Monday, July 16, 2012

Selamat Hari Jadi Iqa



Lama jugak aku tak update blog rupanya. Tetibe dapat surat dari adik kosmet aku si Intan tu, nama adik beliau Iqa. Minat beno blog aku ni katanya. Padahal dah lama sangat aku tak bukak blog ni. Keh3. Terima kasih banyak lah ye. Tengoklah lepas ni makin rajin ke tidak aku update blog ni. Maklumlah, hidup bujang ni pun busy jugak sebenarnya, arnab aku baru je beranak 7 ekor, kucing-kucing aku pulak semuanya tengah bunting lagi.

Untuk Iqa, selamat hari jadi yang ke-17. Dah boleh kahwin dua ni bak kata orang tua-tua, kalau lelaki lah. Semoga murah rezeki, panjang umur dan tulisan makin cantik ye. Nak SPM dah ni tulislah lawa-lawa. Format surat pun tunggang langgang je ni. Heheh. Gurau je Iqa, jangan marah. 

Yelah yelah, ada gaya Heliza Helmi. Sikit je lagi nak sama terus. 

Semoga berjaya SPM tahun ni dan semoga berjaya jadi child life specialist tu. Ingat, SPM tu soalan paling mudah, jadi takyah risau langsung pun. Hehe. Good luck Iqa, all the best. 

19 comments:

doyah said...

hahaha aku dapat baca dulu kt kelas tadi :D

Ayeem Jemain said...

paiz, sorok sikit muka pedo ko tu paiz. ketara sgt. control, control

Rara Nasiha said...

alolorr, cantik manis je dia. Happy birthday untuk dia jugak :)

siti said...

fanatiknye peminat tuuu smpai bagi surattt

Anonymous said...

Hihihihi.. intannn punye frens ^_^ terharuuu smpi ketawa terguling.. teruskn menulis blog yer paiz ^_^

Daus said...

nohorom ni baru nak hapdet blog la...!

Syafik Coklat said...

lawa iqa ni ye . haha

kisah hati said...

amboii jeleslahh peminat2 yg lainnn...huhu
*sayalah tu
hehe..selamat hari jadi jugak to iqa..

LiNda said...

happy birthday to iqa. thun dpn birthday aku, aku nk hantar surat kat faiz tapit la.

nuha ahmad said...

hemmm jelous jelly nak jugokkkk ! haha

miza&tummy said...

finally...si jongos tu dah beranak 8 dah,tp yg 1 mati telebih *click* mknn...

xila riston said...

ahh jelesnye.. nak nak jugak hahah
slm ramadhan~~

muhsin.aminudin said...

cun tu

Ell Swift Dotz said...

Waaaaahhhh...untungnye ika.. jeles pulak kite nie..huhuu

Yousof said...

Selamat hari lahir Iqa.. Ingat tu, soalan paling mudah, semoga dapat jawab semua soalan dengan jayanya..

ain dzaya said...

semoga beliau berjaya dan panjang umur..tapit : ckp kt beliau..spm tu celah gigi wa je okkeh!
Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis

cerita apakah said...

lembu is back

Juno said...

Awwwh. Sweetnya dia.

Payeh Kuced said...

comel laa iqa .. #_#

back to top