Thursday, July 28, 2011

Golongan Yang Patut Disimbah Asid



1. Penyimbah alkali


2. Orang yang suka naikkan harga barang tak pasal-pasal


3. Orang yang suka mintak maap tak pasal-pasal (I'm sorii)


4. Orang yang berak tak reti nak flush


5. Rebecca Black


6. Semut yang suka masuk dalam heater aku


7. Lelaki yang bergaduh-gaduh nakkan Soo Young kumpulan SNSD


Ini sebagai contoh no 7


8. Badan beso gajah tapi suka pakai legging


9. Sape-sape yang kacau Lisa Surihani


Ini sebagai contoh nom 9


10. Orang yang ada speaker power tapi pasang lagu budak-budak AF


11. Orang yang tak habis lagi main Angry Bird


12. Makhluk yang keje nya update status pesbuk setiap kali bernafas


13. Orang yang taw amek gambo je time ada orang eksiden pastu bangga


14. Orang yang pakai henset mahal-mahal tapi tak reti guna application dia


15. Orang yang tak ketawa hik3 tapi perasan dia comel

85 comments:

Daniela said...

hahahah banyak yg saya tidak setuju!...hahaha tp lawak la....

Rozuan Ismail said...

orang yang suka skip kelas pon patut kena simbah kot

vampire's lovex said...

hahaha !! gilosssss...

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

bagos2!!! aku suka no.9...
berani dia kacau lisa surihani aku..
hahahahha

IQBAL ZARIN said...

pasni tgk sape nak ciplak entri ni. kot2 ade yg gigih nak taip kat word. HAHAHAHAHAHAHA LOL

Puteri Narimah Jamali said...

ishhh3, xbaiklah simbah asid kat org.

nohfee said...

no 3. omkkk. tu harus la~~ ahhaha

Ayeem Jemain said...

hik3 awak ni lawaklah. hik3

Akeyla Frr . said...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA !
Best gila brooo <3333

SoutulMujahid said...

siot la no 2,3,9. hahahaha

rebbeca black tu sape?

Akeyla Frr . said...

Btw , semut pun selalu masuk heater keyla -.- Bakorrrr ! Geram . HIKHIKHIK :P

Liyana Lunia said...

nombor semilan saya setuju ! lisa surihani hanya untuk shahieyz sam sahaja kbai

cerkLeng said...

nombor 3 tuuu..

Natasha MDG said...

kahkahkah. i'm sorriii amir. haha.

AKU CHUN said...

kah kah kah. oh sungguh setuju!

Rahmad said...

woh banyak juga golongan yang perlu di simbah acid ni..

Syafiq Rosli said...

haha..aku nk komen cm ne ni..weh lisa surihani aku pny..

Liyana Zahim said...

Alaik yg num 3,6,8,12

habsahharun said...

kahkahkah!

lisa dengan sam ok.

Naddia said...

aku suke kai legging tp mase mandi je..layak kene simbah asid x?

Anonymous said...

babi ko...... pantat lisa bukanlah milik dikau.....

nisa arika said...

xmasal.heh.

Anonymous said...

puki ah ko chat box ko makin smart...... blog ko mkn berat ah....

Anonymous said...

naddia.... nak tengok... mest nmpk camel !@#..... HAHAHA.....

hana said...

no 3 tu mmg patut kene simbah asid...
hahha

AinulHuda said...

hahahaha sengal :D but agree :D

Aziz Syaidahtul said...

semut bukan orang lah... hehehe...no 9 tu bnyk kot nak kat dia..karang tinggal mamat gay dkt malaysia ni yang len semua kena simbah acid...

wannurfazrini said...

luuucuuuuuu k. kahkahkahhhhhhh aku x hbs main angry bird. baru nak download , haha

atiqa :) said...

hikhikhik . setujuuuu >,< . confirm lepasni aku kena simbh asid -____-"

strawberrycincau said...

hahaha.. yg ke 15 tuu sape eh?? haha.. :P

stalker hebat ! said...

laaa .

aku ta setuju ngn no 3 tuhh .

asal ta bole say sori plak ?

errrrmmmm

IQBAL ZARIN said...

tambah lagi. annoying mouse dgn keyboard warrior pon selayaknya kena simbah asid HCl 100Kmol.

Faiz Tapit said...

hahah... tu kan aku nganjing amir maharaja lwak je

ohh... itu dah semestinye eke bal

Amalina Jo said...

no 12 tu patut ada twitter , semak dohh news feed -,-"

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

hahaa comel!!

