Monday, May 2, 2011

Malaysian K-Pop Yang Sangat Cumil



Aku sangat bangga dengan negara Malaysia kesayangan aku ni... Kat sini lah tempat tanah tumpahnya darahku, tumpahnya Nescafe atas cadarku dan juga tempat tumpahnya anak-anakku yang masih lagi memberudu... Oh, tak lupa juga yang Malaysia merupakan satu-satunya negara yang mempunyai pertambahan penduduk melalui kelahiran zuriat secara tiba-tiba menerusi longkang, anak sungai, tangga masjid, bawah pokok dan lain-lain lagi...

Hebat bukan? Bukan sahaja negara ku ini berjaya memenangi Piala Suzuki yang hebatnya macam menang World Cup, malah turut menawarkan pakej 'Mengaku Diri Sendiri Gay Melalui Youtube Tanpa Dikenakan Tindakan'... Itu belum lagi aku bercerita mengenai akhbar Malaysia yang hebat-hebat seperti Harian Lucah, Berita Dacing dan juga Utusan Layu... 

Cumilnyew! Cumilnyew!

Kali ini, Malaysia telah berjaya mencatat nama dalam seni industri muzik yang powernya mampu menyaingi artis-artis Korea yang putih-melepak-mintak-penyepak... Maksud aku, yang jantan nya... Yang pompuan, I like... Hik3... Pernah dengar K-Pop? Rujuk pada entri Gadis-Gadis Malaysia Kini, untuk taw maksud sebenar K-Pop... Kau orang taktaw yang K-Pop ni sebenarnya konspirasi Freemason! Wonder Girls, Girls Generation tu sume Freemason! Winter Sonata, My Girl tu Freemason jugak! 

Apa kau orang ingat takde ke Malaysian K-Pop? Ada taw, aku tak tipu... Dan ternyata mereka jauh lagi kacak, putih, jambu dan langsung tak macam perogol bersiri yang dipaksa untuk bergambar secara gay laknat... Seriousshit aku tak tipu... Kalau pompuan tengok kompem cair, kompem duk bilik air 4 jam ke atas... 

Alololo... Schweet nya!

Dari kiri: Sameon, Karim dan Abdul Jabit

Aww! Rasa nak korek-korek je pusat dia... Tak tahan tak tahan!

Dari belakang: Ahmad, Supardi, Jomblo, Kassim, Abu Samah, Abu Sayap, Junid, dan sape-sape jelah... 

Kiut kan mereka? Ahhh, cumilnyew! 

Mana lagi cumil?

Update: Kepada lembu-lembu yang tak paham lagi bahasa blog aku ni camne, aku tulis K-Pop tu Freemason adalah satu sindiran semata-mata ye... Jangan nak kata aku ni budak Freemason kejadah tu... Hik3... Please, jangan lah perlembukan diri anda... 

110 comments:

Cik Sara Aspalela said...

eeeeuuuuuwwww....gelinyer....skrg pn dh ad grup pompuan k-pop plak kt mesia nih...nme gula-gula...cehh

fyezah hasbullah said...

agak kelakar aku menengok mereka .. HAHAHAHAHAHHAHAHA

ashraf said...

awwww muka jawa sangat!! nak puting hitam satu!

adrinaqamarina said...

sameon? jabit? haha.

dah tak tau nak cakap ape.

huuu~

iz said...

abdul jabit...haha..
ko wat ak gile pepagi ni..

meh singgah blog gua..

http://cintailmu89.blogspot.com/

Hfz A. said...

babi.
tu je aku boleh cakap

mary ann ;) said...

fenin betul lah dengan org2 yg sedemikian nieh..hoho

Amalina said...

serius jijik!4 hari aku takyah makan tgk post ni.bagus untuk diet.

c. Han said...

kiutnye~~~~*ewwww*
suke nye...*tangan ke dada, mate pndg atas*

AesyaZealous said...

salah sorang nama ahli: faiz tapit..hahahha

crayon said...

macam muka hang ja pun

Niaa Sameon said...

wakaka, yg nama sameon tuh nama real dia Gusman. senior kat sekolah dulu. yuckkksss.

