Friday, October 15, 2010

Kalau Takde Keje Jom Main Pasir


Lupekan sejenak krisis rumah tangga, assignment yang tak siap, henset yang asyik rosak dan bekas megi yang tak basuh2 lagi... Mari tengok something yang tak kurang hebatnye seperti melihat Megan Fox menari dangdut... Sume hasil seni ni dibuat dari pasir... Sape yang buat tu tak penting, yang penting kite enjoy... Tu lah pesan lalink saye...


Mamat ni macam Majin Bu dalam Dragon Ball...


Tangan tu jage-jage sikit ea...



Ini buaye...



Arrgghhh....

Tapi yang ni bukan dari pasir...

5 comments:

tim said...

gambar last tu tetibe ingt dekat lord of the ring

Faiz Tapit said...

ntahla...
ak xtgk lg cite tu.. hehe

Hashira Yusoff said...

arghh!! takut tg0k gmbr yg last tu.. T___T

nadzirah razalli said...

haha..macam2 punya kreatif la :D

miza&tummy said...

teringat mase zmn study yg bodoh dulu...buat pertandingan reka binatang dari pasir...yang menang group sotong kurita...grup aku buat spongebob...spongebob bkn hidupan laut ker???

back to top