Tuesday, September 6, 2011

Kalaulah Kita Boleh Baca Kata Hati Orang




************************************************



************************************************



************************************************


45 comments:

janaheaven said...

kalau lh kita boleh bace hati org...
raseny manusia x brcakap dlm dunia....hehehehe.....

* ALLAH ciptakan sesuatu dengan bersebab.......(^_^)

..cik gugu.. said...

lau kte taw pe yg ade dlm aty owg,msti kte xkn kcewa~

Ayeem Jemain said...

haha betul sgt lah semua tu

Farhan Hanif said...

hahahaha...lawak gila....

Sis Nana said...

blog ni x besh langsung!!ntah mende mepek die ni...


hahahahahah~~juz kidding..

Mr.Baiz said...

haha ni kes berbalas ni..ape pun tak boleh..

lavender harum wangi said...

prof. X

cik Beskod said...

hahahha mesti huru hra punye dunia kalau dpt baca hati org hahaha

tapi ada bgus jugak hahah

Nur Salsabilla said...

Hahahaaha.. betul la tu. kalau lah org boleh dgr..mau kene sumpah seranah

_aLiaHwaFa_ said...

bagus2. nasib baik aku online kejap sebelum bukak buku nak belajar. adalha gelak tawanya. aku tau komen ni tak ada kaitan pon. kbye!

mary ann ;) said...

hahahaha...


kalaulah kita boleh baca apa yg org dok fikir psl kita, mmg best lah kan..hehe

hana said...

hahahha
jahat gile la kutuk dalam hati..

Anonymous said...

Haha.hipokritnya manusia.Haha.hipokritnya manusia.

____Myera Nyera said...

ape komen boleh romen? PANG! hahak best-lah entry-entry kat sini ^^,

Aisyah Ahmad said...

payah jugak kalau cam gini..hehehe

ain dzaya said...

hahahaha..sulaiman adli...cam de makne je tu...spe faiz??!!

ANISA said...

macam sama dengan je ni...lol

Peah Ros said...

hehehe kan best buleh baca kata hati org

elinADNAN said...

bhahahahahahahaa

sumpa lawak !

Yanyan said...

hahaha kalau boleh baca hati org lah, rasanya haru jugak dunia ni :D

Cik Eka said...

haha..sebab tu kita tak bleh baca hati org..abis kita x bercakap nnti

El-Janna said...

grrrrrr tapi jgn sampai buruk sangka. paranoid pulak jadiknye. ini sejenis penyakit gila..

btw nice entry la. ^^

Lizzie Yasmin said...

owh ini rupanya dlm hati ko nie.. huhuhu

ishiko said...

ahahaa.. terlupa kdg2 cemana la org pikir yg sebenar an..
sbb asek positif thinkg ^^

dayah aziz said...

xbez gak kalo tahu hati org. serba tak selesa nt

Memori Kekasih said...

Haha...it's so funny...Sentap hati mak nak....

✿ cik pieQa ✿ said...

haha ! setuju sampai nak gila.
inilah realiti kehidupan.
hati cakap laen, mulut kelua laen.

SyazwanSarawak said...

hahaha. kalau la boleh.

tcher_vera said...

aman dunia kalo mcm ni..xde dh ckp2 belakang..huhu..

Aizawa gurl said...

bez kn klu dpt bca ati owg..dpt la tau die suke kite ke x..tp xmncbr la plak hdup ni ia x??hehe

Aidalina Abdul Ghani said...

kalo lah boleh dgr isi aty org , kalo mai pulak yang tgh dop mengutuk aku nih comfom2 la2 tuh AKU bg pelempang . sekali kena nangis cari mak terus ! HAHAH

ada mokhtar said...

lagi haru biru kalau dapat baca hati orang.. hehe

liya alia said...

hahaha.. betul lahh.. lain dimulut lain dihati.. kan kan.. sedap sangat nama sulaiman adli dengan pak hassan ramli.. haha

cik bulan said...

aah..ahaha..jahanam dunia ni klo boleh baca hati n fikiran orang..semua nanti kata aku comel..acane ni..ahahaha...

*=D

Paris Hilton (M) said...

hahahaha sweet~~

Nyamuk Terbang said...

bakul giant yg xleh blah tue

Syazwan Che Deraman said...

hahaha.

aku paling suka kes yang last tu.

SoutulMujahid said...

aku kutuk hang. hang tau dak? haha

anGah said...

kenapa perlu nama penuh pak hasan ramli? kenapa?

YOUsoF said...

Pak Hassan Ramli : Jangan serik datang rumah pakcik ye nak...



Kak Sandra : Ntah apa² la kalian ni, lain kali beli la ikan banyak²..



;D

hOney n' cLOver said...

ciss, yg last tu aku biase wat..beraye umah org msti pekena habis mkanan diorng...keh3

Dhiya Fariza said...

Kalaulah kita boleh baca kata hati org, da postive side is, boleh tau niat buruk seseorg kt kita :)

Terbelog said...

macam dah biasa buat je

Zul De Alexis said...

kahkahkah...memang betul pun di buat oleh owg....

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kalo la boleh bca, aku nak tahu isi hati pm..hehehe... tak yah berprasangka buruk kat org

back to top