Rafi Nilhan said...

haha..kawan kau ke?tau nama plak

seyes aku tak suka doh..apsal gila k-pop plak laki nih..

pernah sorang buat m3 camni..ko punya gi awesome..

Ayeem Jemain said...

diorang lagi pemes dari dato' siti. silap2 google trending!

sepat said...

nk meninggal aku tgk.

aQi + GenGkey said...

ni pkai jaket cam x pkai baju x kne banned ke..
ft dolu bukak baju kne banned..

mohd Lamka said...

serioushit ar, macam nak kene bakar hidup2 je aku tengok muke sekor2,,,,

Rozuan Ismail said...

wow!babi tu pakai kasut boot.chumell!!haha.motif komen tak de kaitan dengan entri

nignagger said...

euw euw.gelinye aku bc.nk tersembul smue sel darah aku.=.=
yg gula-gula tu mcm SNSD,yg 24:7 tu mcm SUJU.ish.xde originality lngsung!

Are Kam Eq Bayl said...

hahahaha.. akhirnya..

strawberrycincau said...

hahaha.. sangat JAMBU... kah3.. siyes muka diorang menakotkan.. huu.. nak layan tarian k-pop cane kalau dah tengok muka takot,.. huuu..

missteeha the babling girl said...

nganga !!

Aunty P Baek :) said...

menggode jiwa raga ,

Raihana Izzati said...

Macam barua.kah3

FariehanIbrahim [LBC] said...

euwww~ menyampah giler tgk dyeorg b'gmbr. siyes! grrr~ gay terosss...
>.<

Alin Meli said...

Eiu.Gayness gilerious muka diorang. Adoi.Ade ke peminat tu?LOL. Klau ade pon konfem adik2 sekolah rendah je. U_U

bLaCk RoSe said...

kalo melayu tu,melayu jugak..tak yah la weyh..bikin malu je..apa2 pon,malaysia boleh ye tak...sian teman nengok..huhu~~~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ape la dowg nie.. pelik2 suda.. ape la syok sgt kpop sampai nak tiru2.. tapi kan x baik la kau nak kate dowg.. da dowg suke care macam tu.. aku rase kau macam ckp malaysia nie teruk pon ade.. tapi x tau la kalau kau ade maksud lain.. aku mmg x paham cakap slindung2 nie.. tapi kdg2 mmg entry kau nie melampau.. x nafi kan la yg aku nie selalu bukak blog kau..blog kau mmg best.. tu je aku nak cakap.. yg penting aku tau nie blog kau bukan bapak aku..hehehe !

jgn maki aku sudah...

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

sekian terima kasih, weee~
xD

AkuMuzikFilem said...

laki k-pop cam pondan, tak maskulin langsung dipandang, itu yang diangkat. gadis k-pop ye sesuai, kawaii. hihi.

cam haram, tak sesuai m-pop, muka pedalaman gila. no offence kalau tuan punya bodi baca. sedap je aku kata orang, ye la, kalau pun aku bermuka pedalaman camtu, aku takkan wat tak senonoh cam dorang. masalahnya, kalau hensem pun takkan wat cam mamat2 kat ats. haha. tapi tul ke melayu tu? cam indonesia pun ada, tak pun singapore, melayu juga s'pore pun. adeh

misz eisya said...

tlg lah faham...bila artis malaysia sendiri nak buat mcm tu, mmg x kena lah dgn budaya timur kta ni. kta minat k-pop tak semestinya artis malaysia kna buat mcm dorg jga. artis malaysia mcm takde identiti sendiri la. buat malu je. huhuhuhu... sgt tak suka kumpulan. tlg lah bubar...

alinlon said...

haha kelaka je aku tgk .

♥sophie♥ said...

kah kah kah ;p

Siti Nurhafiza Shari said...

hahahaha.. semat ah entry nih!

