Sunday, February 27, 2011

Dinner Food Science Yang Gojes


Poster ni Ayap yang buat...

Hari semalam budak-budak Food Science ada dinner kat Hotel Prescott Inn Kajang... Dinner yang sangat best dan mantap... Lagi mantap kalau Rozita Che Wan datang sekali... Keh3... Aku malas nak tulis pepanjang, 
letak gambo jela ye... 


Malam tu aku bertugas sebagai AJK Teknikal... 

 Sempat bergambo ngan kak Wani selaku Queen of The Night...
 Cun gile kot... Heheh...


Anyway, tahniah pada sume yang datang malam tu, khas untuk semua krew-krew dinner dan ketua program, Izzati... 

A night to remember!


Montaj ni Doyah ngan Ayap yang buat... 
Serious semat... Ce tengok...

15 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

keren abis ya

Rozuan Ismail said...

first time aku tgk AJK teknikal pakai kot..haha..x berpeluh ke lari sana sini pakai kt..hehe..ayap mmg style le..aku pon berjasa taw utuk dinner ni..

korg nye buku tentatif,aku lah yang lipat kat zaaba tuh..hoho

Faiz Tapit said...

hahah... sje nk capap sket

DeE YaNa said...

touching..xdpt nk tolong rehersal sume..tp an...sebak giler mase montaj n pastu ayap dtg bwk kek..gimik tu..mmg touching laaa..huhuh

nik lan nik mat said...

ko nampak gemok pais..ape yang ko amalkan ek?kongsi sket...hahahaha

fatin nabilah ;) said...

montaj tu semat weh. mamat dlm tu pun boleh tahan, phewitt ~

ashraf said...

im gonna rock the agd tonite! hahaha

izzaty said...

crew publisiti aku hebat2 weh .hehe. syg korang :D

hakeem kira said...

fuh fuh fuyo~ tuff sial badan ko . macam BEN hahaa~

XIX Dragunov said...

semad~!

ira said...

smarties sgguh vdeo uh
^^

+d.O.Y.A.h+ said...

taleh tengok ah montaj tu. aku nak resize n nak uplod u tube :)

+d.O.Y.A.h+ said...

eh boleh tgk

SyahmiFikri said...

style2!!

biasa la dinner! mest la grand kan..

Anonymous said...

cmna letak si jongos 2 ek? mau tiru..boleh??

back to top