Thursday, March 3, 2011

Anon Carik Pasal



Kah3... Ada budak tanpa telor nak carik gaduh ngan aku lah... Kah3... Dia kata blog aku ni penjahanam stadi dia... Bila masa plak lah blog aku ni termasuk dalam silibus stadi dia... Sian cikgu dia, mesti kecewa dapat anak murid cenggini... 


Aku memang kompem ni budak yang sama lah... Aku rasa budak ni baru je baligh 2,3 minggu kot... Sebab tu nak carik gaduh sembunyik-sembunyik... Kalau budak yang dah lama baligh otak dia mesti lagi pandai daripada ni... Kalau nak carik gaduh pun takdelah nak nyorok-nyorok macam budak pompuan tak cukup kasih sayang... 

Yelah si anon, ko nak kasih sayang lebih kan? Ambiklah, aku bagi free je... Aku taw mesti mak bapak ko benci lahirkan ko kan? Sebab tu tak pernah cukup kasih sayang... Tapi, kalau nak mintak telor pasal tak cukup, sorilah aku pun ada 2 je... Kah3... 

Ngeeee~

55 comments:

Puan Kutu said...

kahkahkah..anon tak ckop kasih syg..

Nadhirah-chan said...

kehkehkeh tah pape . tingin gak nak kena serang dengan anon lalalala~

Miezah Ghani said...

haha . gambar last comel ^^

zatyfeena said...

anon tuu jeles kau punye blog best !

err, kalau dye benci, watpe dye singgah blog kau ?
pelik-pelik.
=.='

URY said...

isk...mcm ni pun ada yer....

Dah confirm ke jantina anon ni bro??.. :)

hakeem kira said...

haha lu langsi lu mati !

+d.O.Y.A.h+ said...

jom pijak telo dia.!!! jom!!

Hansyirah Takezur said...

hoho.. ni susah nie jd blogger cambest.. ada je cik anon tak puas hati..

tapi mmg suka la ngan jawapan ko.. hai awak.. ecece,.. never take any grudge ey jawapan? cool! :)

atiqa :) said...

waaaa , anon menawan :O hahaha .

ciss kenapa chatbox kena refresh ? -,-' baru nak tinggal jejak

Muhammad.Rhazali said...

biasa la tu faiz,bila kita ad rezeki lebih mesti ade je orang nak jeles...sabar jo la

mR.sYaH said...

kah3.. entri khas lg tuk anon tu... ni tandanya faiz sayang kt anon..

Jebat Malaya said...

Apesal la pulak blog hang ni kacau study dia... kalau dia tak komen kat sini, tak kacau eh..

Amiey White said...

sian dia , meh3 mak bg susu (susu lembu) hahahaha

Wyna Nubies said...

saja kasi panas jer la tuh~hu3

kita bako!kita bako!kita bako!

sabar je laa

Si DauN CeRi said...

anyonyonyooo... sooo sweeett..

haih. ape la yg susah2 nak menaip sbg anon ni? kalau tak suke, kindly click the 'x' button lah sayang.. aduiii

Cik Ungu Kamila said...

ni lah cabaran yang perlu ditanggung oleh blogger femes. anon jeles la tu. hak3 :p

IQBAL ZARIN said...

hahaha... rilek bro. kau buat ni jd bahan ketawa je.

Leeya said...

lawak kot.. relax sudah bro.. :P

Leeya said...

lawak kot.. relax sudah bro.. :P

~sakina~ said...

hish, manusia busuk hati ni patut jangan layan, nt die syok sendiri~

anamizu said...

anon tu bekenan kt faiz tp malu nk ngaku gay tu..hahaha

Rina Rossoneri said...

kenapa aku rasa bukan org yg sama.

komen anon yg first tuh,macam puji blog kamu sebenarnya. sebab dia kata sbb blog kamu dia xpat study,maksudnya blog kamu sangatlah best..

komen kat shoutbox tu mmg maki betul tuh.

A.s.t.i.n.a said...

Faiz! good! jawapan tu pasti buat dia lebih sakit hati..

Anonymous said...

hahahaha.. ko pikir, ko wat post pasal aku ko bleh dapat lebih tarikan ah... hahahaha.. wei lahanat.. ko fikir ko lwak sangat ke hape... ko fikir ko duduk U tu ko hebat sangat sampai nak hina2 orang... lancau sama lu ah... lu ingat, wa simpn sama lu... wa tau lu sapa..... ade entri lu bikin wa panas.... jngn sampai aku jumpa ko... letup ko nnti....

