Saturday, August 13, 2011

Tak Baik Main Belakang












49 comments:

Wadi AR said...

ko tak pose la tu tapitt

Ayeem Jemain said...

hanya mempertaruhkan 2 impresi watak. mulut tutup dan mulut bukak.

Lynn said...

wah..mesej yg berguna dibulan puasa..^_^

pukul 10 nak beli kuih dah???? O_o

ked said...

waaa!!npe riwayat idop rerame tu skjp sgt?? aku nk die plishhh..

TuJuH BeLaS said...

Hahaha.. Terbaek tapit..

Setuju!! =)

faizlaster said...

ngate kat oraang dye hop lebih...bongek molek...

Bigdaddyz said...

itulah realiti yang sebenarnya ...hehe!

azry CyruS!! said...

sonok r baca blog unx.....ax ni bru lagi dlm blog2 ni..so gy r check blog ax sat http://azrysdiary.blogspot.com/...
boleh la uinx bagi tips no mcm mana nak improvr blog aku....dah singgah tu jgn lupa pollow na..thanks...lalalalal~

Heidi Shafiq said...

tambah la cerita lagi sabrina oii.. tak puas gossip ni..

Eyka said...

hahaha..nk main blkng jugk bole bang? hahaha:P

Arif Aiman said...

haha! tipikal manusia~ ~

blognizamlah said...

terbaek....mengata org dia yang lebih..haha

cik aida said...

hahhahaha....kelako..betul tu..
bulan pose mulut pon kenen pos gak..

btw, ni EX intek KAN???
INTEK ader wat alumni...

http://www.facebook.com/groups/270807833349/doc/?id=10150278202998350

hamzah ian said...

hehe

myra yusreena said...

huhu..xsedor diri lettew..hehe..

mengate org dye yg lebihh..

Saddila said...

haha sentil betul la katun tapit ni .

fairuz said...

haha lu ni racist tahu? racist!!! lu ingat zaman ni perempuan je ke main belakang? lelaki lagi cilake wa cakap lu.




kbai! haha emo tetibe

JIJI YU said...

PMS kot

~eZmALiZa~ said...

hahaha...asal yg buat dosa time bulan puasa je mesti ko lukis pompuan kan? hahaha =D sengalll!!

hakeem kira said...

ah dgn tajuk 'main belakang' aku mengharap kan satu entri yang LAIN

ashraf said...

ni persepsi utk org tak pakai tudung ke? haha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

semoga sabrina kembali ke pangkal jalan..amin

aLyA_syGS said...

hahaha.....kate kat orangm,diri sniri yang kne :)

katun comel duhhh

Alip Apai said...

nape la ak baca entry ni..

dah tertembak diri sendiri dgn bazookan..

aishhh..

haqimi zulkefli said...

bhahaha nice one bro! byk kan lagi entry2 mcm ni..dpt pahala free :)

Si Gendut Yang Comel said...

jangan buat fitnah laa paisss xD

noor syazwani zakaria said...

guna nama saya.haha. :)
tak pe.tak pe.watak baik.hehe.

Tara Asrar said...

hahaha,,,tak sedar yang diri sendiri tengah mengata..ahahahaha

budak kacamata said...

tjuk xley blahh..huhu

wawa meiko said...

Kihkihkih :D

Ezza Radzwil said...

betul. kadang2 kita sendiri pun tak sedar dengan apa yg kita buat. (apasal skema ayt aku?) -_____-'''

Sayid Ann Ima said...

paku dulang paku serpih (ntah betul ntah tidak...hoho)
mengata orang, dia yang lebih
hahaha
X)

dayu_myself said...

cakap orang dia yang lbih..
ish..
minta djauhkan la yek...
bahaya2~~

^___^

dayu_myself said...

cakap orang dia yang lbih..
ish..
minta djauhkan la yek...
bahaya2~~

^___^

Alan said...

hahahaha lawak dowh

sYafIk-wAy said...

tak boleh blah bila spechless berlaku . hahaha

Daus said...

best doe manga ni (baca style kanan ke kiri)

el-janna said...

ngahahahahhahh xsedar die pun men blakang gak. hep hep

Pure Lily said...

mmg sedak ah bce komik faiz ni...

makan dlm tol..:)

hOney n' cLOver said...

ade dah yer org jual kuih kul 10...?? nk try lah....;P

SoutulMujahid said...

dah boleh jadi ustat tapit :p

Cik Baju Kurung said...

mengaku dulang paku serpih, mengata orang die yang lebih ! err .. betul ke peribahasa nie? hihi =)

i am S!L4H.. said...

kuikuikuikuikuikui.
motif??

ruzana roslan said...

kahkahkah. bengong

L said...

style. mmg mesej tu sampai.. =)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

Ain Zulaikha said...

ish2... memang tak patutttt

Robot | Sakti said...

jangan mengumpat di bulan puasa dan juga di bulan tak puasa.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ckp org lbh..tp xsdr diri sndiri pun mcm cilaka...jahanam..haha

Zulaiqha Zulkifli said...

Hehe,,,walaupun ada part2 lawak yg buat den ketawa...tp mesehjnya bgusss..huhu..thaniahsss !!!

back to top