Thursday, June 16, 2011

Seni Pelangkung



Omputih sekarang ni tengah suka buat kerja gila... Ni nama dia Planking... Caranya tiarap kat mana-mana je kau orang nak pastu suruh orang ambik gambo... Kelakar ada, macam bangang pun ada... Rasa nak buat jugak pun ada... Hik3











Kalau si Ayam, dia taw nak wanking aje... Bila nak insaf ko ni Ayam?

32 comments:

Ayeem Jemain said...

haha dulu trend lompat atas katil dan beraksi macam2. skang planking plak. kita wat trend kita jom tapit? Wanking!

Yeb-Nada said...

hahahahaha... la ade nama rupenye nde nih.. aku penah buat dlu2... mase kt U. aku buat saje2 sbb bosan.. diorg tiru aku nih

paesarangjunhoseobang! said...

kite org mlayu menyangkung la baru bes..

Syazwan said...

macam-macam dorang nie ;)

+d.O.Y.A.h+ said...

mak buat jugak planking ni atas katil. wah gitu.

simanis said...

wal bongok! akakakak

Rahmad said...

semuanya berangan-angan menjadi superman..

ika~~ said...

aku nk try wat ats meja opis ni.tp kang opismate ckp buang tebiat lak,ko ni 2 jumaat lagi neh etc

Rozuan Ismail said...

motif nak buat mcm tuh.apa kejadahnya.

Isteri Encek Bard said...

adeh... hahahha diorang memang gilos

Solihahazahar said...

haha semart. tapi nmpk mcm loklaq la pulok. huhu ^^

joyahbunga said...

superman return!!hehe~~..aigooo>.<

✿ boonga_kecik ✿ said...

mcm org gila jer. tue seni ek? hehe


Alahai mak...

ShafiqIzwan said...

whoah ada jugak camni. hahahhaa. :D

kid said...

yang baring dalam longkang takda?

kid said...
This comment has been removed by the author.
sizzlingsuzai said...

HAHHA =D tau gak sal mende merepek nih..adoihh dorg ni mmg terlebeh CREATIVE..cpat la wat nk tgk MALAYSIAN version nye gak! ahha

http://www.sizzlingsuzai.blogspot.com

nik lan nik mat said...

ah sudah

buDAK keCIK said...

pehal la bangang sgt?

bru2 ni ade gak omputih try telentang tgh jln cmtu, skali mati kna gilis kete. ak baca berita tu nk gelak2 guling pn ade. sbb bodoh sgt nk try telentang tgh jln konon...

tikin said...

adoyai..mcm2 la diorang nih.,.huhu :)

Pijisketch said...

semat2! nak try ah!

Nurul Amira said...

ntah pape kan . hahaha . klaka je

Miscellaneous Smiles said...

gila woorhh

LeMaNtO said...

erm..ade org(wanita sahaja) yg volunteer nk planking ngn aq..? anyoneee?? ehehe

Ayeem Jemain said...

leh gak tu last minit tag nama aku. hahaha. thanks 4 the backlinks

Yuyu Musa said...

hahaha.matsaleh mmg gilo..meniarap merata2...haha

Faraa Eiman's said...

bkal la 2 , then esok msok paper , haha

vampire's lovex said...

hamenda lahhhhh...wat sakit dada jek...

nazirulhazwan~ said...

aku melangkung kat atas mangkuk jamban, lagi style.haha

qeef... said...

memang mencarut... haha..

Miss canine said...

sanggup pula la diorg baring atas tong sampah tu~~tong sampah besor lak tu...

SoutulMujahid said...

pendapat jujur aku: KERJA BODOH.

hahahaha

Life Line 4 Gaza - Pemimpin Umat Islam Terus Berpeluk Tubuh

back to top