Monday, August 8, 2011

Jenis - Jenis Blogger Di Malaysia


 Blogger Sangap Trafik

Blogger Update Semua Benda

Blogger Tak Cukup Makan

Blogger Full Time Emo

Blogger Segalanya Nuffnang

Blogger Semuanya Freemason

104 comments:

Nursya Mohamed Hariri said...

:D

Wadi AR said...

aku tergolong yg mne beb?

KeChIk yg comey said...

hehe..=P

Dhiya Fariza said...

nasi lemak segi tiga freemason HAHAHAHA. ce kabo je nak belagak. LOL u are funny man.

crayon said...

rasa cam nak buh penendang kat blog hang.. bleh dak?

mate saya bulat said...

hahaha. kau blogger yang mane lak ?

yatee 'yosh' yakuza said...

kewllll gilerrrrr bradeerrrrrrr!!!

haqimi zulkefli said...

bhahahaha feel so good because im not 1 of them ! not entirely lah ! :P :D bhahaha bagus lah kau faiz tapit. :P :D

Etong said...

wahahha serious sdh jumpa semua mcm tu :)

Syazmira Suhaimi said...

da leh detect diri tergolong dlm jenis yg mna..ahakzzz~

yaya | mohd said...

haha.kelakar la :)

Bella Bell said...

hahahhahaa.... jap aku nak pikir aku kategori blogger mana.. huhuu!!~

Nur Salsabilla said...

Hahahaha. Sengal. terkentut aku gelak. :P

ShafiqIzwan said...

part period tak bleh blah tu. ade ke boleh nak period balik. haaahaha.

LITTLE NUUR said...

hahaha agak la ;p

Anonymous Bastard said...

so true

mia.azlin said...

HAHA :D best !

adrinaqamarina said...

aku takde dalam senarai ko tu. #kbai

ruzana roslan said...

HAHAHAHAHA

Cik Asma BLuppy said...

hanya boleh gelak.. hahaha

Ayeem Jemain said...

haha ada 1 gambar kat sini recycle

CiK GorGeouS ! said...

aku ske yang Last ! HAHAHA :D

Cik Baju Kurung said...

haha . blog nie pulak dinamakan blog macam macam ada :D

Zulfahmi said...

Blogger yang gila followers

"Hey, I dah follow u, u tolong follow I pulak ya!"

Blog tak pernah nak update pun suruh orang follow...

syirah rasid said...

ini yg tuuuut~

Ismet Ulam Raja said...

Kau lupa. Ada lagi, blogger jenis kau.

Sufisky Lass said...

Nasik lemak pon Freemason ke ? hahahaha xD LOL

InaSazlan said...

hahah nice3!!!

ARC™ said...

aku rasa aku ialah jenis 2 hahaha. tapi takdela mouse jatuh pun aku update kih3. lawak bro. nice2

yang napneng tu mesti ramai gila terasa hahahha. Taikla nak motivate. Tipu gila

Yang jenis bawah sekali tu xleh kata apa la.

haa meh tengok sini lak entri lama aku pasal...

Struktur Organisasi Blogger Malaysia untuk orang awam 2

ko terlupa jenis blogger SEGMEN hahahhahahhahahhahahahha

ARC™ said...

aisehmeng. comment approval lak...zzzz

Zulfikar Hazri said...

ahaha, kalau la aku pandai lukis.. kan senang je kan...

nanti wat part tu... blogger shawl...

blogger segmen..

blogger copy paste ayat indon malas nak tukar.. hahaha

Budak Chomot said...

Nasi lemak makanan freemason?
ROTFLMAO! Teehee ;D

Tasha said...

combination juge ade..
hak3


*terase siket*

hamzah ian said...

KONEK

The Sharkox said...

haha..mesti ini semua blog2 dalam list yg ko follow kan? haha

JIJI YU said...

aku tak kira jugak..

Cik Ca'ah said...

gilaaaa berani mati ahh!

Daus said...

aku rasa ko blogger yg ke-3.. keh3...

hiro said...

lu yg mana satu tu..nasib baik gua bukan blogger..kah2

Cik Arda :D said...

hahhahaa...lawak arhhh... :D

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

wakaka!!!

..ika itu aku.. said...

selamat tak masuk mane2...haha ececece...!!!

Michada said...

pic last lawak..hahah..

ascil.punye.lah said...

kahkahkah!nasik lemak tak pasal2 jadi freemason.weyh tak mau weyh,aku dah lah suka makan nasik lemak.

nurayunni said...

haha..:P

♥CIK SHA♥ said...

ahahahaha..lawak wei! aku takleh stop gelak ni..tolongggg..ahahaha..


thumbs up!aku suka gila entri ni..ehehe..

Irshadim said...

hahahaha. lawak, lawak. blogger emo dengan blogger semua benda nak update tu lebih kurang sama.

simanis said...

sakit perut ketawa entry kamu ni...

LydSunshine said...

