Monday, February 7, 2011

Budak-Budak Yang Takde Life



Rasa lonely? Perlu luah perasaan? Perlukan teman sekatil? Perlukan tempat bermanja-manja? Kurang kasih sayang? Tak cukup sorang makwe? 
Pakwe cepat tewas? Mahu perhatian dunia? 

Jalan penyelesaiannya: Marilah chat kat tb!


















Pastu aku malas dah amek gambar... Serioushit meluat...

Zaman yang pesat membangun pada hari ini semakin lama semakin mematangkan, mencerdikkan, memandaikan, dan juga menglembukan remaja-remaja yang juga merupakan ass-et negara… Jika negara kita diserang atau terancam, remaja-remaja seperti ini lah yang kita perlukan… Golongan seperti ini lah yang kita harapkan untuk membela nasib nusa dan bangsa…

Merekalah bakal pemimpin kita!

Merekalah pejuang kebangsaan!

Mereklah penyambung warisan!

Merekalah harapan bangsa!

Merekalah wira negara! 


38 comments:

Hfz A. said...

malu gua jadi golongan belia.
sobs sobs

Amiey White said...

hahaha nampak sangat mata tu cepat tangkap ke chat tu :D

xde keje ea faiz?

Anonymous said...

tido doe.

Si DauN CeRi said...

hak2.. paling annoying ah yg chat2 kat tv ni.. rs cam menyemak je.. huhu

+d.O.Y.A.h+ said...

hahaha. at fifteen. wakaka. untung banyakkk~

A.s.t.i.n.a said...

haha inipun dah kira terlalu rajin mengambil gambar..

alexa yussida said...

so true..sakit hati n mata kekadang tgk chitchat live kat tb tu..omg..takde keje ke dorg ni,baik g tulis blog:p

ass-et' benor la kan:P

AYIE said...

otai r pakcik org utan tuh... heh.

mude2 dlu ak penah gak chat2 kt tb nih.. srius once started, kte akn jd agak addcted la.. tmbh kalo de org layan. tp xde la thap nk mnananm pkok bunge tman kt situ kan.. haha

Hashira Yusoff said...

ntah ape2lah...satu Malaya kot tg0k. ishk3... :'(

terjah! -> shopping maniac!!

Pijisketch said...

FFFFFFFUUUUUUUUU!!!!
dah lame aku tunggu ko update!!!!
btw... best2

Daniela said...

hihi biasalah tu...topup tgh banyak kan!!!!

Daniela said...

hihi biasalah tu...topup tgh banyak kan!!!!

wasabi onee-san said...

teknologi yg ada d salah gunakn oleh remaja ms skrg...

fatan fauzan said...

lama aku pendam bende ni dah.terimakasih bro kasi highlight menda ni.haha

NurLailatul said...

akibat salah guna teknologi..

wath said...

ye..tau takpe. remaja sekarang lebih mementingkan benda yang tak penting. tak tau la macam mana masa depan negara kta nanti.

diamuslima said...

:-)

azie5ouh!8 said...

bnyk nyer duit dierorg chat kat tb...huhu

Dayang said...

so, which one is better, gayut dgn pakwe or semak chat kat tv?? hehehee.. ;P

but, seriusly, i was so sad with kids or teen or anyone lah, misused the tech that we have, buang duit sana sini... *sigh*

heee ;))

elyrashid said...

faiz ngek... kita da dewasa an faiz... ko sbnarnya rindu kat awek kau.. sbb tu an

the GirL said...

perabis duit mak bapak dengan cara mudah lagi tak berfaedah... gitu la cara nye... org beli tv sruh tengok, dia dok pi chat lak.. memang xde life... wat semak dunia je... hahaha

dyna syamsuri said...

btol2, zaman da makin merepek.
sokong kau!

momocici said...

haih.. mcm2 kn skrg.. rmai rmaja yg da xde segan silunye lg..

buDAK keCIK said...

buat abes kredit ak je... baik ak msg atuk ak~! ade gak pekdahnya

achik yg kuat sgt membebel.. said...

hape la...na chat sgt, YM kn ada...lalalala....

Lovely Bella said...

ape kejadah nye ni sume.. heheh over sudah.. suke gmbr last.. kem slam eh

-hanyaaku- said...

sumpah membazir!!

H A N S said...

mbazir kredit jer..bg kt kitorg ni ader baiknyer :P

Ery Farieha said...

remis tu ko ke?



kekekekeke.

fairuz said...

bhahahaha. ko pon membazir mase bace bnde alah tu sume sape suruh. hahahah

rj Etika said...

hahaha...mane diorang dapat duit banyak-banyak nak chat kat situ ek? diorang tak g keje/sekolah/kolej/kelas ke?

LiNdA ZaiN said...

pembaziran...!!!

Alinn V said...

dh la mmbazir, pahtu buad saket mata jeh org tgok,

rossoneri said...

bazir duit je

NURUL NADIAH MAMAT said...

apa nak jadi ngan golongan belia skang xtau la...
banyak bazirkan duit dan sembang benda2 kosong......

Rozuan Ismail said...

org tak laku suka la chat kat situ..cari publisiti murahan..

Anonymous said...

waiting for next post

Anonymous said...

dorg tu moderator channel @15 tu lah. adoyaiii

back to top