Thursday, October 11, 2012

Fantasi Gadis-Gadis Sekarang


Di Facebook...




Realiti...




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


59 comments:

Nyxevious said...

hahahahahaha kebangangan!!!!

Nyxevious said...

kebangangannya hahahahah

nanai said...

hahaha... fantasi lelaki sekarang? ooppsss hahah

sephia sophia said...

err...haha

Cik Puan Nurul said...

setujuk..hahahhahahahaa

Anonymous said...

cita2 besau.. prangai mcm ****

Fendy said...

hahaha............

Novelgurl said...

Hiahia ~

Cheida_Mymee said...

Hahaha betol2... Sempoy termasok hamba yg pemalas hahaha jujur x..

♥ Nana BamBam ♥ said...

kahkah . . .

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Lawak2!!

mieza said...

terbaek laa..
realiti kot..

Panggil Aku Han said...

berangan melampau2 realiti hampeh...hahahah

Zura Tamin said...

nasib aku dahh kahwin kalau tidakk mau nye lap top aku menghadapi nasib yg sama hahahaha

kay_are said...

nape aku macam nak setuju je ngan statement ni? huu

cikpia said...

aku sangap eh sangat bersetuju!!!!!

Rapunzeel Cikilolo said...

kehkehkeh. tak payah gebang dalam fb sgt la...

Cik Chokie said...

kahkah XD padan ~ tu la tak nak dengar cakap mak . cube buat dulu ...

Len Inouie said...

hahaha...
au takde.
aku update 'aku pemalas'

Myra Jane Yusof said...

This post is pretty much my favorite lol.

ToWKeY GaMBo said...

tapit ooo tapit mai basuh jamban

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

hahaha.. siyess lawakkk! tapi betul...

Anonymous said...

biasalah pompuan sekarang..
ada hati nak laki yang baik2 tapi perangai sendiri macam lembu..
orang lain nak buat baik xyah nak post2 kat facebook..macam gampang jer pompuan2 melayu ni..benci betul aku dengan perempuan melayu ni..hampeh sehampeh hampehnya..dahla badan macam lembu

-Mr.Fappson

ahmadhiSyam said...

patutlah dah 2 hari saripah x update..hehu. kesian saripah..

Cik CM said...

hahaha.. sentap tetiba..
jom baca entry baru ni.. ada jugak pasai faiz

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/10/seorang-blogger-biasa.html

Ain Norainsyah said...

haha...betoi la tu. :P

shada wentz said...

hahaha, aku tau sapa. aku tau sapa.

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

ade pasal faiz kat sini
http://syarifahnadiaaljufry.blogspot.com/2012/10/10-blogger-terbaik.html

Anonymous said...

Hello there, I found your blog via Google at the same time as looking for a related topic, your website came up, it appears great. I've bookmarked it in my google bookmarks.

CekbOlat-bOlat said...

haha . betul . yg dekat fesbuk tu blum tntu yg realiti . propar semata mata .

Cik PensiL said...

sapalah yang akan masak nasik dekat wa nanti ye ?



kah2

Baiz Mamat said...

hahahahaha lawok2...gelak guling2 di sini

Cik Ice said...

Hahah..lawak gilerr.. :P

faiq said...

keh2...berangan kuat gak geng2 pompuan ni

zila manaf said...

ta terase ponnnn kahkah

Ain Dzaya said...

sarimah oo sarimah.....

MaMa Rey said...

aduhaii saripah..lain kali tlg mak dl kat dapur tak la laptop tu lemas dlm besen hehe

Miss Purple said...

ngek la saripah ngan mak dia ni.. btw, dah jarang update skrg ek.. bosan ar cmni..huhu.. :(

Bard said...

gila lawak la.. hahaha

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hahahaha , setuju yg amat amat amat !!!!

Sery Suryani said...

lawak yg nie..=)

misz aisya said...

amboiii!

setelah dipikir2, lelaki soleh xkan pandang pompuan yg update status cenggitu. so, baik aku mintak kat Allah je. xpyh tulis cenggitu ye dak? haha

Anonymous said...

pais, buat laa lagi entry, boring doooh

TwiggyLiyana said...

LOL!!! Mak saya memang ada potensi buat bebenda cam nih, for reaaaalll

izfanora said...

hahahaha.. gelak guling2..

Azwar Syuhada said...

hahah.. memang realiti pon . =)

Azza Azman said...

serius lawak gila... tapi logik gila. nasib tak pernah buat status sitewww..

plain83 said...

LoL salah satu sbb mengapa aku tak berminat nak ada FB..status2 gediks tahap moron mcm tu bleh buat aku jadi jahat tetiba dan ingin mengutuk dia kaw2 kat status2 dia tu...terkutuk sesuka hati oh tak baik tuuu XD

cik ayu said...

sayew baru jew basuh mangkuk jamban. harap sayew jadi istri sholehah

Nyamuk Terbang said...

sdapnya nama....kehkeh

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha!

Akmal Khalidah said...

Hahahahaha setuju gilerrrrr.

Ada satu tweet tu ; Islamik kau tu imam,jodoh,tulang rusuk,imam, jodoh, tulang rusuk. Lol lawak gilaaaaaaa.

p/s : Lama gila kau tak udate -__-

TechKini.com said...

Haha, tergelak2 baca entri ni...

-> ❤ TechKini.com

4feet8 said...

haha..kan..?

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm wah mmg lm betul x update n3.faiz...tau kan blog ni kuar utusan msia ruangan .com hr ni..tahniah hoho knlah update n3 laju2 utk kitorg!

the tempo of life said...

haha. memang realiti pun,, kawan2 saya ramai je camni. kat fb penuh update nak tunjuk yg dia tu rajin , tapi hakikatnya jenuh kita nak paksa dia buat kerja . hehe

nini said...

hahahahaha.....hamboih mengutuk pompuan kemain na....tapi ada yang btul tu..haha

zara said...

hahaha..nseb baik ak bkn cmtu..xde la trase..haha

back to top