Monday, December 27, 2010

Terima Kasih Semua


Tercapai gak impian aku... Wohoo!! Cecah gak 2000 follower walaupun kat blog aku ni tak letak gambar camwhore banyak-banyak... Terima kasih banyak-banyak yang sudi jenguk blog aku ni... 


Blogger bertuah yang jadik follower aku yang ke-2000:


Jenguk blog si Areliff ni plak okeh

Sekali lagi, terima kasih!

36 comments:

husnaradzi said...

sama-sama .
blog kao best dari blog bapak mereka.

Ms.F said...

wah congrate ye ..

adrinaqamarina said...

sama3 kasih~

2000 followers seblum tahun baru~ tepuk3

ab@h_Izz said...

cayalah bro..:)

Sunah Sakura said...

sama-sama~ jom follow sini pulak~

http://sunahmohammad.blogspot.com

Hishyamuddin said...

hebat!!!!!!!!!!!!!!
TAHNIAH!

ika yunos said...

WOWW! CEPAT GILA NAIK WEHH. TAPI SIYES BLOG KO MEMANG BEST. HEHE

:: ANNUR :: said...

c0ngrates. cepat giler kan ko. da 20o0. peh. haha. thniah2.

athirahassin said...

congratez faiz!!!=)

geekz36 said...

bila la aku nak dapat banyak camtu

Lucy S. said...

tahniah. aku sbg budak ukm sgt bangga dgn kau. hahaha

doyah said...

hebadd anak mk!

Faiz Tapit said...

eh,, ukm gak? wah... bgus2

Faiz Tapit said...

oyaah: trimas mak!!

murnimahyum said...

wah! hebat!
tahniah~
keep on writing...

Jebat Malaya said...

yaya... blog kau, bukan blog bapak aku...

Zarip Ayman said...

ouh ada gambar saya ! muahahaa.. congrats..blog neh mmg terbaek !

ahmad jo said...

congrats yaw!!

D'China Store said...

blog ni memang best..

Kreatifkan Profile Facebook

srikandi mie said...

wow,..!ramainyeeee,..~~hehehee~~

congrats,..;)

Anonymous said...

dah. 2010 bang. haha. kasi 2011 pulak.

iem said...

waa tahniah2...
truskan usaha

Aina Zakaria said...

Congrats ! aku suka blog kau .

btw , bila nak buat post pasal Indonesian hentam abis Malaysia kat fb ? nak jugak dengar pendapat kau

Mindbreaking said...

congrat, mantop bro

Faiz Tapit said...

nanti sikit kot... huhu...
btw,, thanx 4 the idea

Turtleman said...

hu3 thax tu this blog...aq ska bagi tikos ko makan...biar gemok skit ekekekekekee jom join contest sini
http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

Mia Jamaluddin said...

tahniah beb..

Jeely jelly said...

wah ! tahniah utk anda ! :p

CIK CIRA said...

tahniah...sy pun teringin nk mcm tu...tapi follower baru sikit....come tu my blog yang baru berusia 2minggu..heee...thanz

misztickusz said...

baca blog neh gelak xhabes

Adlin Nazifa Mahadi said...

ad gmba aq aa kat ats tuu ^^
haha ~
btw , thniah2 !
blog anda mmg best ~

Mrs Nurul said...

CAYALAH PAISHH!

fiza sarawak said...

wow!congrats.rugi plak follow awl2.klu x bley jd yg ke 2000.hehe.

Nabilah Zainal said...

fuuh.. tak sampai setahun dah 2000. Tahun depan jadi 3000 la pulak.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah2..pencapaian best ni faiz..

Unknown said...

congrate tau ..

back to top