Wednesday, June 22, 2011

Cerpen - Aku Seekor Lembu Part 5





Hari ni aku bangun-bangun je terus rasa nak demam... Sakit kepala macam celaka... Nak mendajal hidupan lain pun macam takde mood je... Tapi aku perasan cengkerang Mei Mei semalam dah hilang... Takpe, aku jumpa nanti aku kasi penyepak lagi...


"Hai Maikel!", tegur satu suara dari belakangku... Lembut, lantas aku menoleh...


Bila tengok tu terus aku mencarut organ seks perempuan 2 kali... Lembu pondan rupanya... Carik pelanggan lah tu, takde kerja lain dah... 


"Kau nak apa? Kalau sangap, jangan harapkan aset yang aku ada ni!", marahku tegas... 


"Alah Maikel, I nak kenal-kenal ngan U jewwwww... Janganlah gawrang sangat... Just kol me FL okies!", jawab lembu pondan tersebut... 


"FL? Fatin Liyana ke??", tanyaku...


"Taklah, Faridah Lepat", jawab menatang tu sambil buat gaya manja-manja mintak diterajang dari pagi sampai maghrib... 


"Hak tuiihh! Hoi pondan, baik kau berambus sekarang! Sebelum aku panggil Jakim", gertakku... 


Lintang pukang makhluk tu lari... Aku gelak kuat-kuat dalam hati pasal malas nak gelak ikut mulut... Tetiba rasa lapo pulak... Dah lama tak makan mekdi, last time makan masa aku sesat kat Punggung Berjuntai dulu... Tapi, tu sebenarnya pengalaman pahit aku... Aku kena pulau ngan kawan aku pasal makan burger daging... Mana lah aku taw dia taruk daging lembu dalam tu... 


Cuaca mendung hari ni... Mana lah si matahari ni pergi... Tengah high main shisha lagi lah tu... Aku geleng kepala tiga kali... Nak geleng kali keempat macam takde feel pulak... Aku jalan-jalan pastu jumpa si Winkie, seekor babun jantan yang berbadan taf dan bertetek bidang... Tapi, buntot dia maintain pink... 


"Winkie, nak g mana tu?", tegurku spontan...


"Hoi Maikel, sori lah takleh lepak lama ngan ko... Aku nak mengawan jap ni", jawabnya selamba...


"Aku nak tengok boleh? Aku janji tak kacau korang", tanyaku kepada Winkie...


"Fak", jawab Winkie, ringkas... 


Camtu lah member... Bila susah jelah baru nak terkial-kial mintak tolong, time senang buat tak pedulik je... Aku mengeluh tanda tak puas hati...




BERSAMBUNG...

37 comments:

Akim Iqbal said...

....

MiS! BLur-Blurrr.Com said...

hahahahahahahahahahhaahha.....cite nih mmg fak!!!aigoo>.<

Daus said...

HAHAHAHAHAm NAK PART 6 LAK NAHAROOMMM..

Anonymous said...

Sambung laaa cepat

Adilasaddam said...

ouhh fak . fak . haha

Faraa Eiman's said...

setan dohhh ! haha

sameon kasirun said...

terbaik fakk..

nik lan nik mat said...

aku igt FL tu faiz lembut..kikiki

Chempaka Sari said...

haha akhirnya awak sambung jugak part 5. Esok sambung part 6 pulak okay? hari2 mesti ada. kalau tak saya serang awak kat formspring.

Alin said...

ayt2 dlm entri nie kelakar juga. hehe

Alin said...

ayt2 dlm entri nie kelakar juga. hehe

Pijisketch said...

ini faker sungguh lawak!!! XD

Wadi AR said...

tapit tapit. ko mmg lawak :D

salwaismail said...

sempoi! cepat la buat part 6 pulak.
:)

Siti Mashitah Saidin said...

woi.. ckp la matahari tuh.. jgn isap shisha... dosa...

budaksetan said...

shilake, babun nama winkie, setaraf dengan manusia nama tapit, HAHA

Yuyu Musa said...

hahahhaha...klako klako..oh faridah lepat..jawa jgk ke??hihi

themissingikmal said...

tunggu kru beli cerpen ko pastu buat muvi...boxopis lah nnt

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..derm r...nak skodeng winkie projek..weh..nak baut cerpen gak..ce ajar..

Nur Salsabilla said...

ta tahan. haha. terbako baca

Ayeem Jemain said...

aku tau ko main tulis je kan. on the spot je idea. ending cite ni mst cam harom! sama la cam ayam-man. komik bidan terjun. on the spot lukis baru pikir jalan cerita. haha

kid said...

winkie? haha.cepat sikit update part6.

✿ boonga_kecik ✿ said...

cba taip STOP ALL send ke no tue balik. insya Allah dh xdpt kot.


mak sy pn kna gak mcm nie hahah. dh la cas rm3 untk stiap msg de anto. gila!



Nama aku Minah. Ini boifren aku Mat Kulup

✿ boonga_kecik ✿ said...

arghh trsilap komen. aduh. jatuh kemaluan..

lidah lmbu sedap kalo panggang.. nyumm


Nama aku Minah. Ini boifren aku Mat Kulup

mira said...

gua dah start kompius,,
ape motip cite ni weh?

buDAK keCIK said...

babun berbadan taf?? kahkah

miss zizie said...

bila cerpen nih nak masuk bahagian final?

Rozuan Ismail said...

motif ko nk tgk orang beromen,sape yang sangap ni?haha

neyna's said...

mintak penerajang dari pagi sampai maghrib? dem! haha

hamzah ian said...

tak baik sebut fak

Nurul Amira said...

HAHAHA , mcm haremmmm !! faizz faizz . sehari xbuat lawak xboleh gak nye . hahaa

Ad_dEen said...

hahaha...gile hang nye citer ni tapit..

Mista Ag said...

fak!!! idea ko mmg terbaik klau pedajal hidupan lain.. hahaha.. camharaamm! lawak!

Izzaty Ishak said...

Gua masih terfikir-fikir apa motif cerpen nih...

Andrik McVean said...

i like this blog and i hope you can follow me back

Anonymous said...

bangga sangat ke mencarut-2 bagai . cover la sikit . kita kan ISLAM ?

acuk said...

cerite sengal.. best! da follow u, hope u can follow me back

back to top