Tuesday, August 2, 2011

Apa Sebenarnya Yang Berlaku Pada Aminah?












41 comments:

mary ann ;) said...

kesudahannya ialah tak dpt pape kan...hahahaha

Saddila said...

kesian gile kat kassim :'(

Cik Ca'ah said...

apsal dengan aminah tu? aku nak tau jugak!!

Fina Fento said...

haha. takleh blah punya story.

Ayeem Jemain said...

aminah gaduh ngan zaimah. kan?

Akim said...

sapa komen boleh romen.

Sayid Ann Ima said...

penat je excited lebih
haha
>.<

cik saloma said...

cisdel! punye kawan cenggitu. meninggalkan perasaan ingin tahu yg meninggi. hak hak hak

manusia biasa said...

apa pun tak boleh....

JIJI YU said...

habiskan citer ni weyh

neyna's said...

ni citer aminah ke cite kura2 neh?

fairuz said...

HAHAHHAHAA kesian aminah. aminah tu awek baru ke tapit? kbai

bersepah-sepah said...

aku nak tau camne kure2 tu boleh ilang dan muncul dengan sendirinya... arrgghhh!!!

ashraf said...

zakar. LOL!

nana said...

aku suke kura2 tuu hahaha

Daus said...

mesti Aminah ade skandal ngan Ayeem ni...

My Name is Mar said...

hahahahaha:D
Kalau aku jadi si kassim tu..
Aku da sepak budak-budak tu laju-laju..

TREND 30 Days Challenge Menyerang Blogger

kaizen said...

gua rase tuan blog ni pon tergolong dlm golongan x menghabiskn citer... hahahaha guro jer bro.. semat la ko buat....

latest entry Jangan SPAM kat BLog orang lain & Urban : Camera Paling CANGGIH

budaksetan said...

ok macam shilake, HAHAHA

sleeping_maniac90 said...

wei, ko pun x story abis..
hahaha..
pe jdik kat aminah tuh??????

ked said...

kesian aminah..aku dh agak dah yang monyet tu yang curik ayam percik die untuk berbuka tdi..

Anonymous said...

aminah tu sebenarnya kura2..hahaha..

hamzah ian said...

ok

cik ninja said...

adoi. untungla si kura-kura.
main gerak depan belakang je jadi watak utama. :DD

The Sharkox said...

aku gelak tengok kure kure je..hahaha

cik ninja said...

untung la jadi kura-kura tu.
gerak depan belakang je dah jadi watak utama. waweee :DD

sampankertas said...

watak kura2 yg paling menyerlah dari watak2 utama ahaha

wannurfazrini said...

buang masa je merayu hahah

Dhiya Fariza said...

hahahaha pity kassim alahai kassim kassim.

ღ TeRU²bOzUღ said...

Comel gilaaa. hihi.

Suka kura kura tu :P

♥CIK SHA♥ said...

aku tergelak-gelak baca watak kura-kura tu je..comel betol!

Isteri Encek Bard said...

hahhahah kesian kura-kura

Irshadim said...

macam cerita south park je. haha

Tulip Puteh said...

Idea yang kletif...smart la dik...teruskn membuat N3
kura2 yang comel

sakura_sue said...

hahaha sengal gile..

Yuyu Musa said...

akhirnya kura kura mati.

the end

Aidalina Abdul Ghani said...

ahh ! aku pon bebai beb ...! haha

Chempaka Sari said...

Hahha lawak la beriya scroll ke atas semula sebab nak tengok kura kura..

Cerita tak abes ni, memang selalu berlaku huhu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..aku suka kura2..

Nurul Ainee said...

hidden meaning~ ;))

Hana Foswana said...

hahaha..tau x watak mana yg lebih amek perhatian sy?watak kura2 tu la~ terlalu obvious kot..excited nk tau muncul hilang muncul hilang die~ kehkeh..nice story..:)

back to top