Monday, October 25, 2010

Jika Aku Seekor Hantu



Kalau aku seekor hantu, aku nak jadi hantu:

Hantu Pontianak



Hantu ni antara hantu peberet Melayu... Macam Pontianak Sundal Tiap Malam... Cuma kalau Nora Danish yang jadi pontianak tu, aku sanggup berbunuhan nak beli tiket wayang... Kalau aku jadi hantu pontianak ni, perkara pertama yang aku nak buat ialah cekik2 pak gad UKM... Pastu sorokkan clamp diorang kat kandang beruang... Habit pontianak ni memang atas pokok je dia suka... Kalau aku panjat meja ke, tempat sidai towel ke, jadi tak kena plak... Nanti pontianak yang lain pulaukan aku... Takut diorang remove aku dari friendlist diorang... 


Hantu Langsuir



Ni jenis hantu penghisap darah... Taktaw lah darah period ke tak period... Kalau aku jadi langsuir, aku malas lah nak main2 darah ni... First skali, aku ni memang mabuk darah (ye, gelakkanlah aku)... Seken, darah tu najis dalam Islam... Kalau boleh, aku nak hisap mende lain je, something yang menyegarkan, yang memberi nikmat menghisap... Kalau hisap, takkan puas, mesti nak lagi... Kah3...


Hantu Raya

Wassap bro?


Ni hantu paling best antara semua hantu... Kalau aku jadi hantu raya, aku akan curik semua duit raya budak2... Pastu koyakkan baju raya diorang... Pastu, sorok kasut raya diorang... Pastu, makan ketupat dan kesat2 kat katil... 
Pastu, baling mercun bola dalam jamban time ada orang tengah berak...   


Hantu Galah



Hantu ni lah hantu paling tinggi kat alam hantu... Biasanya hantu ni digilai makwe-makwe sebab makwe-makwe zaman skang suka yang tinggi2 ngan panjang2 je... Agak-agaklah kan, kalau tinggi tu dah 3 meter, adik dia berapa meter?  


Hantu Pocong



Hantu ni jenis yang berbungkus-bungkus ngan kain kapan pastu suka main lompat2... Kalau aku jadi diorang, aku bukak je kain tu... Rembat kain pelikat jiran2 pastu jalan jela cam biasa... Ni buat penat aje terkinja-kinja cam beruk kena tungau... 


Orang Minyak



Jadi orang minyak lagi best... Tiap malam kerjakan anak dara orang aje... Tak payah dressup semat2 pun... Pakai boxer, sapu minyak satu badan dah setel... Aritu Nasha Aziz... Malam ni Lisa Surihani kot... Takpun, Tiz Zakiah... Takpun, Maya Karin... Takpun, Diana Danielle... Takpun, Luna Maya... Oh, indahnya!!






Dan hantu last sekali yang aku nak jadik...,



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Hantu Kopek

Hmmm... 

59 comments:

nadey said...

hahhaha plg xleh bla hantu minyak ko! mmg ko ni bernafsu minyak itam!!!!!! demsssss

hantu tetek tu terbaik...aku ade kn entri hantu kopek! tp hantu kopek ko seksi sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faiz Tapit said...

hahaha... ni hantu mahal weh...

nadey said...

mahal sbb leh sorok duit bwh t+t+k kn???? lucah gile aku

+d.O.Y.A.h+ said...

haahahhahahhaa. tergelak2 sambil kencing bace.
hantu kopek sedap. =,)

Faiz Tapit said...

nadey: ye kot... kah3

oyaah: mmg sedap... aaarrr

rossoneri said...

hahahahahahahahahahah okey, pic last sekali mmg xley blah..hahahah

-✿ Ayu ✿- said...

adoyai...ade juga yg minat nk jadi antu rupenye...:p

Faiz Tapit said...

xdela minat... bygkan aje... haha

ika~~ said...

miahahaha!

Bert said...

hantu kopek betul2 melemaskan, aku baru tgk je dah cukup lemas..kehkehkeh

Faiz Tapit said...

tw pn ko,... belom die main sorok2 lg

BLADE EDGE said...

salam...

hantu raya mmg xleh blah!!!

AiDa AzRyN said...

Haish~ cte pasal antoo plak~ huhu~

2nd Princess said...

ish2 ...

