Sunday, May 22, 2011

Bosan Cegampang



Rutin harian aku sekarang macam cilake... Bangun tido, mengelamun, bukak pesbuk, balas-balas poke orang, komen-komen, bukak twitter, reply tweet orang, pastu baring semula... Dari pagi sampai malam dan dari hari ni sampailah esoknya, dan esoknya lagi... 

Sekarang aku tengah buat short sem... Sebab tu orang tak ramai kat UKM ni... Subjek aku ambik pun 2 je... Kelas 4 kali je seminggu... Kalau tengah boring sangat, aku saja pasang lagu kuat-kuat... Biar orang lain bengang... Tengah takde keje carik pasal ngan orang lain pun seronok jugak... Hik3... Nak keluar berfoya-foya tak ingat dunia pun tengah pokai... 

Arghhhhh............

35 comments:

DiNieezyANe said...

Tu ah. kelas 4 kali seminggu. bosan siottt.

IQBAL ZARIN said...

gile cilake muke diatas. muahahaha.... femes betul beliau dgn FFFFFFUUUUU nya. hahaha...

shortsem memg bosan der. sabo je la. haha

eszol raar said...

dah macam abam ben kau ni

Faiz Tapit said...

wah, teruja nya

Ayeem Jemain said...

kalau bosan, buat segmen byk2 lah

Dale said...

takde life langsung.
elok la pegi semayang

biruMerah said...

benggap wotak kalau kelas 4 kali seminggu..pe jadahh tu..ngheheheh :)

Abang Zam said...

elok juga duduk berteleku

mushroom said...

kita sama.. sep2

Anonymous said...

yang kelok itu kendi..yang merah itu saga..yang elok itu budi..yang indah itu bahasa..

xkire laki ke perempuan..masing2 lebih manis kalau bahase yg digune pun manis kn??

:)

Faiz Tapit said...

haah la anon. betol jugak tu

Az-Zahra Fauzee said...

like komen anon...
terbaek~
xD

Rozuan Ismail said...

aku pon naik bosan gila dah ni =(

**::CIKNUURUL::** said...

lohh,siannye,..lemkali,smpan duit seratos kt celah2 bntal ke celah2 tin bskut ke,.bile dh lupe,.pastu tgh sgkek cm skang ni,korek la blk,.hehe..

anamizu said...

alah p la kuar dating ngan lisa..
die kan byk duit..ngeee~

pemuzik jalanan said...

Aku baru habis shortsemm weh :p
Haha. Legaaaaa.

cerkLeng said...

ko buat segmen macam abam ben10 konpem aku join.hik2

NurIzza said...

hahahahha bosan gak!! tapi dok umh leh melantak... huhu...

ch0mbi said...

eloklah mhabiskan mase dgn pet2 ko tu.nanti mintak di0rang doakan ko punya short sem tu habis dengan best skali.mueheheheh..,

nyit2^^

Siti Mashitah Saidin said...

haha..sama!~

Pure Lily said...

huhuu sabor je le... ai sonok ape kelas 4 kali semgu...
hr len blh g dating....
opppsss... lupe gf paiz merajuk kn...;)

CIK FERRA AWW said...

TAKUT TGOK GMBAR NI!

safiah sokher said...

maka dengan itu,buat lah ape ko nak buat.hahaha.

mendatak hijau said...

part time koje xde ke???

mielovate said...

yeah! tahniah kita senasib.. haha..

Nurul Amira said...

rileks la . i nie lg la dok umah je x keje x stdy . jadi PA mak je , hahahaha

atiqa :) said...

lek lu lek lu bro . cap kok lu . bahahaha

wannurfazrini said...

kau igt kau sorang bosannnn ? har har har

Anonymous said...

pergilah baca quran dan beramal...dapat pahala...mnelah tau tetibe ajal menjelma.

http://telordibasuh.blogspot.com/

Yuyu Musa said...

mengelamun berangann,berangan mengelamun ,tido , bangun,main poke poke....

ps:pegi la balik kg wahai tanggang..(tetibe)

*cimOt* said...

cam aku laa..kelas dua ari je..mmg betol bosan cegampang laaa ennn..kah kah kah..

hamzah ian said...

boring rupanya..

kalau gua tahu gua ajak g jumpe lisa..

kah kah kah

Faiz Tapit said...

mkn sorg2. takpela ko

crayon said...

weh.. aritu kan hang ada cakap, time bosan hang selalu onani.. awat tak tulih kat sini?

Faiz Tapit said...

cilaka

back to top