Wednesday, October 3, 2012

Antara Seru Dan Aurat







31 comments:

Shahada Fauzi said...

hahahahaha..sampai seru tumbuk ye pian? hahaha..

-misz zela- said...

hahaha..nice =)

http://myzelaries.blogspot.com/

Rapunzeel Cikilolo said...

seru kan. terbaik!!

Puteri Farahin said...

HAHA....
sakit le kene tampo...

hana said...

hahahaha
nice la..

lynndAmya said...

hahaha, style dowh, rasa nk buat jgk kat org2 yg selalu tggu seru je~ hihi

Panggil Aku Han said...

padan dgn kau limah..nasib aku tak tembak je...hahah

nur cahaya said...

tutup aurat, insyaAllah selamat...

Fendy said...

haha...macam2...

ana said...

pun bolehhh.. haha

ct cheery said...

haha..best!terbaek!

O'gosh Iskandar said...

Nasib la kena tumbuk je kan...

najihahfara said...

simple entry with deep meaning

zila manaf said...

entahla meke jwpn tipikal yg bodoh

♥♥szumika sakni♥♥ said...

boleh plak cm tu huhu...bole guna ni hahhaa

iMah said...

kelaka..
tp msj tu sampai..
^^,

The Watercolour said...

Memang pompuan macam tu. Mungkin disebabkan dia tu berpenyakit kanser saraf otak ataupun dia tu bodoh sangat bab agama.

Baiz Mamat said...

gangster betul pian ni..hahahahah

cik mun said...

hahaha..btol jgak kan..

Zura Tamin said...

heheeh..cartoon very nice :). salam perkenalan... http://zzqil.blogspot.com

Ratna Chatraningluh said...
This comment has been removed by the author.
Azza Azman said...

erkkk lawak lah tapit ni...

Cheida_Mymee said...

erk boley mcm tu noo hahaha...

by the way nk mntak maaf da copy some pic from ur blog for my new entry.. sory buat dulu bru mntak permision :P

http://nurcheda88.blogspot.com/2012/10/carta-10-blog-kegemaran.html

Yousof said...

Semat! ;D


Jawapan tu jadi alasan mudah untuk orang yang tak nak berubah.

SURIA AMANDA said...

erk....tatotnyaaaaa....

syakirah izwanie said...

Hahahaha. Boleh buat kat kawan ni. Eh? hahahahaha.

Ain Dzaya said...

kuuu seerruuuu

izfanora said...

msj mendlm nie.. :)

amersalehudin said...

http://blogyangkosong.blogspot.com/

meh singgah sini..tak jamin blog ni lawak and no refund.hahah

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha

LENNY JUBILEE said...

pulak dah

back to top