Thursday, February 17, 2011

Internet Bodoh


Sori aku lama tak update belog ni...
UKM sekarang tengah ada krisis wifi yang cilake... 
Kat bilik aku dah 6 hari tak dapat internet...
Faaaaaaakkk!!!

18 comments:

hakeem kira said...

mai2 datang zakba . ada intenet . sejam 2ringgit .

cik juja mafia said...

kalo wifi free, kira standart la....besabo yer~

Hansyirah Takezur said...

patut pon takde latest entry lately..
hoho.. shiann..
smoga cepat recover la tenet tu :)

Pijisketch said...

FFFFUUUU!!! Cepatla update!!!!

Romen2

Nulia said...

ish3 ..bunyi cam krisis mesir jer .... hahahaha

Alexandriana Alia said...

sabar...

c. Han said...

sme je ngn u aku. kdg2 arap je line "excellence", haram jadah x leh connect!

fathiah said...

alolo siannyer...

adrinaqamarina said...

la ingat dah besara :P

LehaMY said...

sabar la. mana tau lepas nie wifi kat sana berganda2 laju~ huhuhu

ira said...

haha...lame ku tggu ko pos entri baru
akhirnya....tapi...sekerat je?
hesy...x mgapa la
ku tggu jua.haha

Si DauN CeRi said...

sabau yea sabau.. takpe, die suh stadi tu agaknye..hehe

Matt Fauzy said...

Fak ahhh ko mmg pemalasss

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

relaxx laa ;P

kok yer pong,jgn ggit lapy tuh..hihiih

Nina Juliana said...

akak pun alami masalah yang sama.. wifi duk kat study room kat bawah, akak duk kat bilik bahagian atas pun tak dapat gak.. inikan pulak tempat yg lebih besor tu..

Nur Hanna said...

lawak gila!! :D
sabar2

Indah Mulya said...

pe lg weh,g kdai mamak arr!pe tah nm kedai tu.

XIX Dragunov said...

masa time2 camni la wa rase nak berbangga dengan zaba yang ade tenet...wakakakka

back to top