Sunday, September 19, 2010

Raye


Alolo... Sweetnye baju coklat tu...

Raye dah abes..
Dah balik UKM baru boley pikir assignment & report yang tak siap2 lagi tu... Time raye memang aku akan beraye puas2... Kerje p mampos... Tapi aku ade bawak balik mercun mancis 5 kotak...


Mase tuk beraye di kolej plak...

7 comments:

Tengku Afif said...

haha..meriam ada??

Faiz Tapit said...

x sempat bwak ah
hahah

currentlife2u said...

salam tuan punya blog,blog anda memangnye nice foto.. klu ade masa singgah blog kter ader jawatan kosong maner tau ader yang berminat dan jangan lupa jadi follower k..

blog anda sangat menarik..terus ..wassalam.

Wawan3y. said...

selamat hari raya ;)

Faiz Tapit said...

samat raye key.. =p

mean said...

ko ni hensem jugak la :)

DaYaH JeLitA said...

nakal noo...faiz wat la entry pasal perkara nakal yang penah buat masa sbp dulu..hehe

back to top