Wednesday, November 9, 2011

Orang Kita Dan Sombong











Moral of the entry: Kalau jumpa member lama, tegur mereka dulu dan cakap awal-awal mereka yang sombong.

51 comments:

aimi said...

ahahah... alu kwn 2 wt2 x kenal cm ner??

Billa.Bel said...

HAHAHA. like sgt !:D

nik lan nik mat said...

waaa..good ending

Tara Asrar said...

haha... kesian

Ayeem Jemain said...

faiz tapit mmg sombong, tak cam dulu

NZ Diaz said...

haha. biasa lah. orang tegur sombong sebab dia tak tahu nak cakap benda apa. hahahaha

Dhiya Fariza said...

Kesian hehe

Jiwa Kamikaze said...

macam syialll,..ha3!!!!!

SoutulMujahid said...

nama x boleh blah la. mcm nama org tua. hahahahaha

faizlaster said...

sape cepat dier dapat..ha

ekin.. said...

hahaha..lawak..:P

Eyka said...

nak terjun skali KB mall boley? keh keh keh :P

neesa said...

ahaa!setuju!!!

Ana Farhana said...

haha ! sllu mcm ni,pdhl org yg tgo tu yg sllunye sombong,tp kata kte lak..hoho

atien rashidi said...

kesian leman hamidi . terlalu kecewa beliau .salam takziah

lili la said...

oit faiz tapit ! lama tak nampak.. sombong ko ye sekarang..
*padahal kenal pon takk :)

ked said...

koi pon ramei jugok yang komplen kate koi sombong..sedeyh amat koi..nak terjun sungei pahang lah..leh men2 ngan ikan patein yak..

Anonymous said...

Ceitttt.

cimOt said...

tau takpe..kekadang aku nak terus diam je..biaq dorang lg menyampah giler damn!!

salwaismail said...

hahaha ending tak boleh blah! sikit2 nak terjun kb mall! :DD

emy|farid said...

yg ni lawak. hahahaha

Juno said...

'sombong' satu perkataan yang tak dinamik.

membencikan.

cik mate sepet said...

hahhaha...typical malaysian mmg cm ni..sokong ngan katun ni =P

yustie ftyt said...

hahahah....kucing xmuncul2...:P

una said...

merepek gila storyline -,-

hahaha :D

ZueMeow said...

Terbaik. LOL

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe tau hahhaha

Ain Zulaikha said...

memang sombong

bugs_az said...

huahaahhaha......
dalam banyak2...aku suke part kucing jek! hahahaa.....sempat ek pg mengawan...hhaa

mrs.meera said...

hahha....xkn pasai too pn nk tejun bunuh diri bagai.....

mrs.meera said...

hahha....xkn pasai too pn nk tejun bunuh diri bagai.....

Anonymous said...

first blog yang aku khatam . caya lahh tapit .

zara ibrahim said...

haha..leman hamidi,senah kaliman xley blah r name die..haha:D

Cik Eliza said...

ade pulak org mcm tu.

haha.

Hidemichi said...

baru 5 org...x cukup 40 lagi...releks tapit.

Fieco said...

tak habes2 g ke ngan kb mall??
ak ske gile entry ni. :D

coklatberapi said...

takmo sombong2!! haip;D

ain dzaya said...

kelakakar giler!!!

syirah rasid said...

asik terjun kb mall je. ada yg sentap kang g terjun kb mall lagi. haha

ehh kb mall jugak

IZNIE MEI said...

pergghhh tapit. lame tak nampak muke hang yg bulat tu.
sombong gile skang.

begini lah kan :D

ThEColoRfUlLofLifE said...

hahaha...menarik...tertarik...ko mmg debommmmm.......

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

hahaha.. apakah smpai nk terjun KB Mall??? ,lawak kcing p mgawan.. sempat ek..

shida said...

ha3...tu ayat biasa kan kalo jumpe member2 lama...adoiyai..:P

misz sempoi said...

aku x baca pun cartoon ko,
tapikan aku dok tengok kucing tu g mengawan bagai =P

LeMaNtO said...

cilakak..guna nama aq sebagai pelakon utama.. bayar royalti wooii!! ahahaha

miErah halim said...

tau xpe..dah 3 tahun xjumpa tbe2 cakap sombong..panas je..

Shybie Hasliza :) said...

HAHAHA, ooo... ni lah rupenya sebab budak tu nak terjun KB mall.. hahahaha...

Mazni said...

Haha, pasrah sampai jadi mcm tu?? hahaha, nice ending :)

fndrocka said...

hahaha

Faqihah Husni said...

Ala.. suke nya ending ni. nak ikut gak ah. terjun klcc

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nak kawan lame je, terus nyorok bt tak kenal..

back to top