Tuesday, July 27, 2010

Lets Do Public Sex!



Entah apa kaitan gambar ni dengan entri


Hari Ahad lepas aku pergi ke Mid Valley bersama beberapa mamat selekeh UKM untuk membuang masa dan merayau-rayau tanpa tujuan... Sebenarnya, UKM takde letrik satu hari... Cegampang panas duduk dalam bilik... Mula-mula buka baju je, tapi bila dah sampai tahap seluar pun nak kena buka, kami pun membuat keputusan untuk keluar berfoya-foya... 


Macam-macam makhluk jumpa kat sana... Ada yang pakai sweater tengah hari buta camtu, ada yang pakai tudung tayang lurah, yang pakai rantai anjing kat leher pun ada... Paling best sekali, masa nak pergi tengok wayang jumpa satu kapel nih... Seronok benar mereka bercinta... Mula-mula peluk, pastu si jantan tu siap cium-cium lagi makwe nya... Main pegang-pegang buntot, sapu-sapu perut, raba-raba belakang badan... Makwe nya gelak-gelakkan aje... Semua tu diorang buat depan orang ramai, tengah beratur nak beli tiket wayang... 


Masa tu memang ramai orang... Kat situ pulak ramai budak-budak kecik... Aku ambik gamba ni pun depan-depan diorang aje... Mana nak sedar kan kalau tengah seronok mengawan... Hik3



Jantan: Wah sedap lah tetek awak!
Betina: Hik3... Gelilah... Main lah buntot saya pulak... 
Minah baju merah: Aku Ong Bak jugak anjing dua ekor ni kang!
Balak baju merah: Awek kat sana tu macam cun je...

29 comments:

Anonymous said...

best best!!!

+d.O.Y.A.h+ said...

bodooooo gile!! arrrr.

lynda said...

kapel kat blakang tuh nyampah tgk dorg...hahahahhaha

Anonymous said...

nk NENEN~!!

Daus said...

Quote:
"Ari Ahad lepas aku pegi Mid ngan beberape mamat selekeh UKM"

orang tersebut ialah Luffy, Lan, dan Dayat, muahahaha

halyda said...

semestinye sedap~

nur hidayat rahmat said...

cilake!!!mamat selekeh ko kate???nak kena ong bak ko ni!!!

Anonymous said...

hahahaha .
bagus2 entri ni .
kasi malu skit .
pakai tudung kasi bikin malu Islam .
Cabut je la tudung tu .
*Cik Eiqa*

Iwan said...

haha... skrg ni smua ni cm asam garam kehidupan dorang.. tp kalo nak tunjuk teladan jgn la ada budak2. lagi satu yang orang len bukan se-agama ngn kita tngk x elok. cm ne nak berjihad

Marhaen Kacak said...

aduiyay... bodohnya laki nih... baik korang sewa hotel murah sejam.. pastu rakam babak aksi dalam 3gp pastu sebar kat internet... lagi bertamadun tinggi..haha....

Permata Hijrah

faizura rahman said...

ciss! jijik nye mereka ini!

Cheq Tun said...

bongok la pompuan ni...ni kt tmpt terbukak buat camtu. klu tmpt tertutup...?

bencilah pompuan ni..merelakan je..

hana_aniz said...

nape ko n geng selekeh ukm x perli? kasi diorg malu jap. at least biar diorg rasa malu jap.

kalo aku, dah kata fuyyoh dengan kuat2 nye. grrrr..

hana_aniz said...

x pun ko ckp, aku pegang pn best. laki tu dia bg. x mustahil laki len pn dia bg. hahaha.. sumpah. mahu bergaduh gk time tu.

*sekadar lawak even aku rasa cm memg patut ko wat.

miss miera said...

eeuuwww, xblaja agame ke pompuan uh...sengal

cliché said...

geli! manusia2 yg xde pgangan agama yg kuat.. :(

amyra nur said...

agak2x lau ditegur dyorg makan saman x? haishhh yg x btudung pun belum tentu nak buat mcm tu.seidh2x...

Siti Hajar said...

memang wat malu jerk seyh,,nih da menambahkan pandangan yang budus terhadap pompuan pakai tudung...sengal nak mam...malas nak cakap ape..nih law amek gambar bogel die mesti die xkesah dah...geram ouh...

Anonymous said...

dala pakai tudung. yg belakang tu tak pakai tudung tak wt cmtu lak. haih wt malu pmpn pakai tudung jek.

AIMAN said...

mamat tu x rugi ape.. yg ruginye minah tu la.. bley plak bg mamat tu sng2 nak pegang. adesss... pakai tudung plak tu yg x tahan. buleh emo camni

Budak chumel (=.=') said...

Mcm g*****g je..ingat bagus ngat buat bnde2 cmni kat public..amendelah org mlayu skunk nieh...

It's Me, Shah! said...

apsal xpukul je beb? haha

Wahida Nasution Thakhrim said...

macamana la imej bertudung tak tercemar.. geram betul tgk.. apasal ko aje tak ong bak diorang??

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

hahaiiiii... dunia skrg... =_="

silent reader said...

betul ke diorang tu kapel lum kawin..ntah2 da kawin..tapi if da kawin pun jgan la mesra2 depan org..tapi dari gaya mmg lum kawin ni..haih..remaja zaman skang..rosak akhlak..

Anonymous said...

sape yg snap pic nie wey? ade lak mase. dekat gila kot. x kan mereka x perasan?

Faiz Tapit said...

aku yang ambik. mmg ambik depan2 pun. dah tgh seronok mane nak perasan. haha

Anonymous said...

Laaa amek gamba je ke pastu boleh plak wat komen "orang lain wat taktaw je". Yang awak ni selain amik gamba dan post kat blog untuk sume org caci dan tengok perbuatan aib tu, ade pegi dekat tegur ke? Come on la kalau stakat nak wat bahan kat blog semata2 baik tak payah la. Mereka memang dah buat salah terang2, jangan plak sampai kita beramai2 berdosa dengan mereka sebab seronok mengutuk gamba yang "dipublishkan"

fantastic_rox@yahoo.com

Faiz Tapit said...

hai anon. pekabo?

back to top