Faiz Tapit said...

haha.. jgnla takot

one2paii said...

haha..cam sengal jerk gua tgok antuh2 tuh

Faiz Tapit said...

tu hantu baek punye baii

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hantu kopek agak-agak berapa berat kalau timbang?

g0m0k9enDek said...

serius, ak seram yg last tu

Faiz Tapit said...

tw xpe... mmg seram gile

Nen と Cbulat said...

klu ad award...aq kc kt antu k****

no_cha said...

mmg dasyat r cite2 ko nie.....pelik ak....

Faiz Tapit said...

dasyat2 baru best... heheh

bspotgurl said...

banyak pulak kisah hantu awak ni :)
Well, yg tak menahan picture yg last tu la..hahhaha

Nobita Sensei said...

Berat ni. Mau 10kg setiap satu. Larat ke?

Awangku said...

hahaha.. hantu yg last tu bingung hehe

BezBuddy said...

hahaha....best gler...ko budak ukm gak ke?

tq sebab tlg cekikkan pak gad utk aku...hahaha

nkara said...

tang antu last tu konpius skit... ;)

Faiz Tapit said...

xyah konpius2... hahahha

Siti Nur Aminah said...

ko siap bole pkir kalau pjg 3 mtre adik pjg bpe..bbi btul.ahahah

Faiz Tapit said...

besela, laki... hahaha

si biskut said...

aku nak jadi hantu halimunan.leh raba2 tapi owang tak nampak.haha

Atsuko Ichirou said...

ade masalah ngn p.guard gak ke...
hahaha...
nice

Chenta iryns said...

hahaha....gilerla...
huu takot2 lari.....
hahaha.....
mencarut eyh...

Faiz Tapit said...

hahah... mane ade mncarut pn

iszieylyanziy said...

eee,,,hantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cascd said...

Hahahaa..aku jatuh cinta kat post ni la..aku tkut hantu paling bawah skali...gagagaaaaa

Faiz Tapit said...

jgn panggil2, kang die dtg wei...
hahaha

Why Farouk said...

hahahaha!
t'kjut beruk ak tgk antu yg last skali tu..
tgugat i taw.. hwa3

Faiz Tapit said...

hahah... tgugat rupenye...

Lulu caldina said...

ceh...

Faiz Tapit said...

ceh...

tim said...

selamat aku menempuhi semua gambar2 hantu tersebut hahahaha

Faiz Tapit said...

hahah... mestila selamat... ak x letak hantu btol pn...

Nyssa Nuar said...

ni hantu gatal ni..ahahaha

ijatnuar87 said...

heehhehe...sumer berkenan dengan hantu kopek tu...nasib baik la hntu kopek ko ltak last,sebab xder la trauma sgt,heheheh...bantai gelak ader le...

Selikat Coklat Berbicara said...

haha ! haa , kalau kaw nak jdik hantu langsuir tu kaw nak hisap ape arh ?? lolipop byk2 ?? HAHA

huwaaa ! besar gabak ! bantal peluk aku pon kalah ~~ HAHA

lynda m0chi-m0chi said...

antu k0pek pling xthn..
aduh!! hahah

It's Me, Shah! said...

hantu kopek! wakakaka cilake

Faiz Tapit said...

Heheh... besau tu

Ku_yah said...

hantu last nk jadi tu xleh nk tahan...wkakakakaka


jadi ke gitu???kan jadi parah weh nk nanggung

sis shuhada said...

haha terbaekkk!
tp rasa ko lebih seswai jd hantu gatal la.. gatal! hehe.

Abu said...

hahahah.. aku nak jadi anak kepada hantu kopek tu.. tak pun laki dia.. ahahahhah mau bertahun minum susu tak habis2 tu..ahaks (kategori 18sx neh )

ciK gAyah kePohh said...

ahhah sangatt hebatt antu yg lastt uh :)) perghh!! mantapp betoii

bukan penggoda said...

bongek gila nk jd hantu kopek! kahkahkah.

YaYa said...

hantu kopek..tett

winny said...

hantu k0pek uh x leyh bla d0wh !

aEvOeCaEdOe said...

hahaha..like3... agak ke'kuningan' jugak niat jadik antu tu..haha

BOYAA MARADONA said...

gile beso hantu kopek tu . haha

back to top