttaaapppp troooihh... HAAHAA!

haasyaa said...

Naissss.

qeef... said...

bagos, nmpaknyer kau dah insap cket abdul.... soh c tapit tuh insap ckali...

Yeb-Nada said...

ak heran dan was-was. si abdul. bnda tu sngja letak k mmg x sengaja tu.. HAHAHAHA

Anonymous said...

siutt je..insaf aku baca..haha..

fairuz said...

ngko ni buat entri sedih pulak. T__T

Dee Chicuita said...

alhamdulillah :D

Ain Zulaikha said...

haha siapa nak buat rekod doodle paling comel? sila tersentap.. haha..
yang sakit pulak yang terlebih tak ingat mati ya... insaf jap haha

LeMaNtO said...

syukur alhamdulillah~entry plg best. mane button like? nk like byk2.

Yuyu Musa said...

syukur alhamdulilah...*sambil tadahkan tangan ke langit dan sapu ke muka...hihihihi

ShrayderXVII said...

dem. semart la sial! hakhak

tia @ Ini Kisah Tia said...

uiss sentap habiss ..

Afiq Anwar said...

pandai lukis tu ayam,,

http://afiq-anwar.blogspot.com/

jom tgk gambar !!

bedpet said...

haha. hamik. memang sentap si man.

Fina Fento said...

padu kena ke muka tuuuuu.

safiah sokher said...

ni mmg betul2 mengunakan teknik Prof Sentap Hati Mak Nak

adrinaqamarina said...

mendalam maksud tu, kalau ko mati, boleh ke rekod3 tu buat ko terlepas azab kubur?

Terbelog said...

bilamasa jd ustaz ni

=MiMiE= said...

peh.. mmg sentap. haha...

haqimi zulkefli said...

ok. tahniah berjaya menyentapkan org2 yg menglembu kt sini. termasuk aku. TT_TT

Zul Fattah said...

Salam.... saya ada buat satu segmen. ini pertama kali saya buat.. dan sebagai ganjarannya.. saya akan pergi ke blog idola blogger yg menyertai segmen saya...

Mintak tolong tuan blog.. terjah blog ini..
http://manjamiloo.blogspot.com/
dia adalah peminat blog awak.. time dia stress dia akan baca blog awk..
best dia cakap..

walaupun dia blogger baru..
saya harap awk sudi jengah ke blog dia..

pandangkedepan said...

wah...semoga menjadi pengajaran buat diri ini..:P

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

alhamdulillah...penuh pengajaran... =)

ParkAir said...

Amk sebijik! Kesian Usop Wilcha.

bersepah-sepah said...

tapi masih ade anggota 'Abdul' yang tak patut ditunjukkan... haha...

back to top