Friday, August 13, 2010

Perkara-Perkara Yang Sering Buat Kita Tension




1. Nampak pempuan jalan sane-sini sambil kolom lollipop...

2. Tengah bersesak2 dalam bas/komuter, ade budak kecik menangis kuat2...

3. Nampak ade orang tersungkur depan kite tapi kite takleh ketawe kuat2...

4. Tengah jawab exam ade pengawas exam jenguk2 kertas kite...

5. Order makanan pastu lambat siap...

6. Dalam kuliah/kelas kite tak paham pape langsung tapi orang lain sume paham...

7. Baru pas clash pastu nampak ade couple ngah dating...

8. Tengok orang tue makan...

9. Tengah gaduh ngan boypren/girlpren pastu kredit abes...

10. Baru nak download porn movie, tetibe internet slow plak...



11. Tengah sronok tengok cite kat tb tetibe ade orang alih channel lain plak...

12. Jumpe duet tepi tepi jalan tapi rase sedang diperhatikan...

13. Rase nak sepak2 orang tu tapi tak berani... 

14. Bace luahan perasaan orang yang baru pas break di facebook...

15. Pegi bandar nampak awek2 tak cun cube bertelanjang untuk secebis perhatian dari orang ramai...

16. Bercite-cite nak jadi mufti tapi nak jadi imam pun tak berani...

17. Time tengah puase nampak KFC terbang di mane2...

18. Bile tengah malam ade orang cite pasal hantu pastu terjage sorang2...

19. Chelsea kene bantai ngan MU tapi takleh tengok sebab kene wat lab report...

20. Dah tulis entri panjang2 pastu terdelete plak...

19 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

haha.tgk org tersungkur tp ta dpt gelak.

Faiz Tapit said...

hahaha... td lerr

Anonymous said...

hahaha
yang nombo satu tu ape masalah kau..
haha

Faiz Tapit said...

gelisah doe... hahaha

++nurmilaAtiqah++ said...

no 9 sangat betol!

Faiz Tapit said...

hahaa... sume tu btol kot

yo0p7foLd said...

haha. 90% betul. law nak list mmg byk la.. hehe. jgan tensen2, nnti gila. hehe. cool je.

Faiz Tapit said...

iye2... sedang cool je... hehe

Anonymous said...

yang kat atass niyh....sumee btol2 blake....ahakss

chacha jamal said...

aku suka no15.
g wet world,npk pompuan gemok yg xbrape nk cun pkai singlet putih bsama suar pendek cuba tarik perhatian,malangnya gagal. hermm..

norziyana said...

21. bile sepasang kapel cube bercakap ala-ala pelat bajet chumel tahap keparat ! oh tulun hentikan perbuatan itu dihadapan saye! cacat! spastik! hingusan! tatau lap hingus! jijik! sekian....

norziyana said...

21. bile sepasang kapel cube bercakap ala-ala pelat bajet chumel tahap keparat ! oh tulun hentikan perbuatan itu dihadapan saye! cacat! spastik! hingusan! tatau lap hingus! jijik! sekian....

Anonymous said...

ada lagi..
tgk org pompuan jlan rmai2.. tegedek2 kat tgh2 dunia.. da la lembap..
pastu aku kat blakang dia x taw nk potong kot mne.. pastu sbb dia aku tlepas naek komuter..
pastu aku kene tgu 1/2 jam lagi..

hOney n' cLOver said...

mcm2 dunia...ingat ak ja yg cmtu...hahaha

LediScaLateSss said...

betol sangat !
hahahahaaa. . . .

Tresher said...

salam sy minat binatang2 dekat tepi blog tu...blh x klu sy nk?mcm ne kh nk buat??

eylavee said...

haha!
terbaik!
*komen entry lama.
:DD

Cik Tuya said...

no 20 pling betul! tension giler ak! bile bace entry ko yg nie wt ak teringt...ak jadi bengang blik!

El said...

aku tension bila aku expect entry yg lebih best. tapi ini je yg kau bagi? haha

back to top