Monday, May 23, 2011

Burung Saya Yang Kuat Marah



Burung Merah
-Power setakat cukup makan je
-Takde kuasa macam burung yang lain
-Warna merah yang cantik

Burung Telor
-Kuasanya pada telor
-Telor beliau boleh meletup
-Mata selalu kuyu
-Tak comel langsung

Burung Laju
-Kuasanya boleh terbang laju-laju
-Power boleh tahan
-Bunyik dia agak kiut

Burung Adik Comel
-Burung paling kecik
-Mungkin kepunyaan kanak-kanak tadika
-Kuasanya boleh pecah jadi 3 ekor burung yang sama
-Bunyik pun kiut gak

Burung Boomerang
-Kuasanya boleh patah balik macam boomerang
-Burung paling tak best
-Aku benci beliau

Burung Negro
-Kuasanya bapak power
-Boleh letupkan batu dengan mudah
-Paling kuat dalam sejarah burung
-Berwarna hitam, mungkin kepunyaan abang negro
-Burung yang menjadi idaman setiap lelaki

Burung Gemok
-Kuasanya agak power
-Antara yang paling kuat
-Merupakan burung paling debab dan takleh terbang jauh


Ni pulak musuh-musuh burung





Aku sekarang dalam proses abeskan game ni kali kedua... Hik3

50 comments:

wannurfazrini said...

hahha celaka tui cara kau kenalkan burung2 dlm angry birds ni. sumpah aku x terpk langsung!

Dee Chicuita said...

untonglah henpon canggih paiz oii. hahahah!

MR. SYAH said...

bukan org yg main angry bird ni ke calon2 org yg nk kena simbah asid.. kah3..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..game ni gempak..dah la comel2..

Farhan Hanif said...

boleh save x game ni?..bosan la asik ulang level sama je...smpi bila pon tak abes camtu

farhanhanif.blogspot.com

Rozuan Ismail said...

ko main ke game babi ni.hoho

Yuyu Musa said...

hebakkkk ngat burung2 ye...kemahhh molepsss..hahaha..opssss!

Ayeem Jemain said...

burung aku takde? ohh tak cukup masok blog ko. burung aku besar sangat

Siti Mashitah Saidin said...

weh.. main gak game nih... sakit ati betei.... bising ja burung2 tuh

wath said...

apsal sume org main game ni. adik aku tunjuk kat aku, aku tak berminat langsung

maklum le super mario pn tak penah lepas. heh~

zacky ~786~ said...

game ni best ~

mushroom said...

sekarang jugak aku download game ni.. lawak seh penerangan ko.. A+ aku bagi haha

Famili Ceria said...

aku stage 1 x abeh lg...huhuh

adrinaqamarina said...

tunggu ah lepas final nanti! haha

tim said...

grrr. aku tak habis main lagi

IQBAL ZARIN said...

main kat laptop best gak. aku x de pon burung boomerang~ huhuhu~ "burung" ko powernye ape? muahahahahaha

Mummy said...

best gak main burung nih...hilang tensen...wat masa nih baju jumpa burung 4 ekor tu jer...burung boomerang dan yg lain2 tu tak jumpa lagi

milimilo said...

aku maen yg dkt chrome punye xlepas2 pong. susah wey =,=

+d.O.Y.A.h+ said...

kumpul telor emas lahhh pais!

Faiz Tapit said...

milimilo: ni yg main kat pc jelah. bukan chrome. hik3

doyah: telor emas baru dapat bape bijik

Amalina Jo said...

pehal aku tak tahu pasal game ni? hulu betul lah -,-"

Pure Lily said...

siyes ta penah teray game nie...
best cam gampang ker..?? hik2

hakeem kira said...

ko tau tak burung merah yg tak power tu boleh klick jugak ? dia ada kesan jugak tp sikit je . bunyi pon lain bila ko klick

buDAK keCIK said...

abes exam bley layan game puas2..

layan.......... ;p

Luna Chempaka said...

burung merah tu boleh klik jgk.. klik je kat b*bi yg jd trget.. tp xbrape sgt power dia..

airazulaikha said...

hahahha... mampu gelak byk2 jer..

Naddia said...

so..yu nk cakap yg burung yu wane itam dan debab la??

hamzah ian said...

guna cheat code la.. leh ade burung sekali tembak musnah semua..

hamzah ian said...

guna cheat code la.. leh ade burung sekali tembak musnah semua..

Fathiah Hamim said...

burung yang menjadi idaman lelaki. siot saja

SoutulMujahid said...

cilakak r ko faiz. buat aku gelak sorang2

-mungkin kepunyaan abg negro
-burung idaman setiap lelaki

SoutulMujahid said...

cilakak r ko faiz. buat aku gelak sorang2

-mungkin kepunyaan abg negro
-burung idaman setiap lelaki

Miss Lady Iena Nazir said...

xbest lgsg game nih. xmencabar!

Faiz Tapit said...

kah3... besela tu

Anonymous said...

haha3... rasenye penah try men game ni kt iphone abg tp xtaw plak name game ni angry birds.. yg ingt ade babi-babi tu je...kah3.. adui3.. aku br taw daa...sadis betuiii~

Eyka said...

sameee laaa eykaa! tgh try habiss kan game 2~ hee:) sukee gilekk! lagi2 si gemuk merah 2~ comeyyy! ^^

Bluewendy said...

nak men game nih!

ain dzaya said...

cam hape da...intro jenis2 burung tu... yg bes tu yg hitam la..wink*wink...

NurIzza said...

hahahaha ngok ngek tajuk cam taik burung...

una said...

aku dah abes main ! haha. terus2 blood pressure naik mendadak..

emieysandra said...

mmg pemes game ni upenyer~

nadia natasya said...

hahahaha untung laaaaa

k a k L a m p said...

sume org men gam eni kot hahahha

haqimi zulkefli said...

kt mana2 sume angry birds. boring btol.. nyway..aku pun dah abes kn.. n xsgp nk maen lg skli. boring gle nk mmpos. haha :P

Encik Psychopath said...

rajin ko maen. aku tension men game babi ni.

ParkAir said...

Aku siap wat sms tone lagi burung kuning tu.

nor aifat a.rahman said...

mau link donlod game ni.hehehe

Faiz Tapit said...

ala. ni ambik ngan membe jelah.. heheh

Noor Idayu binti Azmi said...

aku baru je main kat lappy, best malah kiut!

Faiz Tapit said...

hahah. org dah abes 2 kali la

back to top