Wah, ada juga yg terkena batang idong akakkkk... Tapi akak pun penah buat entry tentang jenis2 blogger menurut sesuka ati akak... Ce aca kalo tak caya; http://lydsunshine.blogspot.com/2010/12/blogger-world.html

AyuE SurihanyOt said...

blogger ber"segmen" mana??????haha

ika~~ said...

boleh tahan lwk ko..hahaha!

sherah said...

hahaha bengom la kau faiz haha buat aku carut pagi2 ni XDDD

Farah Awang said...

blog lu, blog lu ah
blog gua, sukati gua ah

#komen menyentap. kahkah

Lady Diana @ Lat'z said...

aku rasa aku sendiri tak tau aku blogger jenis yg mane..hehe..sbb baru je jd blogger

Bonda said...

No 1 ,3,4 tu macam tuju kat aku je . Rasa tertampar daku .. wuwuwuwuwu

Umar Faruq said...

Damn, it's true!

Aujinz said...

yang juin segala jenis kontes lo tak nak masukkan skali bro??..

koh koh koh..

Sayid Ann Ima said...

yang part freemason
tu best
hahaha
XD

Blog Chimuss said...

blogger yg letak lagu background

Anonymous said...

ade maksud ke laptop jenama 'epal' tu? hak hak hak

SyazwanSarawak said...

LMAO

amier azrul alias said...

so kau kategori mane?
kahkah

buDAK keCIK said...

kahkah. x abes2 lg ke ngn kes iluminati ko tu?? ;p

nazirulhazwan~ said...

aku blogger hemsem

J.Syazwana said...

ok fine :P

nada hanis said...

yes aku tak tergolong dalam list ni. YES ! YES ! :D

mencix ! said...

trpahape ntah...
beh tu...kaw blogger yg ne lak???
hahak..bya kau jwp..kaw full time emo !!!!...yihaaaa :D

DaYaH JeLitA said...

pehh..pehh..pehh..yang emo tu aku ade gak..ahahaha

Cahaya Fajar said...

oppss!!!trasa yg entry psl makanan...hihihiii.

Ujang9897 said...

itulah blogger..,=)


kalau bukan blogger pun ada jer jenis2..so itu lah manusia..=)

zaRain said...

yg bajet sume freemason tu kelako..hahah nasi lemak makanan freemason..hahahahha..suke2

Mahfuzah said...

adeh..bertambah teruk demam sy baca blog ni..haha

anis aneesa said...

huuu..sy..ade ke tergolong ek?yg no.2 tu xde ag stakat nie.no.3 pown xde..yg no.2 stat blan pose bru ckap tang mkanan.yg no.1 baru ari tu ckap psal KFCM .tu pown 1 entry.eden xtaw eden tergolong dlm mane.wawawa..=p

budaksetan said...

aku tak tergolong dalam mana2 pon, HAHA

jas imran said...

haha. memang berani mati punya entri. nak cakap nasib baik tak tersenarai dalam list tu tak boleh jugak kan... kot2 la tersnap gambo masa makan kt sikret resepi pastu riak nak tayang kat blog. muahaha...

Yuyu Musa said...

hahaha...

blogger manusia jgk.sebab tu banyak pesen.hihihikksss...

nasik lemak??lapooorrrr...:(

Yuyu Musa said...

hahaha...

blogger manusia jgk.sebab tu banyak pesen.hihihikksss...

nasik lemak??lapooorrrr...:(

cikmegipama said...

takyah nak pk duit sangat lah.
perlu ke nak pasang segala macam adv kat blog?

nur dhiya' aida said...

xley nk msuk mane2 ni . XD

ENCIK TIKUS said...

blog gua takde dlam kategori berikut.. means blog gua nie rare.. perghh

Eyka said...

eyka mybe blogger full time emo kot! hahahaha:P

lavender harum wangi said...

fine. blog aku takde dlm kategori. mencikkkk~ okbai.

Raden said...

nasik lemak kalo bentuk bulat camne pulak?

bibi bibo said...

aduyaiii

sofeafaudzi.photography said...

betul betul betul... :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hik3..blogger tu apa? =D

fairuz said...

aku pilih no 2. hahahahahaaa bengom pais

Jamban Comel said...

aku xde gak ,blogger pale blue xda kah?hak3 ,yg nuff tu mmg bajet je ,nyampah i

nurul afika said...

haha siyes best la wei entry nih !

ParkAir said...

Hahaha aku nak suruh makcik tu bungkus nasik lemak bentuk kubah la pasni.

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha!

heskimdays signature said...

one word,
BEST !!!

SoutulMujahid said...

aku tergolong dlm blogger paling kacak

mizzbutterfly said...

jadik ko group yg mane???

i'm ezza haniza said...

terasa ,belog aku dlm kategori nak update semua..sepender koyak pon update.kahhakhhh

Umie Artoqiemie said...

xde dalam carta aku. waka waka
eh.. eh..

Heidi Shafiq said...

bapak lawak entri ko.. haha.. :D

Saiazuan said...

#LOL :D

azurin ramli said...

hahahaha.aku sokong entry nie 120%
wakakaka

Chempaka Sari said...

yang Last Tu kelakorr!!

Mimie. said...

hahahaha lawakkk.
konfius jap trgolong dlm golongan mane ni eh.
btw laptop 'epal' style larr...

:D

Isteri Encek Bard said...

yang penting ieb blogger cute.. hahhahahahah

Pure Lily said...

seb bek x termasuk mne2...
tp blogger y jrg update tader ek..? ;)

sabree hussin said...

macam-macam ragam blogger

back to top