Thursday, December 22, 2011

Update Blog





Hai. Aku dah lama tak update blog pasal dah nak exam pastu banyak projek nak kena siapkan... Bukannya projek yang tak senonoh, ni projek baik punya. Exam aku start 3 Januari sampai 20 Januari. Sem ni aku ada 7 paper. Lepas exam barulah aku boleh update blog kalau rajin. Sekarang ni pun aku ada 2 lab report, 2 assignment and ada presentation yang tak setel lagi.

Kalau nak taw projek apa, boleh tengok kat page ni. Kalau nak like sekali bagus jugak. Blog tu aku lah yang buat. Hehe.

Wish me luck and maap kalau ada salah silap. Bacalah entri lama-lama kasi habis ye. Hehe.

38 comments:

budak kecik said...

gud luck tapit!!

Dhiya Fariza said...

DAH HABIS BACA SEMUA ENTRY LAMA XD

NurAfizahMazlan said...

Tadi nampak abe faiz otw g kelas. ^^

emy|farid said...

gud luck!

thaqibzaki said...

Tapit, aku minta maaf juga ye. Good Luck gor exam weh. Aku ada exam juga. :D

budakampung said...

gud luck tapit oii!!

~Nana BamBam~ said...

chayok2!!! gud luck tau

miSs aMaL said...

gud luck!:)))))

Sayid Ann Ima said...

sama la kita
exam start 3/1
>_<
good luck!!!

Nyamuk Terbang said...

gud luck weyh

Cik Orkid said...

apsal gambar tu pelik semacam je? miahaha

goodluck eh ;p

Puteri Iqa Izyan said...

tahniah sebab byk keje. muehehehe.

goodluck utk projek jgk. aku pun same ade projek sem ni. due pulak tuh. doii

Najwa Sofwani said...

all da best :)

atiqa aris said...

gudluck encik!

fiza nurani said...

gudluck tapit :)

Juno said...

semoga maju jaya.

si robot comel said...

caiyok,good luck beb!

KizZ said...

Huh! malasnya nak study untuk final exam...kalau belajar takde exam mesti best ek..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

faizulosman said...

same2 kita akn hadapiu exam...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/kenapa-aku-suka-kucing.html

Isteri Encek Bard said...

dah seploh kali baca entry lamo ko tapit.. hehehheh

roq said...

kahkah....kologen .....boleh mude wo...

Fara E's said...

chaiyok ;D

wanie said...

GOOD LUCK!!

model pakaian grosir said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

~Nana BamBam~ said...

gud luck bebeh :)

nia marlissa said...

good luck faiz :)

dah lama da habis bca entri lama-lama

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

bile la hang nak update.. aku da katam da bace blog hang nie.. kalau kau buat exam untuk blog kau pon,aku boleh A.. ape2 pon gudluck !

Raden said...

aku phm ko bz. aku pon bz. nti kite da free kite kawen.. eh kite update belog lg

Anonymous said...

rindu dekat abam tapit kah kah kah

Ain Atika Zailani said...

huaaa exam tuuu good luck yee!

eita said...

semoga berjaya..
buat yang terbaik

Zaza Khadri said...

http://zazaohyeah.blogspot.com/2012/01/tiba-tiba-rasa-seronok-pulak-berbelog.html

kinah said...

paiz study course food tech ke?

Faiz Tapit said...

food science n nutrition. food tech die lain sket

alin cokodok said...

Tapittt cepat la update blog...da lama sgt tunggu nih

Mr_Komeng said...

hahaha..tapi sayyangg~ lisa dah lari :D :D

Anonymous said...

Good bye, sweet soul mate :)

Anonymous said...

Good bye, sentimental soul mate :)

back to top