Monday, November 1, 2010

Kemaluan Yang Sangat Besar



Pukul 2.27 pagi... Aku tengah syok study tuk paper Nutrition... Tetiba, dengar bunyik motor 125Z... Aku meluru ke tingkap tuk tengok sape tu... Helmet putih, sweater cam sweater curik, badan kering2 cam lembu... 
Lufti la tu, dak kolej aku... Sebagai seorang budak yang berada di zaman di mana "dow" dan "sial" berada di pengakhiran ayat dalam setiap ucapan, 
aku pun menegur dia dengan cara budak2 skang... 

Wooooiii!!

Dia pandang kat aku sebelum melihat jari tengah aku menari-nari di depan tingkap... Dengan bangganya aku melayangkan jari tengahku beberapa kali dalam bentuk pusingan... Sekejap2 dalam bentuk linear... Jari tengah aku memang panjang... Sebab tu aku selalu nak tunjuk kat semua orang... 
Sharing is fucking caring... 

Sekali dia bukak helmet dia... 



Hanjing! Salah orang rupanya!!! 

Blushing2!


P/s: Nak buat spek mata baru takde duit... Ada sesape nak melanje?

50 comments:

buDAK keCIK said...

kehkehkeh.
cyan lu...
meh ak blnja ko bli spek.
ko nk spek cap ape?
cap ayam snang je nk jupe kot
ngeh3

Faiz Tapit said...

nk cap kaki tiga la...

Amiey White said...

alamak termalu sudah :D
Amiey belanje spek kedai 2 ringgit maw :">

buDAK keCIK said...

cap kaki tiga jgk yg dia pilih
adeyh

hidayah azman said...

kompem pas nie die carik kau. kalau die gay gerenti die soh kau jolok jari tengah kau kat bontot die. laen kali tunjuklah lagi. kalau kau bernaseb baek, bontot kau pulak kene jolok dgn jari tengah die. kalau lagi bernaseb baek, mungkin benda laen yang menggantikan jari tengah. gud.

haLydAwiNk2 said...

wakakakaka
ko nye lagi kelakar dr aku!!
saye ske kekonfidentan anda
syabas....
laen kali sila pakai teleskop
sekian (^_^)v

Faiz Tapit said...

amiey: 2 rggit je??

budak kecik: haha... bes ape.

dayah: hoi, lucah! hahaha

halida: hahah... xpe2, wat muke tembok aje

zuk zuhaiza said...

wahhh..besar nya kemaluan dia..kah3

itu lah.dah mata cacat tuh pakai lah spek..kih3

Faiz Tapit said...

dah pkai spek la... cume x ckup power... hahah

Dudu said...

hahaha..
bole lak gitu..
meh dudu blanje spek kat kedai singgit..hikhik =)

atie aizam said...

hahahaha!! sekali tu silap org daaa.. pepagi dag gelak beso :)

Faiz Tapit said...

dudu: alah... yg ni singgit plak

atie: tw xpe... male gile td... huaaa

Daus said...

looser gle kau... hahahahaha

Faiz Tapit said...

sial je.. ko lg loser... hahha

محمد فردوس سعد said...

aittttttt..dah leh komen..haha

mjur mamat tu x dtg bilik ko kan, dia ingat ayam mana yg tgh menjual diri di tepi tingkap pagi2 hari..haha

zati-zt said...

haha..
malu gle..
~LOL
:D

CeeKeen said...

hahahaha..free2 jer mamat tu kene tgok jari tengah...kehkehkeh..

Faiz Tapit said...

hahah... sape suro die muncul tetiba

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sian laki malang tu..
kalau aku jadi laki tu..aku kejar orang yg menari kan jari tgh dia tu..
hahahahak ! !
kelakar..

Faiz Tapit said...

hahah... kejar lah... xtkot

BLADE EDGE said...

siot jer....buatnya kene baling dgn helmet masa tu..naya!!

i am S!L4H.. said...

kenape.....
slh org?
x phm..erkkkk~

Faiz Tapit said...

silah: laa... xkn x paham?
hahah... ak salah org la tu... ingt mmbe ak

nadey said...

ko mmg xleh bla ahahhahhahahahha

Faiz Tapit said...

sbb tu ak duk sini aje, xnk bla2... hahaha

dak eina said...

hihi malunya~~~~

ard said...

bikin malu dowh

nurin adilla said...

hahahaha.....malu malu.....

tapi bagus jugak...lainkali tunjukkan jari tengah kt kaki skali

Faiz Tapit said...

hahah... x smpai lg lah kaki tu

Lulu caldina said...

ah ha... len kali kena fokus balik2..

Faiz Tapit said...

baiklah! hahaa

fyezrahman said...

HAHAHA..lu gelojoh sangat tu beb!

Faiz Tapit said...

bkn gelojoh,, kurg berhati-hati je
heheh

Bert said...

ohhh, ko la yg tunjuk fark kat aku tu erk??? hahaha

Faiz Tapit said...

emmm.. yela tu kot... hahaha

/Dayah//Nurul/ said...

rabun pagi ke awk ni?
xbaik tau. kn dah kena. angkat jari tgh dln btk pusingn..waw,mna blajar ni, first time sy dgr.
study baik2, jgn buat jahat2. nt budak moto tu 125z carik nk buat partner canerla kan

Faiz Tapit said...

hahah.... saje je tu.. ingt member...

iszieylyanziy said...

haha,,cian,,slh org,,maluuuuuuuuu

Faiz Tapit said...

hahah... tw xpe

Black_roses92 said...

haha..lain kali perati betui2.. kan hg da malu.. haha

ApizMabux said...

ni la namanya rock!

Miss Jay Ariana said...

hahaha sharing is OOps=))
nice blog:) bile nk folllow:P

annyss said...

ahahaha...blh2 silap org plak..adeii..cover oo..

Faiz Tapit said...

cover2 belakang langsir la... haha... malu oo

themissingikmal said...

kalo aku, aku tunjuk fuck lg...tunjuk spi die naik bilik pastu kene tumbuk...hahaha

Faiz Tapit said...

tunjuk la ko... hahah
aku xnk

Siti Zafira said...

hikhikhik. (aku tak nak ketawa hahaha sebab tak elok walaupun bunyinya lebih menepati isi hati aku sekarang).

lawak beb. '>___<

kau ni pun. agak-agaklah bro.

Faiz Tapit said...

agak2lah tu... kah3

Yaya Zamimi said...

best ah gye bhse kau..maunya, cg bm skolh tgok ni, konpem nangis... XD

Faiz Tapit said...

kah3... biarkn diorg nangis

back to top