Saturday, October 30, 2010

Nightmare Di Pagi Hari


Main facebook tadi si AYAP ada cakap dia mimpi pasal awek India kos kitorang yang hot till burnt... Pastu aku teringat aku pun ada mimpi gak... 

Aritu aku dah mimpi kena patuk ngan ular kat pipi... Pastu pas subuh tadi aku tidow balik... Dapat mimpi lagi pelik... Kena kejar ngan buaya... Dalam mimpi tu aku nampak ada budak kena baham ngan buaya, sebelah aku je... Buaya tu besa gile... Pastu aku nak bangun tak boleh... Aku nak panjat tebing tu tak lepas... Kemudian, ada member aku yang dalam mimpi tu tarik aku naik atas tapi aku tak ingat sape dia... Dia yang selamatkan aku... Aku terus terbangun dan termenung tanpa gosok gigi terlebih dahulu... 


Adakah mimpi-mimpi tu membawa maksud tersirat? 

Adakah Nora Danish akan kapel ngan aku? Weeeee!

Adakah pointer aku akan naik mendadak dan aku boleh riak lame2?

Adakah aku akan dapat Croc free?

Adakah aku akan berkawan ngan seekor buaya?

Atau aku ni yang buaya? Tak mungkin lah

Sesape yang taw maksud mimpi tu tolong bagitaw aku... Bangun tidow tadi aku rasa gelisah semacam... Yang penting seluar aku kering dan tak tercemar okey... Tak mungkinlah aku boleh mimpi basah ngan buaya... 

Please help me!

37 comments:

ashraf said...

tu tandanya ko akan beli external murah.

Faiz Tapit said...

bgus jugak tu sial... haha

mox said...

mox x taw pon ape mksd ea . huhu~
tapi , u ade hati nan nora danish ea ? :D

hans said...

itu tandanya ko bakal berjumpa dengan buaya berbentuk manusia

hidayah azman said...

bagitau ayap aku racist. asal nak mimpi awek india plak. mimpi lah maria ozawa ke. takde orang laen agaknye.

Faiz Tapit said...

mox: mestilah... hahah

hans: camne tu yek? ade contoh? haha

Why Farouk said...

hahahahha.. t'gelak bce post ni..
:)

MissyNursy ♥ said...

itu maknenye ko kene diet lebih supaye kurus! ko gemok sbb 2 ko panjat tebing xlepas! hahaha.. ;p

LeYnA said...

maksud nyer kau normal..
sbb boley mimpi lagik..haha

hans said...

hahaha
xtau nak cakap lah

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

kelakar buaye 2..hodo mcm beruk ! !
aku rase mmber malam nie buaya akan jemput kau gi dating ! !
aik ! !

Faiz Tapit said...

bahaye nih... mst ko slalu mimpi buaya kn... hahah

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

bukan aku mimpi buaya..
buaya yg mimpi aku ! !
seram 2 ! ! !
hahahahaahk !!

Faiz Tapit said...

seram gile cmtu weh.. kah3

/Dayah//Nurul/ said...

mimpi tu mainan setan.
tp mngikut tafsir org2 kalau mimpi byk merepek sgt tu mungkin dicintai org mungkin gak bencik. tu tndanya ade org rmai bermusuhan dgn awk..lps tu bg sy kalau dh ade mkhlus halus kacau tu ade org nk kacau awk dgn hantr bnde tu..
sy nasihatkn awk smyg hajat utk halau semua gguan makhluk halus…dan niat jht org…


serius x perlu pecaya sebenarnya mimpi2 firasat ni, kih2. jom doa negeri9 menang mlm ni

Faiz Tapit said...

ooww... ok2... heheh...

hobin jang hobin!!

K I E R A said...

Mimpi ja, takda makna kot ;)

Faiz Tapit said...

harap2 la kan.. heheh

cHoc0^miNT said...

ustaz cakap..klu mmpi binatang buas,brbhya atau berbisa, cth ular hitam, anjing hitam... tu smua gangguan makhluk..

Faiz Tapit said...

makhluk ghaib? hahaha

PP HYUN JAE said...

haha.. kepingin ngan nora danish ka??wakaka

Faiz Tapit said...

xdela, nora danish yg kepingin aku

sYaMi-Satu Penjuru said...

hee, sengal tol ayat last die.

Faiz Tapit said...

heheh... ayat mahal

@juera said...

hehehe..nora danish jgk yg endak ye..
klu lisa surihani lg cun pe..
x pon adik mia sara..ekeke

Faiz Tapit said...

nora danish kiut miut la... grrrr

kerangRebus said...

mimpi u**r? de org nak minang kamu la tu?tgu je depan pintu umah..hahahks

Faiz Tapit said...

yeke? hahah...
mtak2 nora danish... aaarrr

Drunbella Khoo said...

kalau macam dalam mimpi tu kita try panjat bukit or apa-apa jer tapi tak lepas maknanya nanti akan ada something yang kita takkan dapat atau gagal.
selalunya gituu laa.
:)
tapi mimpi neh kekadang tak boleh percaya sangat.

Faiz Tapit said...

aduuuh,,... cuaknye... huahuahua....
tp bese mimpi terbalik kn... heheh

buDAK keCIK said...

ko tu yg buaya darat
ngeh3

Faiz Tapit said...

ak buaya laut la

masshie mastura said...

hehe. mmpi tu ngade2 jela.
it means yg dlm sehari tu u mesti ade trpikir psl buaya ke ape, den terbawak2 smpi tido. keh3.

Faiz Tapit said...

agaknye la kot... hahah

LyNda aDalah aQ... said...

mybe coz awk tuu buaya x.. buaya tuu msti buaya tembaga kn.. sah laa tuu.. hehe

amin said...

aq pn pena mimpi cm ko gak,,,mimpi kn patuk ular,,,aq bkk buku ade bwk mkne best,,,buku tuh kate la,,,insyaallah ko kawen awl,,,sbb ko cpt dpt jodoh,,,

Anonymous said...

maap da telambat tp nk gtaw gak..
mksd mimpi yg dtg dlm tido slps subuh adlh mimpi yg satan creates..so,jgn pecaya 300%,ogeyh..ag satu,slps subuh jgn tido ag nnt otak bengap

back to top