Wednesday, October 5, 2011

Hidup Bukan Senang









49 comments:

Syakir Aziz said...

baru nak sedar ke? hahaa

Dhiya Fariza said...

Tapi tak salah menyimpan angan2 :)

azrijohan said...

LOL

DaYaH JeLitA said...

tak sabaq nak kawin lettew

Jamban Comel said...

1st !!!!!!

ain hamiza said...

untung laa kalo hidup btol2 senang cm nie.. huhu :)

faizlaster said...

betol tu

Eyka said...

btul..sush nk dpat klu asyik berangn je tanpa usaha kan? :P

Daus said...

nak komen 1 je... nama characters kau tu mesti pelik2 kan... cam jowo pon ade.. haha

aimi said...

terbaeeekkkk


erm.. lau lh idup smudah yg di bayang kn....=D

faten osman said...

....aku pun selalu pikir cmni -____-''''

NUR AMINA said...

Moga angan jadi kenyataan. Doa banyak2 ye!

reenapple said...

kadang3 aku fikir macam tue jugak... tapi kena kembali ke alam realiti .. =)

buDAK keCIK said...

xpe berangan tu perlu. tp jgn pulak sampai x msk akal. paham?!

mungkin angan2 tu bley memotivasikan ko lg. :)

O'gosh said...

bole jadi je kalau berusaha kan..kan..kan...hehe

merahitujambu said...

berangan jee eh

aein pandy said...

mcm x hidop jer klu cmtu pnyer snang...

Fara E's said...

cian

salwaismail said...

hahah anak 3 tuuuu :D

Hidayati said...

Hidup memang tak mudah tapi kita oleh mudahkannya dengan bersyukur, berusaha dan kurang rambang mata. kalau apa saja yang orang ader kita pon nak, alamat hidup jadik benar2 tak mudah.

qiss.lovely said...

hahaha.!

ashraf said...

kau ni kuart seks la haha

anonymous? said...

takpe sekadar berharap.tapi jangan melebih lebih pulak

Amoychanteks said...

senang nye kawen~~ ;p

~Nana 귀여운~ said...

berangan je lebih...hahahaa

yang nyata bile lagi? asik berangan je..

Rozuan Ismail said...

kah kah.sebelom ni tak kan x sedar kot

Ayeem Jemain said...

selamat membina rumah tangga, meruntuhkan katil temanku

♥ norlida ramli ♥ said...

lol..dok berangan..dh x sabar lettewww..

alepridz said...

hehe... kalau pikir yang bahagia jer memang lah best bro... :P

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

indahnye angan2..apa pong xbley..heeeheee..

cici tembikai said...

dengan angan-angan maybe hidup jadi mudah =p

chiah_ismile said...

indah tol angan2..

zaraibrahim said...

haha..mmg la hidup xsenang cm kite angankn:)

wath said...

kat angan2 ko tu kene selitkan sedikit drama. contohnye zubaidah berkenalan ngan hassan. pastu ade skandal. beru la realiti hidup. kehkeh

Anonymous said...

Kalau nanti hidup senang Alhamdulillah, Andai kata nanti hidup susah..terima aja dengan yang redha janji mesti usaha dulu..kalau nak susah juga apa nak buat, disini dunia bukan syurga.

Anonymous said...

hak9!kelakar la

Nyamuk Terbang said...

jom kawin
okbai

Isteri Encek Bard said...

hahahha verangan tak sudoh

Karimah Macho said...

apa ni? cakap nak kawen lisa...zubaidah ibrahim plak dah..hahaha

Cik Aish said...

hehe btul btul..nak kawen mmg senang..tapi nak kereta, rumah, semua tu mana nak dtg ? takkan kawen je kan?

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

haha. best berangan :)

Maii Yusre said...

Awwww.. hihi

Cik Chokie said...

alngkah indahnya bila ianya jadi kenyataan ;P hihi

Anonymous said...

Akahs!!
Angan2 Mat Jenin ar tuekn..
xpe2... dr angan2 akan jdk kenyataan....

Ain Zulaikha said...

ish ish ish.....

ain dzaya said...

jangan nak terlalu berangan kahwen denga siti zubedah kalau rasa diri tu ta sedar dalam angau macam mat jenon.

YOUsoF said...

Kuat berangan baru nampak comel kan Tapit!

Miss Purple said...

hidup memang x semudah yg kte rncangkn kn?~

Nur Abu Bakar said...

Miahahahaha...

back to top