Tuesday, August 23, 2011

Kronologi Duit Raya



1997

1998

2001

2007

2009

2011

81 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

nak duit raye!

BERT said...

hahah dah dewasa kene la bagi budak2 plak kan

♥ Dea ♥ said...

haha..slmt hari raya!!..:P

cicihah umiko said...

alangkah indah kalo lam umo 22 thn ni da yg sudi bg duit raya lagi kt ak, pasti ak terima tnpa maluuuuuuu ^^

ina said...

semakin besar seseorang itu semakin bnyk benda nk beli.... so, org yg da besar pn layak dpt duit raya kan?? keh keh keh

Aisyah Ahmad said...

nak duit raya jugak :)

ika~~ said...

betul..
shja aku mengikhlaskan duitku utk mrk...

crayon said...

apa barang bagi duit raya... bagi peliaq lah

khairiyah said...

hahah..habis duit kena tapau ;D

Si Gendut Yang Comel said...

nak duit nuffnang! wakakakakka :P

Mr. Uzair said...

ghahahaa. dah tuaa bro!

muhammad azfar said...

hahaha...yg last tu paling STYLE!

an nyek said...

abg tapit...nk duit rayer gak..nk msk dlm tabung khinzir

epalpai said...

senior skola..nak duit raye jugak..huhu

budaksetan said...

HAHA, padan muka kau XD

cIk PikA said...

yeyeyeyeye.. duet raye.. nak3.. hehe

Hansyirah Takezur said...

haha.. nak duit raya weh...

Aujinz said...

hahahahha..
masa berlalu.. tahun bertambah duit berkurang..

themissingikmal said...

semattt!!

DaYaH JeLitA said...

apesal baik sangat bagi duit kertas?..bagi seposen sorang dah la..wakaka

Powpah said...

abang tapit, nak duit raye!!...haha

Fara E's said...

haha , tragis gler =='

hamzah ian said...

mcm gampang

CAYZAL said...

memandangkan aku baru dapat bonus maka duit raya anak buah aku suma not merah..
siapa nak sila mengaku sedara ye..
(dalam nada riak..)

'zara :) said...

haha.. lawak! ^^ bukan ke makin besar makin byk duit raye..:/

peep said...

nk duit raye gak mat paiz!! ;(

dyna syamsuri said...

abg tapit nak duit raya jugak. haha
padan muka ang da kena bg duit kat budak2 dah skng

Cik Ca'ah said...

aku di tahap 2007 tu
huhuhu


baideway,abg tapit nak duit raya! hahhaa

qiss.lovely said...

duet raya 5hengget bang tapit !!haha:D

Finaz Jaafar said...

aq tak sanggup bagi duit raya kt org byk2..hahaha

lavender harum wangi said...

padan muka. aku still dpt duit raya lagi. hihihi.

buDAK keCIK said...

abang tapit, nak duit raya gak!!

iLiAiSyAhkaDir said...

hihihi.. kelaka!! nak duit raya!! nak... nak.. tapi kat umah ni makin meningkat umur makin bnyak dwey dapat taw...

dee said...

mau juge

Wanz Mejuez said...

mana kronologi Digimon Bandai dulu dulu'??


ahaha

mana kronologi Digimon Bandai dulu dulu'??


ahaha

cik_paan said...

aku still dpt duit raye even dah 20+

SoLy SoLicious said...

abg tapit, nak duet raya jugak.... jgn la kdekut sgt...teheeee

ainie yusof said...

haha... sy pun nak jgk duit ry :)

Umie Artoqiemie said...

mane pegi tabung kucing aku bagi ang?

azma' izatul said...

gempak ar..

miss zizie said...

haha, dah tiba masa utk menghulur pulak :)

mr_right said...

haha. bile da semakin dewasa, kena simpankan duit raya la gamaknye. hehe

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/sila-countdown-semester-baru-instead-of.html

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..weh..nak duit raya gak..man u menang!