Budak Chomot said...

Anon tu ada sindrom KKS tuh .
Kekurangan Kasih Sayang . Huu

cahayachenta said...

dia tension kot coz ada tes lepas tu nk study x msuk sekali dia masuk blog awk, pastu dia terlekat kat blog awk ni, sedar2 dh berjam2 habis bc entri awk pdhal byk lg x study.. fuhhh.. pjg giler..

whitecappuccino said...

dia tension tu sebenarnya.

Sery Suryani said...

g la wat aduan kat SKMM..
saba ye..=)

fathiah said...

aku la Anon tue.... wakakakaaa.....







lantak la Anon ke kak Enon ke....
org mcm tue mmg xde life...

u can find these kind of people everwhere.... So mysterious....

Alinn V said...

pehh ! mcm telor !
'tak cukup kasih syg' -ta ley bla-

adrinaqamarina said...

haha kartun tu chumil. siap ada peace bagai.

go anon go!

Faiz Tapit said...

Anon: Haa... baguslah... aku pun mmg nak sgt jumpe ko

eiYja_cHum3yl said...

hahaha...agak nye si anon ni slalu nk study, tp bukak blog awk ni...blog awk best sgt...tu psl dye kate awk ni penjahanam study dye...

eiYja_cHum3yl said...

hahaha...agak nye si anon ni slalu nk study, tp bukak blog awk ni...blog awk best sgt...tu psl dye kate awk ni penjahanam study dye...

Anonymous said...

anon sembang lebih weh.
poyo gila nak letup bagai.
maki2 dekat blog berani la.
depan2 confirm diam.
relax je faiz.
buat bodoh je dgn anon.
kalo ada anon yg benci blog ko, maksudnya blog kau dah famous.

Hanis Azla said...

klu bagai nama penuh lengkap dengan alamat sekali kan senang.. boleh jugak pi peluk cium sekali.. he..he..

cikpia said...

dia nak cakap blog ko best sampai dia takleh nak stadi...... ko buruk2 sangka lak ngan dia..... sian dia..... =)

Teha C said...

gyla tak de life anon tu. dia rase dia ckp mcm tu, org takut.

nadia natasya said...

anon jeles tuuh
belog ni dy kata tak best?
maybe dy JELES kot :D

ashraf said...

makan dalam ni wey hahaha

cik jue said...

haha..aku rasa blog ko kacau stadi die sbb die xlh stop asik nk stalk blog ko jer...best sgt kowt blog ko.

=) lukisan sendiri eh? haha

+d.O.Y.A.h+ said...

anon sila tunjuk muka aa.
bagi link skali weyyyy

Faiz Tapit said...

kih3... hanya sbg anon

Ayien Zulkifli said...

haha anon ni kelakar lah. :D

as-syahir said...

awww faiz, so sweet..hehehe.

DiNieezyANe said...

Terbaekk! haha

Biasalah tu, orang jeles. Cakap belakang sedaplah kan. haha

SoutulMujahid said...

KEDENGKI!!!
biasalah tu.. sesetangah org ni x senang dgn pencapaian org lain.. asyik nak no.1 je...

Tuan Penasihat said...

dunia blog xkan pernah lari dari anon.
budak nak carik glam jer tu.

nur zalfa afra said...

mungkin tu bahasa kiasan, nak cakap yang blog ni best,, smpai nk study pun ssh,,asek nk tgk blog ni jer,,
think positive lahh man,,
haha

Faiz Tapit said...

hahah,,... orait

Anonymous said...

"wa tau lu sapa..... ade entri lu bikin wa panas.... jngn sampai aku jumpa ko... letup ko nnti...." bapak loser aytwa lu ko..k*n*k ko la anon cingkalawak .. eei aku xbley btol org cmni,.ko jgn riso usop..1 intek sokong ko..ngn asmui2 skali..hahaha

Eim Abey said...

telor dia sudah dimakan anjing kot. huahuahua...

Siti Fatimah Nabihah said...

salam bro.. saya pernah kena mcm faiz jga.. sebijik! xpernah xdak yg clean kt chatbox tu.. haizz

bedpet said...

hahahaha. tak boleh blah betol. terbaik entry ni. biar anon2 yg takde telor tu baca ;p

apice@duniabaru said...

bako je dia...

back to top