Sunday, January 20, 2013

Faiz Tapit Dalam Utusan



Okeh, sape yang tak beli Utusan semalam, dia lembu. Semalam lah mende paling best ada dalam Utusan kau orang taw tak? Kehkehkeh. Baru Sabtu lepas, kak Lina, merangkap wartawan Utusan interview aku. Interview dalam UKM aje. Dia cakap si Ayam lah yang rekomen kan blog aku ni kat dia. Trimas Ayam dan kak Lina. Ni lah first time aku masuk surat kabo. Dia punya rasa bangga tu macam masuk tibi. Herher.

Time kasih jugak kat semua yang baca blog aku ni. Nak belanja sorang-sorang, tunggu aku kahwin dulu lah ye, belanja telor rebus cukuplah. Oh, cakap pasal kahwin, sape nak apply jadi madu, borang nanti mintak kat aku cepat-cepat. Borang tu dia punya laku macam jual air kat perhimpunan Bersih. Herher. 

Isnin depan aku dah nak viva. Doakan aku berjaya ye. Lepas tu, InsyaAllah baru aku aktif balik berbelog ni. Baibai.

Tekan SINI untuk link dari website Utusan.

58 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

tahniah tau.tulah smlm akk dh bthu kt kotak komen entri sblm ni...bangga ramai kwn blogger msk paper/mjlh ^^

Faiz Tapit said...

Hehe. tenkiu ye kak. :)

Anonymous said...

cik anon,
ha...okeh, aku nak borang tu 8...kah3

syazmie hamzah said...

ini tidak adil!

Cik Puan Nurul said...

dengan lembu2 ko sekali eh masuk sokabor..glemer u..nak sain bleh?

misluvcoklat said...

semalam ada terbaca, hikss. tahniah2 .
nak sain nak sainnn. hikss xD

KK said...

wah..tahniah2..
fofular la lepas nie..hehe

hassy chan said...

aku tuntut telur rebus tu nanti haha!

nur emilya said...

Tahniah! Untong lah masuk paper, hihi.

faizal abd fathi said...

lepas ni boleh masuk majalah Mangga ni....hehehhehehe

Seteguk Ayor said...

untungla hang eh..
dapat masuk surat kabo..
hee~

aimi adilah said...

ooo masuk surat khbr bru nk update yee...

gilak r msk paper seh


good luck viva =P

eqbalzack said...

EZ tak sempat beli tp sempat baca wall kawan2 semalam bro. Tahniah! teruskan menulis...

-EqbalZack-

onie said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

Ayeem Jemain said...

Tahniah woi. Tak nak scan ke? Tak dapat baca lah

Leya said...

all the best untuj viva..aku dah lepas hazab

Sayid Ann Ima said...

congrats.!.
nice achievement you got there
X)

Anonymous said...

tapit,, umor ko brp sbnrnye?? hikhikhik

kay_are said...

tahniah bro! good luck viva.. abam artis.. nak sain! =P

lynndamya said...

hahaha kantoi rupa sebenar kan bila masuk paper, btw congratez! sila buat entry yg kelakar lagi ya, buat byk2 ! haha

yatty ismail said...

Waaa.. Tahniah tahniah. Nak apply jadi madu~~ :*

Ridzwan Mohamed said...

untungla...ingat telor rebus tu.
tahniah!

Suria said...

Tak sangka anak murid cikgu pandai ber blog..cikgu selalu baca blog kamu faiz :-)

Anonymous said...

Pandai anak murid cikgu ber blog..cikgu selalu baca blog kamu faiz :-)
-cikgu su-

Rafidah B. said...

perghh... Padu! Tahniah :)

cimöt said...

amboiiiii..abam famos amos masuk paper tu!

the tempo of life said...

oh, ukm ke. hebat hebat :D

Miiss Tara said...

laaa.. handsome rupanya si FT ni -_- hahaha BTW, tahniah laa ye :)

syafiqakarim said...

hahah peh.
pemes ah kau hahah
abang,titew nuck sign pelisss

Anonymous said...

makin gemok kau tapit. dah serupa lembu dah aku tengok

El-Janna said...

pemes da.. tahniahh^^

Syazana Zainn said...

awrrr hebak hebak :D
nak cain ugakkkkk :p

KeluangMan said...

bila boleh jadi blogger terkenal ni?(skg pun dh terkenal)

Rizuan said...

tahniah faiz. aku suka baca blog ko ni.. lagi2 psl lisa tu.. haha.. yg wt aku tergelak tu foto kt sebelah kanan ni.. senyum tunjuk gg. ke gembira psl dh msuk utusan? hehe

CikPelangiSenja™ said...

ini ghupenye Faiz Tapit :D mihmih ~ congrates !

Ain Dzaya said...

pehhh...masuk payyperr...

Ain Dzaya said...

pehhh...masuk payyperr...

shada wentz said...

aku tanda mencarut.haha

Scarlett O'Hara said...

Ingatkan keluar gambo tapir tapi lembu.Suka sangat masuk paper ye?

Miss Sue said...

semangat masuk paper macam masuk pilihan raya jek..hahahha :D

Nasrul Muhaimin Ariff said...

ehhh... dah masuk paper... senyap plak... update la oii...

Juno said...

Oh dah masuk paper, kau nak blah ah? Pandai.

Bak nombor Kak Lina! Aku nak emelkan gambar berukuran pasport.

Anonymous said...

tahniah derrr..update blog ye..^^

belle hani said...

Taff body u. Auwww. Nk borang. BTW, TAHNIAHHHH *drum rolls*

Knor said...

tahniah..dah follow

Powpah said...

tahniah and goodluck tapit!!

Amyma Omar said...

salam wak....saya dah follow awak,..bole follow balik...tq sanat2 ye......=)

Joespeky76 said...

Steadylah..

Joespeky76 said...

Steadylah..

Ain Dzaya said...

taula dah femes..blog pun tak reti nak hapdate ke?

Canis Lupus said...

Nasib baik dia tak tulis yang admin blog ni suka mencarut>Hahahha.Btw congrats !

sakuraariela said...

Assalamualaikum... hai awk... sy suka baca blog awk... nice and keep it update... ^_^

#blogwalking....

FiftyNine said...

Hebatlah lembu #ehh dah masuk paper..

Anonymous said...

utusan? ape kelas..

Syifaul Saira said...

Salam...
Done brblogwalking...
Done Follow...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

Anonymous said...

i love u

bahrul alam said...

hahaha bisa aja nih blog nya...

jasa tambah views dan like youtube said...

keren nih isi blognya.... wkwkwkwk

back to top