Tuesday, October 5, 2010

Antara Binatang, Manusia & Akal


Suatu hari yang clear...



Singe Jantan: Ahhh... Lupa pulak pakai safety...
Singe Tine: Perghh... Sedak sungguh...

Keesokannya pula...

Esoknya lagi...

9 bulan kemudian...

Aku saje je letak gamba-gamba camni... Bukan porno... Kiasan semata-semata... Singa tu tergolong dalam binatang buas, makan daging, dan ganas... Cuba pikir antara haiwan dan manusia mana lagi bodoh? Seganas-ganas singa pun pandai jaga anak dia...

Ada ke singa yang sanggup buat anak dia macam ni?


12 comments:

IQBAL ZARIN said...

comel~ haha... tambah2 lagi bile buat projek... bertambah comel. haha

nape mesti warbe pink tong tu? haha

Faiz Tapit said...

tu warne janin la... hahah
fresh lg

IQBAL ZARIN said...

ooo.. aku tak belajar biologi betol2. haha

Faiz Tapit said...

hah... tu la.. ponteng klas lg

Anonymous said...

nice

Faiz Tapit said...

Thanx dude

pp hyun jae said...

boleh tahan

Faiz Tapit said...

ko nk tahan ape? hahah

tim said...

baby kitar semula jadi apa?

Faiz Tapit said...

jd einstein... hahaha

SoutulMujahid said...

sedehnye.... (T.T)

Silent Watcher said...

ak xtau sama ade ak patot kata post kau ni menakotkan ataupon best!ahaks~ *rasenye best kot!*

back to top