Siti Mashitah Saidin said...

oi, ada ka penyimbah alkali?

terasa bab main agry bird tuh~

airazulaikha said...

ada eak yg gaduh rebut soo young?? hahahha lawak2..

waalllaa! said...

hahaha..lawak ko ni tapit..
paling aku suka yg org yg suka sgt update status kt fesbuk..mengalahkan artis..nak berak pun nk gtau..hahha..
n org yg patot kena simbah asid..ko kena tambah lagi...org yg suka wat fitnah n suspek polis yg suka suki je baling asid kt org..hehehe...

shzyswl said...

y 3 tu y baru kua maharaja lawak tu ke? hehehe alamak saye di nombor 11 tidakkkkkkkk :O

peep said...

ko pon patot kene gakk haha :)

*cimOt* said...

i'm sori i'm sori i'm sori

Amiey White said...

bab lisa tu tak tahan hahahaha

moshi said...

semut bukan orang dohh..haha

biruMerah said...

hahahha haqu gse macam nk simbah ko asid ley x?? hahahhahaha

khairatulsalwa said...

HAHAHHHAAHAHAHAHHAHHAHAHA! terbaik terbaikkkkkk !

Aliff Haikal said...

HAHAHA

cik HUSYI said...

Suka yang 7,8,9 n 12.

Terbaek dari ladang la post ni

Dieba Azman said...

HAHAHA lu ni suke taip entry yang buat kite gelak guling2..

Anonymous said...

rasanya lisa yg nak bodek yus tu..

faizunnisaqsulman said...

setuju. sekian.

AKMA said...

contoh no 9 tu nampak sangat jeles kat beliau :P
hehe.. relex2 kalau ada jodoh xkemana pun

Imam Muda said...

mintak simpang

fiq. said...

saya suke no 12,
alamatnye, banyaklah mangsa2 simbahan asid kat muka dunia ni,

silap2 simbah asid ni jadik hukuman baru kepada pesalah2 kat dunia ni, muehehehe

MR. SYAH said...

nasib baik aku berebutkan seohyun snsd.. jd xpatut kena simbahlah.. hahah..

ain dzaya said...

hahahahahahahahaha...
sebenarnya nak cakp yg faiz tapit pun termasuk golong di atas...

.fariza. said...

stail~

shiqin ghazali said...

lawakkk sgt heh...
HAHAHA...
setuju sgt2!!!
pstu tmbh lg.. org yg suke psycho!!! huhuhx...

Cik Miera said...

mmg dendam betul ko dengan semut kan...haha

O'gosh said...

hehe...kesian kat no 9....tetiba

cik chocomint said...

aku paling suka yang no 3...hahaha..yg tu mmg patot sgt2

Anonymous said...

haha...x pasal-pasal muke jamil y pelok pokok kelape tu kua!!kih3...

Daniel Ihsan said...

anti Amir nampak..hak3

9 Benda Jijik Tapi Menghairahkan...

misz sheyla said...

orang yang tulis entry ni..huhuhu... paling seswai tu org yg naikkan rege setiap benda kat malaysia ni....

suha said...

hikhik (^_^)

gelak cenggitu ek?
ni plak gurauan acid

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/taktik-gurauan-terbaru.html

kata kila said...

hhahahhaa.ok aku setuju

Liyana said...

aku pun kena simbah acid gak ah men angry birds tak abeh2...

Raji berkata said...

Org yg type entry nih hik3 (^∇^)

chittysarah said...

hik3..comel x?
=.='

jeely jelly said...

pergi bagi list tu kat penyimbah asid.. haha

wath said...

i'm sori!

hahahahaha. lari dulu. nnt kene simbah asid.

tapi selamat kot. aku tinggi. bukan geng bas sekolah

Faiz Tapit said...

hahah... taw pun takut

Az-Zahra Fauzee said...

x bole jenjalan kl dah...
aku tak habis ag main angry bird sbb main game lain dulu....
ish3~

mushroom said...

aku setuju sgt dgn no 3 tuh.. kalau dia masuk malam ni untuk ML, kita simbah ramai2

The Medical Duo said...

smat ah...tbaek!

aieynz said...

hahaha. .no.9 xly bla. .tapit jelez. .

♥ MS ♥ said...

nombor 3!! im sorrii? HAHAHAMIRRR~~~~nombor 5!! saya bersetuju.!! kahkahkah.

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

i like so much no 8 :). klakar la...

Anna Mohamed Amin said...

sy rasa satu2nya manusia yg patut kene simbah acid is THE ACIDMAN himself. No one deserve to be thrown acid into their face.

afina rahmat said...

ade 2 yg berkaitan ngan den lha ..tp tak setuju la sampai kene simbah asid !!

Duratun Nasihin said...

sumpah terbaikk !

Anonymous said...

orang ye ke 16, orang macam ko!

edOraabUrNsS said...

good..;)

Anonymous said...

bodohhhhhhhhhh punya penulis blog ini

aiman fanboy k-pop said...

kita minat kat soo young snsd!haahaa...
kena simbah asid jugak ke?huuhuu...^^

Anonymous said...

I couldn't resist commenting. Well written!
Check out my blog post ; adipex

back to top