Thursday, April 12, 2012

Fakta Vs Auta











*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


47 comments:

Sis AI said...

Wakakakaka!!
Terbaik dari ladang!! Buat lawak mmber dia!

Camy Alya said...

hahahahahahhahaha :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha..info kat fb memang tak semua boleh caya

lawak doe!!

Akim Iqbal said...

k

Wadi AR said...

bile IT dihujung jari

Terbelog said...

fakta!

mieza said...

cite kt kwn yakin gler kann
xde rse bersalah lgsung.
haha

Suraya Aris said...

memang banyak benda boleh dapat kat fb tu, tapi terpulang la pada kita, ada akal, boleh tau mana betul mana idak, ye dak?

El-Janna said...

hahhaha facebook bukn bhan bacaan^^

Rozuan Ismail said...

haha. mmg bodoh lah kalau totally percaya apa dekat FB =)

Nana said...

hahaha..sengal gile..

Ahmad Saufe said...

adoyaii!!! terbaek!!

Rapunzel Cikilolo said...

facebook, bace boleh. percaya jangan. keh keh

aaron aziz said...

boring~~~

SufatihaNur said...

kawan dia pening...cam tin kosong lak...

O'gosh said...

sabo je la....

Arif Aiman said...

haha! kasi kasi.

Eyka said...

tipu tipu tipu

booooooooo

hOney n' cLOver said...

aDoi...nAmpak benar kureNgnye iLmu...hahaha..bnda da trang2 palSu pie caya...;P

wani brahim said...

tula fesbuk memanjang ahhaha...

xila riston said...

k fine

nia marlissa said...

karim yang hensem

yaya_flanella said...

kehkeh. kena sedass

nadz ruslan said...

haha i like!

Muhammad Sufi said...

Lawak..... Hampeh.... Best Giler... Aku suke... I Like !!!!

Srikandi Utara said...

aduh.. hilang ngantok baca entry ni:P hahaha..

You and me said...

Tak betul tu cikgu saya cakap.. Tapi pakcik saya cakap memang betul..

Fara E's said...

elok rejam sampai mati je . haha

Arryana Nasution said...

HAHAH.... lawak dowh...

Arryana Nasution said...

HAHAH.... lawak dowh...

ain dzaya said...

hahahahaha..bagus2!
konfident ali karim sebarkan maklumat!

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

Dhiya Fariza said...

message delivered. thumbs up!

FazzYnameD said...

HAHAHAHAHAHA!!!
sorang kencing sorang nganga..

Rulita.park said...

hahhaha :D dari pesbuk yang temennya tu percaya aja,hahahha gambar terakhir gak nahan :D :D good post! :D

faatin said...

Best :-)

Myra Azraff said...

haha ! comel je..fb ni skang tah pape ! kecelaruan maklumat dibuatnya..aha~

Cara Pesan Trica Jus said...

uh

Trica Jus said...

semua bermula dari apa yng dai bawa dari rumah.... :D

obat tradisional asam urat said...

bersabarlah... semua akan indah pada waktunya !

LynnDamya said...

hahahahaha.......first time ak dtg sini dah terpikat dgn entry ko yg sengal ni, hihi...membaca sgt kan~~ :p

Nyamuk Terbang said...

ouhh bru prsan kartun nie xder hidung..haha

Usahawan Muslim said...

tumpang laluu. sje nk promosi jap fesyen import antara yg murah stakat ni di intelloutlet.blogspot.com.

Usahawan Muslim said...

tumpang laluu. promosi jap fesyen import terkini yg murah stkat ni.

Mujahid said...

Betul.apa yg ada di fb,tak semestinya fakta.nice entri..comel kartun tu
Filem Man Sewel Datang KL - Jom Tonton

Solehah Shamsuddin said...

Facebook memang xleh percaya.banyak info penipuan je banyak.

♥ Nana BamBam ♥ said...

sapa cakap kawen muda itu freemason? dalam hadis dan Al-Quran xde pon tulis....ish3...Astagfirullah...

:P

cara meningkatkan kualitas sperma said...

its waw

back to top