Friday, February 11, 2011

Tips Kekal Muda



1. Selalu kencing malam...

2. Selalu main game pinball ngan solitaire...

3. Merengek bila tak dapat beli Twisties...

4. Mandi bogel kat luar rumah...

5. Jalan-jalan naik basikal takyah pegang handle...

6. Bila nampak ayah baru balik dari kedai, lompat-lompat keriangan dalam 2 minit...

7. Buat-buat taktaw dildo tu apa...

8. Selalu berebut gula-gula dengan anak jiran...

9. Tak payah gosok gigi...

10. Bila mandi, sabun kat bahagian perut je...

11. Main mercun time orang semayang terawikh kat belakang surau...

12. Selalu menunjuk-nunjuk pemadam yang baru dibeli kat kengkawan yang lain...

13. Pergi bandar pakai rantai kat poket...

14. Takyah pakai pencuci muka...

15. Dengar lagu-lagu Raihan ngan Imad...

16. Berlagak kat kengkawan dah pandai start enjin motor...

17. Selalu bawak sikat kat poket belakang...

18. Bila time raya, pakai baju melayu ngan songkok warna-warni...

19. Pakai Nokia 3310...

20. Suka tengok Atromen ngan Tom & Jerry...

21. Tiap petang makan askrem pop...

22. Main tikam-tikam 50 sen kat kedai runcit...

23. Bila naik kereta ngan family, duduk kat riba mak...

24. Makan nasik tumpah-tumpah...

25. Selalu mintak susu badan kat mak...


21 comments:

desperate mama said...

eeeiiiii.... ingatkan betul betul tadi... benci taw!!!!!!

latest entry: mak je yang over... anak pulak macam tak kuasa jee.."

NurAfizahMazlan said...

faiz... buat la num4 tu kan burhan.... :))

Daniela said...

cis hahahahha...
nie bukan nmpk muda..nampak buang tebiat...heheheh

KhairulMahzanMozaini@K.M.M said...

woit bro!!
mane ko pegi??
lme gile aku tunggu entry ko weh..hahahaha..

strawberrycincau said...

hahaha....gedik pun ade tips nih..tapi lebey kpg mereng arr..ngeh3...

IQBAL ZARIN said...

1 lg: mintak kt mak buat rambut stail dr rozmey

airaniez wirdani said...

lawakla ko ni paiz..naik kete duk atas riba mak,patah tulang mak tu...

+d.O.Y.A.h+ said...

wakakaka. sabun kt perut je :P

syakir syahid said...

mandi bogel kt luar rmh tu...
matila cmni~~

wath said...

ahahahaha. tapi kan aku tgk dak sekarang manade pkai 3310 dah. nset ade kaler punye.

super-1 JR. said...

hahaha sabun kat perut je...sumpah aku tak terpikir tp mmg kecik2 aku camtu. haha

XIX Dragunov said...

budak2 skarang x pakai henset 3310...pakai enset mahal lagi dari yg aku pkai skarang...gile la

Ratu Sulaman said...

dildo tu ape? seriyes... pekejadanye tu? adaka bermaksud aku ni budak2?

cIk JanNah said...

hahaa..
siot jew tips tuh
sekali tang gambo memang chomey~~
kui3

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

wakakakakakakaka!!!! bengong punya tips!

farahin :) said...

and bila orang tengok, dorang akan bisik2, eh dia tu terencat ke apa.

maria_m0hamadiah said...

hahaha.. satu lagi. kena sentiasa perasan comel macam saye.=p

Si DauN CeRi said...

dildo tu ape??


yeye sy muda lagi yeye!!! oke nak mintak mak 20 sen aa nak gi tikam cincin kat kedai mak ngah. bai.

FaKArePa!n said...

yang no.4 tu boleh menyebabkan kita ditangkap oleh pihak hospital bahagia tau.. haha

jom baca entri baru.

Antara MU dan City

RastaMat said...

wahahahahaha....
lawak2....

cik nurussalwa said...

mmg muda selamanya la kalau cmni.

back to top