Siti Nurhafiza Shari said...
This comment has been removed by the author.
azi nur said...

perghh najiss..hahaaa lawokk

IQBAL ZARIN said...

muntahh... pergi cipta nama kat korea dulu baru leh claim k-pop. hahaha

+d.O.Y.A.h+ said...

mak ada benda nak gosip pasal kpoop nih. he. jumpa kat kelas nanti! :)

Anip said...

fakof !! haha!

Muhamad Zaki Zafir said...

xleh blah gmbr yg last skali tu.haha. :D

Wanie a.k.a Wafau said...

hahaha..terbaik la faiz..(mata ke atas tgn di dada~~)

cik pha said...

ape daaa.bez tak suara diorang?

nik lan nik mat said...

mcm K-Porn je aku tgk

buDAK keCIK said...

kahkah

1st ak tgk, ak terus pusing lappy ak ke blkg, dan teraba-raba carik butang pangkah

x sanggup nk tgk muka "jambu" dorang!

erk, ak ase baby yg pakai boot merah tu lg comel.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hahha..parah2..orang ramai tgk search dorg ni...panas2 lagi ni..

mas amiera said...

speeecccchhlllleeesssss terus baca entry ni. erkk. =.=

pRImRosE...~mencari ketenangan dalam peperangan...~ ;p said...

G.E.L.I...
S.U.M.P.A.H..G.E.L.I

Anonymous said...

haha..sempoi lu bro...
wa yg pomp pon bley geli..apatah lg jntan2 seantero dunie...

Imam Muda Estro Oasis said...

wth!

wanrop said...

auuwww.....mencikk..mencikk =.="

wannurfazrini said...

awww so shuwittt, muahmuah *muntah*

Pijisketch said...

Aku dah penat gelak bace blog kau nih XD

Nur Hanna said...

wadepak???????? :D

yuyu lar said...

hahahaha...nak join k pop msia jgk lah...macammmm besttt..nnt glamer..shukewwww2...

tika chokot said...

MACAM HARAM ! :D

vampire's lovex said...

serius phobia nak dengar pkataan kpop da...










jilaka ... booooo.

k-pop manager said...

Owhh ni kumpulan 24:7 aka k-pop (stand for keindahan pop)
meniru je tau diorang nih! boikot3!
perut buncit nak bagi orang tengok. HAHAHA

KUMPULAN ASAL: 24/7 sejuta kali ganda lebih hensem!!!



CAMTAEK!

Amiey White said...

nak nyoyot puting !!! -.-"

shereena said...

muntah darah seminggu nampak pic dorg nie..haish!mcm gay je~_~

Anonymous said...

?apakah?

Puteri Iqa Izyan said...

bajet. haha

mirah said...

wey, name bapak ak plak ko ltak..hahha..bapak ak jauh lagi ensem dari diorng nie....
tpi sumpah nk muntak tngk diorng nie...

Farah Amaliena said...

OMG!!!! k-pop kah??? mcm gay-pop je aku tgok.....

Farah Amaliena said...

OMG!!!! k-pop kah??? mcm gay-pop je aku tgok....

Matt Fauzy said...

sekor2 muke gelap masa depan...k pop adalah group utk gay!

Nurul Amira said...

HAHA ! kt malaysia bkn k-pop tp gay ! gelii nokkk !

tuantangan said...

nama2 yang kaw bagi amat x boleh bla.. hahahahaha

Nurul Husna Kim said...

tercabut usus aku XD

|Silly-Willy-Sarah| said...

please// geli giler.. nak muntah.. gay abes.. rupenye skrg artis da bule bukak baju... zaman faizal tahir dulu tak bule.. :P

adib syazwan said...

memang lembu~

Anonymous said...

Awesome posting. Benar-benar menikmati membaca posting blog Anda.

Silent said...

babi

jeepsu said...

hahaha ada kosong untuk vokalis lagi tak untuk band ni??? nak masuk jugakkkk!!!! wakakakakka

menu said...

lawak tul tgk muka seko2 tu...hampeh sungguh

Eyka said...

dasyt derrr! memng boleh munth 24 jam sehari :)

nur hidayah isa said...

suma bajet kacak dan comel..hahaha

Anonymous said...

