Thursday, September 8, 2011

Hukuman Yang Sesuai Bagi Pembuang Bayi




1. Ikat kat pokok pastu lepaskan beruang 3 ekor.


2. Upah penyimbah asid.


3. Sula dengan pokok kaktus.


4. Paksa dia berkawan dengan Amir Maharaja Lawak.


5. Masukkan biawak dalam seluar.


6. Penjarakan dan bagi dia minum air ketuban tiap hari.


7. Suruh Hantu Kopek sorokkan dia.


8. Rendam muka dalam loji tahi.


9. Paksa dia tenung gambar Dr. Rozmey lama-lama.


10. Kunci dalam bilik kosong dan biar dia tengok cerita hantu sorang-sorang.


11. Bakar bulu ketiak.


12. Denda RM10000 dan separuh darinya akan disumbangkan kepada Faiz Tapit untuk membeli laptop baru.


13. Cabut bulu hidung sampai habis.


14. Kurung dalam kandang gajah.


15. Mandulkan.

56 comments:

deaday said...

seram btol hukuman ni

cik farah said...

no 4, 9, 12 terbaeek~ :)

siti zarizza said...

terbaaaikkk ^^

Anonymous said...

erk.. derme wat beli latop..

kalo ramai yg derme, boleh kaye niyh..

Myera Nyera said...

hahak. setuju. tapi yang part denda tu tak boleh blah kahkahkahkah nak jugak!!

Mimie.Candy Cane said...

no 4 tu mesti menginsafkan sape2 yg berniat nak buang bayi..

syirah rasid said...

aku suka last ssekali. tp kalo mandul agaknya lagi suka beliau2 ber tuttttt.

xdo bayi =='

♥jiehaa♥ said...

owww yeah...I likee...

Secret of the heart said...

yg last!

Wadi AR said...

ouhh, aku setuju je kalo tapit yg buatkan sume.

Mohd Hafiz said...

nombor 4 , 9 dengan 11 . HAHA
lawak lawak lawak !

AtiksaiD said...

hahah!bengong...tpi ok gak tuh.hadoi...xjadi nk tdo baca nih.kui3

FazzYnameD said...

boleh la tahan. ce try usul kat PM. Tengok sat apa dia nak komen.

Unknown said...

ko pun rajin buang bayi dlm bilik air kan..

Ayeem Jemain said...

byk point ulang2 je ni haha

Unknown said...

haha tak leh belah semua tu...sensara kot!!

Dhiya Fariza said...

Hukuman dipersetujui :)

Jenny Pa-un said...

shiot.. haha

tak leh tahan part bakar bulu ketiak hahahha... kelakar derr~~ hahahha

Jiwa Kamikaze said...

haliow punya!!!hahaha,..

dee said...

no 9 tu memang laaa hahaha

Unknown said...

tak mencabar pun hukuman...kecuali yang num 9

Beatrice Bianus said...

HAHHAHAHAHHA.............nice 1

Cipina said...

LOL! ni pakej suma sekali ke kena pilih salah satu? hahah

Unknown said...

hoho..no 12 tu ahkak x setuju..x berapa kejam..

Anak Pak Amran & Makcik Hasmah said...

kene usul kat parlimen. usulnya adalah suh kau je buat undang2/hukuman kat malaysia ni. haha.

rosak.rosak. ;)

Leya said...

mandulkan aje...

khryh said...

hukuman apekah ini??

AsyieqiN Rkey said...

no 10!

budak kecik said...

haa, yg mandulkan tu best gak. haha

baru padan muka!! lps ni dh xde lg kes buang baby...

Hansyirah Takezur said...

apa kena mngena faiz tapit dengan duit hukuman tu....? =.=''

adibah said...

senget betul =D

MR. SYAH said...

hahah.. kwn dgn amir dn tgk muka dr. rozmey tu sesuai ke? hahah..

Syafiq Rosli said...

haha gle kejam

Unknown said...

kn bgus kalo sume hukuman ini dkuatkuasakan hahahaha

Unknown said...

4,9,12,15.. terbaek!!!

✿ cik pieQa ✿ said...

hukuman yang terakhir boleh dibuang.

sebab nya, dgn hanya melihat muka dr.Rozmey lama2, dh cukup untuk buat mereka mandul.

Fara E's said...

no 4 , kahkah

chiah_ismile said...

bgus!mmg ptut pn..

sYafIk-wAy said...

hukuman yang last tuh best gilak !

Unknown said...

number 8 tu yang sewajarnya! hahaha

wawa meiko said...

Hukuman yang terakhir , hmm , terfikir-fikir macam mana nak buat ? :D

SN said...

buang je anu dia...

Yuyu said...

cepat cepat kumpul air ketuban.bagi kat dorang.sebelum tu kasi paiz tapit rasa dulu..ngeh3

Tighah. said...

hik-3 . baik suh die tuka agama ajer ~~

rara aziz said...

yg denda RM10000 tu setuju sgt2 kalo derma kat ko paiz, skali pakej kojagekan baby2 terbuang tu..takpun jadikan ko bapak sanggup kpd baby2 tu pun comel gak :D

Saddila said...

laptop hang problem ka abg tapit ??

air ketuban ?? ewwww !

cik chocomint said...

dlm banyak2 aku paling suka n0 4 ngan no 9...hahahhaha...tak boleh blah!

Nadzirah Kamarazaman ( NK ) said...

hahaha :)
terbaek...

nine said...

baik mandulkan aje, kuang hajo sgt, HAHAH

adrinaqamarina said...

part masukkan biawak tu kan, aku tak dapat imagine macam erk. serem kot. nak lagi kalau beruang tu digantikan dengan komodo. mak aih!



tak yah suruh hantu kopek sorok sebab hantu kopek tu perempuan, nanti dye suke! :P

Ked said...

mandulkannnn!!!

Unknown said...

haha....pksa tenung gmbr dr rosmey..muntah cendawan la nnti...haha

Raden said...

pakse die folo belog aku

faten osman said...

nombor 4 paling menyeksakan.. haha

iEdA said...

lawak lah semua2 neh...hoho

DOL said...

lawak cam sial babihh..
paksa tgk muke dr rozmey lame2.. hak3

back to top