Saturday, September 25, 2010

Rules Of Stupidity



Fakulti yang aku belajar kat UKM ni nama beliau Fakulti Sains & Teknologi (FST)... Selain dari bangunan berlumut hijau dan dinding yang tak pernah bercat, FST ni banyak lagi keunikannya yang tersendiri...

Sistem mentor-mentee kat fakulti ni memang sungguh mencelakakan... Kat matrik dulu pun ada jugak mende alah ni... Setiap kali ada perjumpaan, aku akan terbaring sambil berpikir nak pergi ke tidak... Tapi memang sampai sudah lah aku terbaring je... Sekarang kat sini pulak kalau nak ambik slip exam, kena ada 3 sign mentor... Kalau tak cukup 3 sign takleh ambik slip exam dan kalau takde slip exam mana boleh nak ambik exam...  


Apa sengih-sengih? Grrr!

6 comments:

gadis yang ingin kurus. said...

haha , like2.
siyes camtaek je mentomentee.
-_-"

Faiz Tapit said...

btol2.. skit ati tol

Nyssa Nuar said...

hua3...x pnh jmpe mentor pon sejak sem 1 smpai la nk abes blaja da ni...hua3..

Shafiza said...

Apsal bangunan fakulti kau mcm bangunan terbiar je? Seram tengok.

Dhiya Fariza said...

Omagad, kursus arab kat sini 3tahun lepas T_T

Anonymous said...

maaf, mmg kita perlu mghadap bggunan baru yg canggih shj utk sesuaikan diri utk belajar?
so far saya kagum dgn identiti ukm yg mngekalkan keunikkan bnggunannya..
ada nilai ok.

back to top