Sunday, August 15, 2010

Superhero @ Superzero?


Aaaarrrr....!!

Semenjak kecik lagi kite sume dah tengok macam2 superhero... Masing2 ade kuase yang cambest... Aku minat Incredible Hulk... Walaupun kostum die cam pengemis (boxer koyak semate2) tapi die kuat dan hijau...
Aku ni pencinte alam sekitar, aku suke kaler hijau... Bile die ngamuk, die humban je sume bende depan die... 

Aaaarrrr....!!

Time aku gaduh mase kecik2 dulu aku teringin sangat nak wat camtu tapi nak campak kerusi pun tak larat... Walaupun skang aku dah larat nak campak kerusi tapi aku tetap tak larat nak humban kereta cam die...

Aaaarrrr....!!



Tapi aku dah jumpe superhero yang lagi best dari Hulk nih... Lagi aaaaarrrrr....!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aaaaaaaaarrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Oh, seksi skali...

2 comments:

back to top