Sunday, May 15, 2011

Amir Maha Lawak - The Living Legend



Nama: Amir Maha Lawak

Umur: Untuk kitew-kitew aje

Hobi: Diketawakan, suka mintak maap tak pasal-pasal dan suka pakai kot 

Kebolehan: Kalis maki, suka ke laut, suka lupa skrip dan berkemampuan 
mengundi diri sendiri

Idola: Mamat Khalid

Slogan: Aku punya lawak, aku je yang paham 

Pencapaian
- Anugerah Diketawakan Penonton Paling Ramai
- Juara Karaoke Bintang Kecil
- Anugerah Manusia Yang Paling Disayangi
- Peserta Aktiviti Berkhatan Beramai-Ramai Sg. Golok
- Model Topman dan Padini
- Anugerah Kanak-Kanak Terulung Tadika Kemas
- Johan Pertandingan Kolaj 2009
- Naib Johan Pertandingan Layang-Layang
- Bakal Juri Akademi Fantasia
- Bakal Pemenang Imam Muda

35 comments:

mizzbutterfly said...

hhuhuuhu ko salah sorang hard fan die kan...kan..kan...

Dee Chicuita said...

wakkaakakakakakakakakakakak!!!!!!!

Mizz Dayana said...

Amir ni tak lawak langsung!

Ayeem Jemain said...

hah! bagus lah kau terkeluar! takyah jadi maharajalawak sgt la. jadi juri AF takpe gak, sbb aku tak tgk AF

'Ariff Ansaruddin said...

lembu aku baca ni, bala bala!

anyway better layan nafsu songsang kita semua dengan tengok maharaja lawak

p/s: dijemput semua untuk memberi pandangan di http://ariffcantabile.blogspot.com/2011/05/survey.html

Yuyu Musa said...

kesian dia..jgn la wat camni..peminat amir nih..huk3...

nik lan nik mat said...

amir kiut...amir kiut

Chempaka Sari said...

haha tak baik tau.. cian amir, tapi naseb baik dia keluar kan? klu tak lagi kesian..

qilanisa said...

hensem nyee,HAHA

Mohd Hafiz said...

ke laut amir .HAHA .

Az-Zahra Fauzee said...

Tambah lagi.. Ahli Geng Bas Sekolah~

Hansyitake~ said...

=.=''

parok bebeno gamaknya... huhu

mohd Lamka said...

pergh time pencapaian memang x boleh tahan kah3,,,

wath said...

dia da kuar. moh le kite menangis beramai2. muahahahahahahaha

crayon said...

woi! awat hang kutuk amer????

Zarip Ayman said...

ada ura2 mengatakan dia akan menjadik pengacara di tv al hijrah.. hohohohoh :)

menusuk hati said...

tak ketawa takpe,janji undi.hakahakhak!rasa nak sepak je budak tu

miwwa J said...

wahaha mesti pminat num1 ean :p hihi

alissa aiman said...

wei awat hang kutuk dia ? grrrr
*emosi amir kna buang

shereena said...

hahhaa..utk kitew2 aje..2 hakhakhak

.m y z. said...

hahah terbaikkkk. i'm sorry!

nub said...

ahahaha. ada peminat amir sini??

im sorryyyy

Dekcik said...

ke laut!!! haha..

jom undi..tpi jgn undi dye..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/undian-masuk-maharaja-lawak.html

zoul zombie said...

amir keluar tak ada fight dah la maharajalawak.

Pijisketch said...

AMIR FTW!!! Eh, maksud aku WTF!!! bahaha

Anonymous said...

farisazmi tu kwn aku.hahaha

Mizs Fieza said...

nasib dah kuar hahah

hana said...

hahaha...
i'm sorry....
lalala~

SoutulMujahid said...

kahkahkah.. cam siallll!!! hahaha

anyss said...

benci betol aku dengan bdk kecik nie. bia la byk mane die mintak maap pon.

AinulHuda said...

harharhaarharunnnnn~

mushroom said...

pandai ko buat biodata dia ek haha

Paan Sabri said...

haha, bukan main benci lagi ko dekat die ye..

Are Kam Eq Bayl said...

sebab dia aku tak langgan ASTRO.. HAHHAHAHAHA

Mr Syafiq said...

kah kah kah xD

back to top