Wadi AR said...

makanye berilah duit kat gua

Ayeem Jemain said...

tak keja lagi pon kena bagi duit ka? haha

Affan said...

hai abg tapit. aku masih belum cukup umur.
nak duit raya kahkah

Syah_Qiela said...

haha..siap bole brniat ikhlaskn diri lagi..

Saddila said...

cuba jgn kedekot tapit .

www.dunialandax.com said...

adoi..tapit ni dekut lah nak bg wa wet aye..ni tahun 2011 kot!

bibi bibo said...

abg tapit hengsem , nak duit raya jugak .

imaza93 said...

yaaa ! nak duit rayaaa :P

sleeping_maniac90 said...

nk duit raya!!!!!!
hahaha

ParkAir said...

kitaran idup tu, nanti anak ko plak bagi duit raya time dah tua nanti.

Cik Baju Kurung said...

haha . dulu time kecik orang bagi duit raya. sekarang dah besar kena bagi duit raya kat orang pulak . =)

Faiez Tajudin said...

selamat bagi duit raya abng tapit

AesyaZealous said...

abg tapit! nak duit raya!!

meeranamera said...

Abang tapit, nak duet raya.. nak sepuluh hengget.. jangan nak dekut sangat la...:P

Ain Zulaikha said...

hahhahaha

faizlaster said...

harap2 adop la hop mitop wet rayer nge aku taun ni..haha

ashraf said...

uioppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruiopweqruiopweqruiopurwequiopwrerwequiopwqerrweqqewuiopwequiopuioprqerwequioprwuiopweqruiopweqruiopweqrruiopweqsumpah trweqak caye ko bg duit raye hahaauiopweq

TK said...

nak duit raya jugak abang tapit...!!!

Rye Skema said...

aduh x smpat mnx time alumni aritu..hehe..

fairuz said...

haha sedarlah pais dah tua. kbai

nurAMALLINA said...

hahahhahahah

wannurfazrini said...

sabar2. semau org akan laluinya. haha

hiro said...

lu kaya dgn nuffnang dah! kah2

cahayakehidupan said...

hahaha,yang last tu kelakar..=P

sofeafaudzi.photography said...

ok fine :DD

aLyA_syGS said...

abg tapit jgn kedekut sgt lah...hahaha.. :)

sabor je lah....

ANUAR said...

beratur nak duit raya gak..

sara zainol said...

sabo je la. adat le tu.. da beso kita plak kasi buit raya :)

Mah@mahu said...

Nak menjemput semua rakan2 blogger pahang hadir ker rumah sempena dengan raya ini ok sama2 meraikan hari bahagia kita.. Selamat Hari Raya..

cimOt said...

nak jadik dak tecik balik laaa cani...

Miela Tahril said...

kau buat aku gelak lah wei...hahahaha

Nafisah Ruslan said...

dulu simpan duit pakai tabung, sekarang simpan duit, simpan dalam bank, tak sampai sebulan, duit habes.. adeh~
xsuka jadi orang besar. nak jadi kecik balik biar dapat kumpul duit raya ;p

Lea IsNaw! said...

ikhlas kan diri bg duit raya ke org

Siti Mashitah Saidin said...

hhahahaha!

nohfee said...

kau dah start kena bagi duit raya ke tapit? hehe.

adrinaqamarina said...

entah kenapa, maybe sebab berkat tiga tahun tak balik raya, tahun ni paaaaling banyak duit raya ayah aku bank in.


maybe sebab makcik pakcik aku sume dapat elaun lebih kot tahun ni.


alhamdulilah~


tu ko tak keje lagi, nanti dah keje, lagi laaa. -.-'

Eyka said...

hahahaa..same laa dgn eykaa..duit ryee semakin besar semakin kurg..sob sob..:(

lyzaza jabar said...

haha.
nak jugak duit raya (=

back to top