Saturday, August 6, 2011

Berjaya Ke Macam Tu?






51 comments:

sleeping_maniac90 said...

haha...
kilauan emas tuh pe lak???

Mish Apple said...

smart!

Muhammad Hafiz bin Zubir said...

memang berjaya sangat lah dorang ! haha ~! terbaik ! komen me back !

http://birdsangry96.blogspot.com/2011/08/pertandingan-siapa-yang-bakal-jadi.html

Mista Ag said...

berjaya.... tp ilmunye?

nur zalfa afra said...

betul tuh, ini lah senario zaman sekarang, dah tak kira peringkat umur, semuanya ada peluang nak bt dose kering...haha
* tp x blh kate gk ar, dose phala Allah tentukan, kan...

aimi adilah said...

ahahha.. sengal... bngge lh sgt hihiihi

Dhiya Fariza said...

perli baik punya :D

Miss A said...

berjaye dlm bidang nyanyian.tahniahhh~

nik lan nik mat said...

wahhh...berjayanya mereka

~belog gadis~ said...

keluarga seni. haha! sumpah mendalam gile makna disebalik entry ni. :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

berjaya dlm dunia hiburan ni tak kemana pon,.

Puteri Biru said...

hahaha.

semua pakat nak 'berjaya' jadi penghibur. lepas tu bangga. LOL

Cik Ca'ah said...

ahhh...bangga la sangat tu.

JIJI YU said...

cerah mase depan mereka..

Wadi AR said...

bangge jadahhh masok nyanyi nyanyi nihh

SoLy SoLicious said...

dpat masuk realiti tv nak bangga??
nak kejar populariti ka..kalo mcm tu, mmg xberjaya la..

tp ade jugak yg berjaya.. ade degree..ilmu ada.....then masuk dunia seni sebab minat dan bukan kejar populariti semata...sy amik yuna sbg cnth

J.Syazwana said...

berjaya time square.
kah kah :P

Bitter said...

HAHA! lawak lahh..:)

cik saloma said...

bejaye taik kucing. puiiiiihhh kaw melah!!!

jiha rai kinah ija said...

okay, penat gelak. hahahaha. pakai shawl dengan tudung bawal pon bole jadi lawak :P

Solihahazahar said...

haha mmg nk kene penampo :P

op anaz said...

sangat berjaya! haktuih! haha

Arif Aiman said...

sakan perli... haih2..

FazzYnameDcHuiB said...

berjaya lah sangat..baru masuk. belum tentu lagi menang. haha

Ayeem Jemain said...

jilake komik baca dari kanan ke kiri. ko ingat manga ke apa? haha

Sayid Ann Ima said...

oh
rancangan2 yg "sgt berjaya"
'''-_____-

Tasha said...

yg 1st xle blah...aku golongan pki tdung bawal!grrrrr...

crayon said...

hang kena tambah.. "mak aku dah berjaya sebab dia join MLM bio-aura, pada masa yang sama dia diambil berlakon iklan bio-aura" syukurrrr alhamdulillah

hamba Allah said...

berjaya habis lettewww ! kahkahkah

una said...

erk? meluat... kilaun emas especially -,-

wawa meiko said...

Banggan sebab publisiti ape barang :P

Firdaus Amin said...

Hahahahha memang biasa lah tue org sekarang

peachippo said...

hooooooooo..bangganya dunia saya..
akirat taktaw lagi..huh huh :P:P:P:P:P

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

satu family dah lalai dengan keseronokan duniawi.. hehehe

Shima Hishamuddin said...

hahahaha memang berjaya abis, semua nk jd artis !

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..terbaeklah!sungguh sinis..thumbs up!

Aeiyn BlackdiamOnd said...

Hahaha... kalau nera AF trbce ni, msti trsedak2 pnye...

Abe Goreng said...

HAR HAR HAR...aku gelak sampai TERmakan megi bce entri ko.HAHAHHA.

UPDATE: Hah! Memang betul la tu!!!

fairuz said...

komen aku macam ayem. mule2 aku macam penat nak paham bace mane satu. cilake macam manga. hahaa

Terbelog said...

terbaik bro sindiran itu

safiah sokher said...

Tu la nama nya keluarga legasi seni.muahaha.Terbaik bro

Hantu Kak Limah said...

hahahhahahhahhaha..
masyarakat skang penuh dgn REALITI...

dayu_myself said...

kah3...kureng la tu..
shawl dgn bawal pon beza ae..hihi
dalam tu mkna dia tu..haha

[ Owner ◕‿◕ ] said...

berjaya lha sanadd . haha

miz rara v(",) said...

bjya smntara n hnya utk d dunia~~

shada wentz said...

mendalam maksud entry ni! ;D

ak pemakai tetap tudung bawal n ak bangga. kah3

SyazwanSarawak said...

Trololol

Aidalina Abdul Ghani said...

haha .. terbaik . weh . aku suggest ko try nih http://omegle.com/ ..
cm sial . best kott ! tpi best lgi blog kau weh

ruzana roslan said...

saje nk bgtahu blog ni mmg lawak gile! hahahaha. *gelak gelak

Rahil Fauzi said...

gilerr cooll..terbaekkk kot..hehe

where said...

haha..'berjaye' menyampaikan mesej tu yang penting..wa tabik lu bro..terbaekk!!

back to top