Mr anon ialah I-Pop.... Indian pop.... hahahahahaha... jngn keliru gan bollywood.... ni versi porno sahaja..... hahahahahaha

wath said...

sume muke mintak penampar, klau adik aku camni aku nk halau kuar umah

~syue~ said...

woahh....apesal nama tak komersial lgsung ? adehhhh

•ѕуựнαđα• said...

chumilnyew! chumilnyew!!

XD

cikida said...

auw,,,suwit la sangatt..geli mat ,,geli mat ! grr....

Anonymous said...

kulit cam kayu balak, ade hati buat gaye chumill...haishh...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

*pitam*

dakpipimerah said...

lama x jenguk blog nieh,, huu

seriously,, mmg sh** la gak kan,, geli kottt,, nnt jd MPOP plak,,hahaha

Khairul Antasha said...

Kpop lah sangat...

haihhh...

haqimi zulkefli said...

haha geli seyh.. siyes,. dunia akhir zaman.. isk2 Ya Allah, selamatkan dan peliharalah semua umat Islam ya Allah! amin~ :')

Anonymous said...

aku nak share bg org tgk..biar dieorg muntah..hahaha..

temuntirung said...

geli buduh!

Laksamana Khaerul Azree said...

bodoh je.. kalo ade kat depan aku ni aku tampar sorang2.. cam shit... Aku baru igt nak post mende ni tp ko da post dulu.. hehehe

GAYa hidup said...

erk,,,,memberudi..anak-anak tumpah...ko ni...melancap je keje...meh sini aku usap n lancap n kolom nak????

Anonymous said...

geliii sungguh.....kalau ade sorang yg mcm ni maka akan timbullah yang lain....

Cikgu Fikri said...

hahahhaahhaa..
masa ko cakap nak korek2 pusat diowang, aku terus pikir lain..
hahaahaa..
anyway, cuba aku baca kat blog ni plak..
dia pun ada mengutuk diowang itu..
huhhhu...

http://meriahuoll.blogspot.com/2011/05/ko-sedehhhh-sangat1.html

Pijahh' de-Arr said...

heh babi tu lagi comey~~



tak tipu aihh~~

=D

erlina said...

geli gilerrrrrr hahaha

Tasha said...

kah3 (tumpang gelak je,euwwww!) hahahahaha~~~

Tasha said...

kah3 (tumpang gelak je,euwwww!) hahahahaha~~~

Daus said...

Muahahaha

EIGHT IS SAMANIAH said...

abang tapit yang hencem cepat2 la wat entry baru..aku dh boring asik baca entry yg lama je =D

ain dzaya said...

haha..kerana dorang diperkotak katik oleh sume blogger..

chumiilll apewww!!!!
ahaaaakkkkzzzz

Taemin JunXin said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAH ! MAX24:7 KO CKP COMEI? HAHAHAHAHHAAHAHAH

Anonymous said...

cm pondan bukit siyalll....

FaAz AwAnZ said...

aku gelak sambil korek pusat sendiri

Pito said...

Gay,P.L.U xde kote derang ni.

Admin said...

pls like this page if u dislike them!! http://www.facebook.com/pages/Boikot-247-Gula-gula-Group-Melayu-yang-xde-identiti-ciplak-K-pop/116845171730035

aiman fanboy k-pop said...

haahaa..kita layan kpop je...diorg?say bye2....

Acik Mano said...

entry yg penuh makna yg tersendiri.. ada gak yg tak paham2 lagi apa maksud blogger yg trsirat....

Anonymous said...

hahaha.. gila ah muka tak payah cakap memang macam penyangak bole nyanyi ala ala k pop plak

Anonymous said...

seyes xleh blah ko truk nama dorang cmtu..adoyaii...aku bukak blog ko mmg aku ketawe jer memanjang...hak2...

Anonymous said...

hahaha..seyes lawak ar nama dorang...ni k muka2 bakal pemimpin negara one day..niat pun dh slh..cmne lerr..huuu

Anonymous said...

fak r k-pop diorunk.. sakai doe!.. gedik2 sial je tgk

back to top