Thursday, May 26, 2011

Belajar Berbahasa Dengan Cikgu Tapit


Hari ni kita akan belajar pasal simpulan bahasa ye sahabat-sahabat 
sekalian... Pada waktu lain mungkin kita akan belajar pasal peribahasa 
pulak... Sape yang taknak belajar tu kita simbah asid kat telor dia... Hik3

Ayam Tambatan

Panjang Tangan

 Buah Tangan

 Kaki Bangku

 Otak Udang

 Alas Perut

 Alim Kucing

 Ambil Hati

 Anak Emas

 Membabi Buta

 Telinga Kuali

 Harga Diri

Jagalah harga diri masing-masing... Jangan nak masuk contest Pencarian Jejaka Sweet Dan Wanita Bertudung pejadah sume tu... Jangan jadi bangang terkinja-kinja suruh orang like gambo kau orang tu... Paham tak? 

78 comments:

aZie said...

suke :)

vampire's lovex said...

hahahaha !! telinga kuali tu tak blahhh....

ameto primero augusto said...

shit! aku gelak macam nak mampus tengok gambar kucing dengan tikus. wahaha..

ameto primero augusto said...

shit! aku gelak macam nak mampus tengok gambar kucing dengan tikus. wahaha..

mushroom said...

kalau pasal ayam mesti ayeem jemain jadik mangsa hahak

Dee Chicuita said...

entry nih chomel! hiks >,<

Amalina Jo said...

muahahahahaah! gelakgulingguling aku tgk entry ni #thumbsup

Abang Zam said...

kritipnyew abang tapit niew~

Alamien Zulfishah said...

masalah! otak ade udang. mmbe taknak kawan haha. alas perut tak kenyang kenyang. sape buat mcm tu, tak tau nak kate ape haha.

Farhan Hanif said...

lu memang style der...nak berguling aku rasa

farhanhanif.blogspot.com

schaze zainn said...

aish. macam tu rupanya membabi buta.. ;p

konpem ramai "lulus" BM ni.

Fatimah Zahra' said...

paham.. paham..

Sab Buenoo said...

telinga kuali tu mesti ko kankan. keh3..


2 hengget 2 hengget. :))

Cik Miera said...

haha.. mmg best la.. lawak je

iefa said...

hahaha! funny... suke! :)

airazulaikha said...

hahha..lawak giler..
cikgu aira selaku cikgu bahasa nak marah ni tp tak jadi sebab sakit perut gelak.. :-p

FirdAus BluRtz said...

hahaaa..berguling2 36 kali gelak tgk entri k0 nie..memang kretif der... hahahaa3..

Pijahh' de-Arr said...

alas perut

perut dia sgt comey okey..siap ada dot dot lagi tuuuuuuu..

iqsya said...

hahaha , ambik hati lisa mati la die . nice one bro =)

Shafiza said...

Aku paling suka part membabi buta tu..haha =)

Norliyana Kartini said...

Haha sumpah lawak. Terbaikkkkk ^^

Puteri Iqa Izyan said...

kesian lisa..haha

Piah Becok said...

bwahahaahahaaaa.. telinga kuali punya gamba sangat mantap... aku suka tengok.

terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.

Cik JuneD said...

muhahahaha...
punye ler banyak peribahase..
sekali yang last tu tu motipnye nak sound manusia yg suh like-like pic kat fb je..
aduhaaaaaaaaaaaaiiiii..
(*___*)

Faraa Cullen XD said...

gampang ! haha xD

nik lan nik mat said...

membabi buta...maap2

black_mel said...

haha..kalau budak2 sek rendah tgk ni mau diorg salah paham nnti..xD

+d.O.Y.A.h+ said...

terbaikkk betei

strawberrycincau said...

hahahaha. nak lagi cikgu paiz.. nk lagi.. best laa bljr simpulan bhsa cenggini.. keh3...

Siti Mashitah Saidin said...

yg membabi buta tuh... dah la babi, buta pulak! hahahaha

Rafidah Bakri said...

sian anak emas tu.. x pasal2 kena pajak. hahaha

safiah sokher said...

syabas beteh.siot la kau

Ayeem Jemain said...

sedapnya ayat last tuuu. jilaka tulis ayeem jemain, ayeem ayam lah sial

freakinfreak said...

hahaha.....lawak tul.. now i know the real meaning XD

Tulip Puteh said...

Sonok bace...lawak and creative

Tulip Puteh said...

suke ur N3..memang lawak and menceriakan di saat ketensionan...bagus2

Yuyu Musa said...

awokkk.tolong like gambo saye yg ni....>>>>>>>>>


eh silap..


<<<<<<<<

Zarip Ayman said...

teeeerrrbaaaaiiikkk..! lawak gila haha!!! XD

Mohd Hafiz said...

part buah tangan tak leh blah .pokok tangan tuh .haha

MR. SYAH said...

hahah..

hakeem kira said...

haha bila nak join komik strip kat gempak ? kalah lawak kampus dol .

