Sunday, June 26, 2011

Entri Sentap-Menyentap 2










57 comments:

kotak bulat said...

betul...ramai yg berdoa kt fb bile ad msalah.. +.+"

Farra said...

HAHAHHAHAHA , lawak la..

wath said...

hahahaha. aku doa lain. lau aku post kat fb tu, aku harap de org lain baca. miahahhahhahaa

bibi bibo said...

huihui , terbaekk !

salina sayang said...

hahakk...memang sentap betul lah pas bace entri ni.haha.

nur aqilah binti johari said...

nice..
nyampah pun ade tengok post yang tah pape kat fb.
kalau fb tu tmpt pengumpul mklumat.dah byk dah mklumat dia dpt dari setiap orang di setiap pelusuk negara

i'm ezza haniza said...
This comment has been removed by the author.
KRL kaprileader said...

rajin plak sketch
pkai ape ea?

_aLiaHwaFa_ said...

ye betei sangat tu ustat tapit. :D

mizzbutterfly said...

a simple message...yg blh bagi kesedaran dekat orang lain...good...keep it up!!!! muahahah..igt kan ko nih..tahu bg entry yg "nakal-nakal" jer....ade jugak side yg baek...hehehehe

Dee Chicuita said...

alhamdulillah :D

Gadis Kecil said...

betul tu ustaz tapit.

:)

miz rara v(",) said...

bt0l3.... rnung2kn laa...
d0a d tkar sjdah lebih afdal... ~_~

Nurul Amira said...

HAHAHA . siott je . ni entry perli nie . kakakka

Faraa Eiman's said...

err* #speechless =='

Faraa Eiman's said...

err* #speechless =='

✿ boonga_kecik ✿ said...

mantap entri nie! i like ustaz tapit!

Rozuan Ismail said...

sentap seketika.terkenang zaman jahiliyah.hoho

hamzah ian said...

ustak bongok.. haha

salwaismail said...

argh! tolong. tak mampu nak pecaya! jadik ustaz pulak. haha
:D
http://salwaismail.blogspot.com

♥jihah_4926♥ said...

yes...i like this entry...^^

Miscellaneous Smiles said...

pehh spa laa..y slu buat mcm tuuu~~

Shaofie said...

oh terasa aku pun adoi..

qeef... said...

semat.. 5 kotak katun samaer ..si lokman buat muker sememeh x kire mood.. semat...

sukasuki said...

whoaaaaaaaaaa.... =)

Miz Novexx said...

pergh, hebadd ustaz tapit!!!

wanie said...

ingatkan chef Tapit, rupanya ustaz Tapit. hikhikhik. songkok tu dah rupa topi chef pulak :P

Chempaka Sari said...

hahah betullah...hmm terkesima saya... tapi nasihat untuk orang lain secara general boleh kot kat fesbuk.

Bidor said...

haha..jd ustaz pula ko ye..pape hal pun, btul apa yg ko ckp tu..aku skong

+d.O.Y.A.h+ said...

wow!

'Ariff Ansaruddin said...

ya Allah, ustaz Tapit, imam besar di masjid UKM!!!

Amalina Jo said...

terbaikkk ini entry ! :D

Mr.NS said...

haha..mmg sentap 2 ustaz tapit..gua skong lu..

ishiko said...

haha.. ye an.. penah jugak baca status yg mcm doa..hhuu

adan said...

okay.. sentap..!

Anonymous said...

terbaek bro!!

nurayunni said...

bgus ustaz tapit..

berry said...

selain drpd org yg macamni..org yg tulis setiap aktiviti kt status fb 2 minit skali jgk amat menjengkelkan mate..huhu

:DD

Raden said...

USTAZ TAPIT!!! weekkk!!! muntah darah

UNA budak BAEQ said...

insaaffffffffffffffffffffffffff ~

terima kasih ustaz tapik =.=

*nak doa pon tak berpda-pada . fesbuk twitter juga kao cari . ish ish

Az-Zahra Fauzee said...

hahaha~
berdoalah pada yang esa~

eFaRoGy oNg~oNg said...

adessss...hahaha

O'gosh said...

haha...sapa la tersentap tu ye...bagus!!! Sebab slalu tengok orang buat status doa ni kat fesbuk..tapi tatau la doa bebetul ke taknya..

salwaismail said...

salwa buat GA ajak faiz join :)
http://salwaismail.blogspot.com

SoutulMujahid said...

wahh... tapit dah buat entry yg menginsafkan.. insaf gak ko ek tapit.. syukur la ko dah insaf :P

ashraf said...

ini mmg mnimbulkn amarah! hhaa

Anonymous said...

bst bro..best bro..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

bagus ustaz tapit =)

cik ifah said...

Lagi bagus dari tak berdoa langsung. Ye dak??
*tak sentap sebab tak pernah buat*

Anonymous said...

sekurang2 kurangnya bila ade yang bace walaupun dalam hati,walaupun kat fb ke,kat mane2 ke,itupun satu care dorang mendoakan sesama muslim,memang la nampak cam tak senonoh gayenye... tapi kalo 40 orang tengok,paling kurang mesti bacenye dalam hati..... itu pown sudah cukup membantu sahabat2 yang dalam kesusahan.... tak salah kan? :) lau dea tak letak camtue ade yang nak tolong doakan? haram skang nie,yang dah senang,yang dah hepi,yang dah kaya, mana nak ingat kat orang yang tengah susah tapit oiii..... ingat tue.... len la kalo korang sume tolong doakan dalam setiap doa korang untuk semua orang.... kalo ade Alhamdulillah... hahaha.... just berkongsi pendapat ye abg paiz tapit :P

Ayeem Jemain said...

sentap mak nakkk

wannurfazrini said...

waduh waduhhhhhhhh!

Anonymous said...

waklu.dah klu post doa al mathurat? ok ape.utk igtan bersame spaya berdoa.

Pemerhati said...

Tapi kan, bukan ke tu sbg salah satu cara utk meminta kwn kte mendoakan kita dn amin kan doa kite...makin ramai yg amin kan bkn ke lg bagus? X eh? persoalan ni

eera syadzreen said...

sentap nok :P

2tahundiwellingtonmencaricinta said...

bede ni mungkin bbalik pade niat kalau ikhlas sebab nak myedarkan okayla sebab lagi elok dr mpost bede yg xelok -tapi yg jadi xbestnye sebab org ni bdoa je lebih kat fb atau sekadar tabiat je tapi masa lain xtau doa ke x? tapi apepun kite bukan di tempat yg paling baik tuk judge org puye perbuatan

Anonymous said...

mmg ah bdoa tu bede yg baik tapi betui ke niat ke baik / aku okay je org doa kat fb sbb aku kadang2x tersentuh jiwa raga jugak - tapi yg lucunye bru tadi post pasal makan maggi ke keluar dgn pakwe aikkk tibe2x jadi soleh n solehah pulak mak nyah adoi pening kepalo deng ni ijang

back to top