Monday, September 19, 2011

Cara Nak Kaya Cepat Tanpa Usaha Sangat




1. Mintak hutang dekat waris orang yang baru mati walaupun takde hutang apa-apa.


2. Tepek sticker Mitsubisihi dekat kereta Wira dan jual sebagai kereta Evo.


3. Buat fake akaun pesbuk bintang kesayangan anda dan promote iklan berbayar seperti Youthsays dan Churp Churp.


4. Kalau ada kawan nak mintak movie, cas dia seringgit satu.


5. Jual tuala wanita kat mak nyah.


6. Pos gambar duit kat pesbuk pastu tag kawan-kawan cakap tu duit kita.


7. Pakai spek hitam, suruh kawan iring jalan dan mintak derma kat kedai mamak.


8. Tangkap biawak sekor pastu cat kasi warna dia macam cicak tokek.


9. Pinjam motor kawan pastu jual kat orang lain.


10. Baring atas katil, pejam mata dan tunggu duit jatuh dari siling.

42 comments:

Dhiya Fariza said...

Haha nice one! Tersirat sungguh.

Akim Iqbal said...

lulz

TUGAU GATES said...

pergghh..pkl 2 pgi ko post entry..hebak2

AZRI said...

peh,tips haram jadah...haha

http://azrijohan.blogspot.com

Izyan Kaher said...

apsal laa semua cara nak kaya cepat 'ridikeles' gilaa ni faiz tapit ?? ;D

*god had bless you with super creative thinking lah bro aku rasa :)

faizlaster said...

haha...bongek....

nik lan nik mat said...

duduk kat jejantas bawak mangkuk

budak kacamata said...

ko nie kalo bab mengarut no.1..ahhaha

Unknown said...

yang 10 tu baru betul ptuiiiii......

Sung Je Kyo said...

hahahahahh.....

Sophie said...

no 8 . biawak dicat jadi tokek.. sengal tak abis btol la u ni tapit. hahaa...

Unknown said...

stail...akan ku coba...

chiah_ismile said...

no.10 da mcm million dollar money drop plak!tp aku ske sume!haha

Pure Lily said...

no 7 tu org slalu sgt buat..

MellProps said...

hehe...tips berkesan nie..

satu lagi....pakai baju raya saiz kanak2, sempat lagi la gie jalan kutip duit raya ni

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

Baiz Mamat said...

aku suka tips no 10 tu..hihi

♥ Nana BamBam ♥ said...

heabt tips nhi kna ?

*ayat terabor. :P

ina said...

yang last ade ke?? hihi

Ain Norainsyah said...

memang kaya sampai mati la!! haha

Encik KOKO said...

paling besh!
jual tuala wanita kepada mak nyah,
matilew ko kena libas ngn heel 4 inchi.

Fara E's said...

siot mung ! haha

khryh said...

cehh..keja paling mudah aku penah tahu nie! XD

Anonymous said...

selalu buat no 8 tu.

lalalalala

Ayeem Jemain said...

11. pasang 10 jenis iklan kat blog

shela said...

pecah perut baca..
meh baca kt blog ak lak..hehe

Anonymous said...

yg ke seploh tu bes!

Unknown said...

haha yg pjm motor kawan pastu jual tu mmg kurang ajran

bunny bannie said...

haha. sengal! --" tulis lagi! aku baca tak tinggal satu huruf pun! haha :D

Dyana Saijuni said...

alamak ! t'kelu. hlg smue bnda yg yana nk ckp ble t'bca "sape komen boleh rom**" hatoii. hehe

Powpah said...

haha macam2 lah ko ni tapit..but still, best lah..=))

cimöt said...

hahahaha..ce ko buat dulu..

aindzaya said...

luluss! skim cepat kayap!

Sayid Ann Ima said...

#10 best
haha
X)

EG said...

no 8 serius xbley blah. haha

mushroom said...

apa daaa jatuh dr siling huhuhu

arif pesa said...

http://prelaunchx.com/x/aripesa...guna cara ni..click link ni,dan daftar...

back to top