Sunday, September 5, 2010

Aku Akan Pulang Jua



Akhirnya esok aku akan balik ke Malaysia juga... Tempat tumpahnya bukan setakat darah tapi macam-macam lagi yang selalu tumpah di mangkuk jamban... Aku rindukan bunyik ayam, itik ngan babi kucing aku kat rumah... Kat tempat aku ni takde pun sume tu... Tempat belajar yang jauh dari rumah sememangnya menguji mental dan kewarasan otakku... Sempat juga aku berbuka dan beraya di rumah... 

Tempat aku belajar ni sejuk sangat... Aku dah puas main salji kat sini... Skang ni pun aku dah kene flu... Aku nak bernafas dengan udara segar Malaysia, satu-satunya negara yang mampu melahirkan bayi daripada tong sampah... 

Aku akan menaiki flight pukul 12 esok dengan membawa pulang beg pinjam beserta laptop Alienware aku... Tak sabar aku nak ajar adik aku main game Feeding Frenzy, antara game yang popular di tempat aku belajar ni... 

Doakan keselamatan aku... Harap-harap pilot tu tak lupa tukar minyak itam dan pam tayar secukupnya...  


P/s: Sebenarnye aku belajar kat UKM Bangi aje... Hik3

7 comments:

Tengku Afif said...

selamar pulang....selamat hari raya

Faiz Tapit said...

selamat raye bang...
balik kang hang bwak mercun byk2 sket

+d.O.Y.A.h+ said...

=.='' mak down ngn anak dara mak sorg ni.

Faiz Tapit said...

hahaaa... knape pulak?
jgnlah down

Yaya Maisarah said...

smack down kang! dkt jek rupenyer..

Faiz Tapit said...

hik3... saje nak menggedik2 jap

Anonymous said...

oh igt comel ke gelak hik3 XD

back to top