Friday, July 29, 2011

Perhimpunan-Perhimpunan Yang Patut Diadakan



1. Menuntut pulangan kredit yang disonglap Celcom.

2. Mendesak supaya bil Asstro dikurangkan tiap kali hari hujan.

3. Meminta supaya iklan KLMU dihentikan siarannya.

4. Memaksa pemberian hukuman terhadap sesiapa yang menderma depan kamera dan untuk masuk surat kabo semata-mata.

5. Menyeru agar pelajar-pelajar Food Science dapat nasik ayam percuma setiap hari Jumaat.

6. Mendesak Felda United untuk membeli Torres.

7. Meminta agar berita di tibi untuk menyiarkan sesuatu yang bukan berpihak kepada kerajaan sahaja.

8. Menuntut supaya tudung-tudung diberikan secara percuma kepada mereka yang tidak mampu untuk membeli tudung.

9. Pelajar IPT yang dapat pointer rendah tak payah buat tesis.

10. Mendesak individu yang membuang bayi untuk dilucutkan kewarganegaraannya.

11. Meminta supaya dana untuk membeli mercun sewaktu Hari Raya disediakan secukupnya bagi mereka yang tidak bekerja. 


12. Menuntut hidangan durian yang banyak sewaktu moreh di surau dan masjid.

13. Mendesak pengharaman dan penghapusan rancangan realiti tibi di seluruh negara.


14. Menyeru pihak pengurusan Man Utd untuk membeli Sneijder dan Nasri.


15. Meminta supaya Guru Besar seluruh negara untuk tidak berucap terlalu lama sewaktu perhimpunan pagi. 

51 comments:

JIJI YU said...

hehe takyah wat tesisi terus ek..

Dhiya Fariza said...

hahahaha last sekali tu kelakar weyh

Eiqa Pika said...

setuju untuk no 15 sahaja XD

~belog gadis~ said...

setujuu! :D

nadiah said...

sokong most of them, hahahha

mOoN said...

best-best...yg no 12..

Cik Ca'ah said...

eh,tertinggal satu ni,meminta pihak surat khabar agar tidak bubuh muka dr rozmey sebesaq alam,sampai penuh satu page.

sleeping_maniac90 said...

hak3....
skong!!!!

cikpia said...

aku setuju SEMUA kecuali no 9. nanti pepakat reramai dapatkan pointer rendah caner???

RARA aihara said...

terbaekkkk ! ! ! *boboiboy*

waalllaa! said...

hahaha..yang no 6 tu aku tak sokong nnt sume pakat nak dpt pointer rendah..hehehe...yang nak dpt nasi ayam percuma tu mesti utk memenuhi kehendak perut ko tu kan..hehehe...lama2 muka ko dah jadi sejibon macam gambar pasport ko kt sebelah tu..hehehe..

Ayeem Jemain said...

16. mendesak supaya faiz tapit habiskan cepat-cepat cerpen lembu

wannurfazrini said...

HAHAH chill :D

EG said...

no 15 wajib!

ROROI said...

hahaha...

Meminta agar boley mintak duet yg dibayar ntok masok tandas balik, siap ngan denda kalo tandas tu kotor....

Faraa Eiman's said...

tambah lagi 1 ;

wajib post entry baru @ online setiap kali rasa mengantuk dalam bilik kuliah

muahaha ;p

sepat said...

tak payah buat phimpunan pasal sneijder masuk manutd, tak payah sokong manutd

myamooraww ;) said...

Hahaaa. Setujuuu! Wehh lama kott tak post. Seriouss tertunggu.

Yuyu Musa said...

tambah lg 1..

mendesak paiz tapit tamatkan cerpennye dengan segera.tak payah sambung2 lg..

hihihikks

Daus said...