Cik Ca'ah said...

seyes,contest tu mmg aku bangkang la,tah apa2. xdak motip langsung!

nur hidayah said...

lawak2...hahah..like byk2..:D

ain dzaya said...

haha..mmg membabi buta betul la..haha...

buDAK keCIK said...

ala, mereka kn perasan comel2 n hensem2 belaka. uweekkkkkkkkkkkkkkk

Pijisketch said...

pagi2 aku dah gelak macam org gila!
BAHAHAHAHAHAHAHA

Hansyirah Takezur said...

shuwit tang lisa tu. ahaha.. :D

Shaherah said...

kontest tu merepek.. tak tahu lar sbb ape.. blagak owner die uh.. HAHAHa..

kelakar lar entri ni. ehee.. ske ske..

TWEETY BERT said...

terbaekkk bresss browww

una said...

hahaha ! i loikeeeeee :D

biruMerah said...

gler babi ah..hahahha

shafinaz (: said...

Dol pinjam telinga kau sbelah . Mak nak masak ayam kicap nieh , hahah !

wannurfazrini said...

ok kesian lisa mampus begitu saja. haha

♥CikStellaMella♥ said...

kesian babi..

hahahaha~~

waalllaa! said...

tapit tapit...cian ko..jadi duda ko.. sbb lisa mati begitu shj...hehehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..gila best entri yang ni..aku suka..membabi buta tu paling style..tp yang ambil hati tu silap r...hati lisa ada pada aku..haha

chittysarah said...

style!
kikikiki

chittysarah said...

style!
kikikiki

Morgan & Sapphire said...

best! aku suka part alas perut tu.

Daus said...

There's a zombie on your lawn~~ eh, xde kene mengene ek?

shada wentz said...

puiyoo! best gile! ;p

Liyana Zahim said...

ape pon xbleyh!

Anonymous said...

mcm lawak bodo je..ko ni biar r org nk like pic kat fb tu ke apa ke..ko dengki sbb blog ko x popular mcm blog org lain lps tu xda muka commercial nk dijual kan..kesian aku tgk ko...asik mendengki khianat org jr thu....wake up la wei..!!!!~

Faiz Tapit said...

anon: maksud ko, aku patot jaja maruah aku kat mane-mane je ke?

sape yang patut wake up tu sebenarnya?

kau ni bangang tak pernah pergi sekolah ke?

ke ko ni budak sekolah yang jadi admin page pencarian bangang tu?

tunjuk sikit muka commercial ko yang patut dijaja tu

dari segi penulisan, aku dah boleh taw ko ni pompuan

pompuan yang takkan menopause

period je manjang

bangang!

kahkahkah

Admin said...

wahahhahaha! tergelak sorang2 kat depan laptop nih haih. sib baik time break takdak orang..

Gimi said...

yup..harga diri...

Anonymous said...

wei rabun...!!! aku kata bukan jaja maruah la..modeling is a job ok...think positive la ckit...yg ko nk dengki kat org pehal..nk kutuk2 org yg msuk pencarian segala bagai biar la...bukan kami bogel or apa ke...just modeling je..oh FYI aku pegi skola ok...and aku amik course yg much better dri ko tu...pikiran ko mcm org tua la...ko ni hidup zmn dinosour ke apa erk..hahahaha...ko tu yg x pergi skola...duk bilik berangan je nk jd blogger popular...mna ada org period memanjang...lawak tak jadi laaa...nah amik ludah aku nih....HAKKKTUIIIIHHHH....!!!!~

Faiz Tapit said...

kan betul! kah3
power la aku teka

Faiz Tapit said...

oh btw, modelling tu kire peragakan badan untuk santapan laki je sebenarnya. trima kasih utk bdan itu ye

Anonymous said...

tak semestinya pergerakan bdan je...ada je model utk muka,kasut dan sbgainya..ada je model tudung muslimmah...nmpak sgt ko tu narrow minded....hey it's 2011 la...pikiran tu matang ckit...asik2 cter psl lisa surihani ko tu..jemuuuu r org bca...berangan tak hbis2 mcm mat jenin ko ni...HWHAHAHAHAHAHAHA..!!

Faiz Tapit said...

aku rase aku dah taw ko sape
kah3
siap la ko

NurIzza said...

hahahaha lawak ar...... klaka ar entry ko... tak membosankan pun...

Daus said...

sape keyboard warrior kat atas ni??? cegampang la die ni... geram je aku.. grrrr...

Faiz Tapit said...

alah. sekadar budak pompuan yg tak ckup kasih syg je.

sangap kote lettew

salwaismail said...

hahaha. pesal la entry ko best2 sangat T.T

salwaismail said...

cis. hahaha jahat jgk mulot ko kan. :DDD

Fizah116 said...

biau le org len nak ckp blog ko mcm bangang pn, tapi aku like, like, like jew.. btw, katun ko chumel2 blake, yg anak emas tu tak bleh tahan ar, hikhikhik...best la bro!

lynndamya said...

kahkahkahkah, hadoi macm bangang, tp aku suka, lawak gila ! bagus !! sila upd8 lagi la weh tapit~~~~, ko lama gila dah xbuat entry2 sengal ni, uhuk2~~

back to top