Nok horoooooom =P

Wadi AR said...

tapit aku sokong. nk tambah, bukukan cite lembu kau

aimi adilah said...

mmg terbaik r.. yang tudung 2 paling best :))

+d.O.Y.A.h+ said...

yang food science tu patut jugaa!! hihih., nasik ayam nasik ayam!!

ashraf said...

hahahhah kalau kau ni wakil pru aku mmg undi kau. siap buat undi hantu lagi.

kecuali no 14 la :P

BLADE EDGE said...

yg last skali tu paling stuju! hahahaha

SoutulMujahid said...

hoi.. sneijder inter punya

Farhan Hanif said...

Mendesak felda united untuk membeli torres...hahaha....masa lawan Malaysia haritu pon muka dah pucat sebab kepanasan...takkan nak suruh main dalam dewan ber aircond...lol

Mohd Hafiz said...

nombor 3 , 11 dengan 15 aku setuju bro !

DaYaH JeLitA said...

buang bayi=buang negara
pehhh tepat amat!

C i k P i p i T e m b a m said...

bhahahaha ! betul2 . celcom skang mmg telan kedit org jee . kalau yg bil pulak melambung2 . penipu !

ramlah melaram said...

dunia dalammmm genggamankuwww..dunia dalammm genggamankuwww *lagu KLMU yg annoying*

aku rasa nak pengsan je tiap kali dengaq lagu tuh :O

farhayinatika said...

haha. mantap! i likee ~~

'Ariff Ansaruddin said...

hahaha, tahu la Food Science tu kena urus makanan. yang 'Kejut' ni takkan tak dapat. anyway, aku sokong yang #3 dengan #14. haram apa dengar makanan sedap sebab chef belajar di KLMU, berjaya selamatkan anak orang sebab belajar di KLMU, macamlah student UKM tak boleh buat semuanya

Malek Ku said...

patut2

Diana @ bilakukatacinta said...

hehehe:

meminta waktu kerja dikurangkan kepada setengah hari bagi wanita berkerjaya yang hendak memasak utk buka pose.... peace..;)

adib zakaria said...

boleh saki perut baca blog ko ni tau x!! hahahahahaha

simanis said...

akak setuju no 15 420%! akakkakaka

Yusuf Tayyob said...

Jangan block FB / Twitter dll di opis, skolah dll..

Leya said...

setuju banget bab Asstroshit itew...

arim said...

yang no 14 tu setuju! dapat salah satu pun jadi la..

Anonymous said...

yang KLMU tu betul sgt lah..haha

fairuz said...

gua sokong no 9. hahahha xD

missteeha the babling girl said...

yg akhir , saya sokong !

adrinaqamarina said...

macam biasa, aku nak jawab satu3. haha. :P


kredit disonglap, tak pernah lagi sebab aku pun topup 2 bulan sekali je sebab tak nak nomb mati.

astro, rumah aku tak ada astro.

KLMU tu pun annoying jugak, ada tak sape budak KLMU. haha.

bukan derma depan camera je tapi yang pakai cek3 besar tu pun!

nomb 6 tak ada komen~

bukan je siarkan benda yang tak berpihak pada kerajaan je tapi siarkan benda yang berilmiah banyak3~


part tudung tu aku sokong.


part tesis tu kena buat jugak! baru lah boleh naikkan pointer. eh?


aku nak tanya jap, orang buang bayi selain kena penjara dengan sama, kena apa lagi? patut kena sebat lah.


aku teringin nak bawa mercun dari msia kasi budak3 egypt ni main, baru diorang tau betapa power nya mercun kte. haha.

durian makan moreh~ fuh!



part rancangan realiti tv tu, kalau tak ada, msia mesti lagi aman makmur~


guru besar aku dulu memang cakap banyak, tak ada penghimpunan pun dye suruh buat penghimpunan jugak!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

kalau macam ni saya setuju sangat lahhhhh

Raden said...

yg nasik ayam tuh mst ade utk bebudak tesl uia jugak

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

no 14 best..gua setuju..haha

maziah said...

yessss..yang tang guru besar tu bguss..and yg buang ank lucut kewarganegaraann...perghhh..bgus ar...

nurniyusoff said...

aku setuju no 10

Anonymous said...

eargh. aku suka no 15 tuh!!

fasha said...

aku suka no.9 tu weh.. seriusss

back to top