Friday, March 25, 2011

Pesanan Buat Bakal Pembunuh Diri



Hari ni aku terkejut bila tengok video seekor lembu betina yang nak bunuh diri kat KB Mall... Lembu tu pandai panjat bangunan... Apa kejadah nya semua ni? Seronok ke main terjun-terjun?

Kalau rasa dah malas hidup, pergilah mandi minyak petrol kat belakang rumah tu... Pastu, bako je... Kalau kau mati, kurang-kurang dah tinggal abu... Nak bersihkan mayat pun senang... Kalau terjun bangunan kau mati nanti bersepah-sepah otak, terpercik-percik darah, pastu hancur-hancur daging... Ingat senang ke nak bersihkan? Darah tu dah la hanyir, 
nanti hantu kopek datang, sape susah? 

I lah hantu kopek! Awww

Dalam video tu, ramai-ramai manusia tengok dari bawah tu tak lain tak bukan sebab nak halang kau kotorkan tempat tu, paham tak? Kau ingat family kau nak ke datang bersihkan darah-darah, isi daging kau bila kau dah mampos? Tolonglah fikirkan sensiviti masyarakat sikit... Kita taknak rakyat yang suka mengotorkan tempat-tempat awam dengan najis... Darah tu kan najis... 


Kot ye pun dah horny sangat nak terjun, pergi lah terjun kat sungai ke... Mayat kau reput nanti pun takde lah susahkan orang lain... Takpun, terjun dalam loji taik anjing... Banyak tempat sebenarnya untuk bunuh diri ni... Cuma, kena kreatif lah sikit... Asyik-asyik atas bumbung shopping complex je, dah lapuk la beb... Takde kelainan langsung...

Ingat pesan aku, nak bunuh diri kena lah kreatif...

Awas! 
Jangan tenung lebih dari 5 jam melainkan 
anda sudah nekad untuk mati...

26 comments:

dakpipimerah said...

wow~ lembu apakah? bijak sungguh dia mendaki,,hahahaha,,panjang nye kopek minah tuuuuu,,kah3

miss miera said...

better bunuh diri dengan tenung 5jam 2 ... dlm mase 5 jam sempat la nk istighfar bnyak2 ... hahahhaa

Dale said...

yang penting kenapa dr.Rozmey jugak yang kene. HAHA

ashraf said...

nanges wey drjusmet bace blog kau T_T hahhaha

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

1st of all. saya tak suka romen2. saya budak baik.

2nd, trust me, saya budak baik.

3rd, doakan jelah moga takde lagi kes lembu panjat2 ni. gayat jeww.

Silent said...

kahkahkah....
mangkuk lagiik
kau ni terapi jantung ah

elok jadi doktor ni

Alinn Lou said...

betol2., kalaw dipikir2kan balik mmg nyusah pon, buad hanyir aje.,

adrinaqamarina said...

baru result teruk spm da nak bunuh diri, amende entah.

nak juga tengok result dye bape, tamba3 pendidikan agama islam. time spm kan belajar pasal hukum bunuh diri

+d.O.Y.A.h+ said...

hahhaha.
ingtkan kalo tenung lama2 gamba drjusmet bolehla kurus.

Mutalib attholib said...

hehehe... Terima kasih buat aku tergelak pagi2 jumaat ni.. :D

NURSYAZWANI ZAINAL said...

org yg nk bunuh dri ni xpk pnjg..ish3

buDAK keCIK said...

kahkah. mknanya kalu ak tgk muka dr.rozmey tu, nnti ak akn ase nk bunuh diri... wahaha

lembu betina tu frust ngn lembu jantan la weyh. siot je. psl masalah cnta je, tros nk bunuh diri. at least ingt la parents!!

anies anessa said...

lembu mna da otak...sbb tue pkai terjun ja kat complex pon...

zezolla_atin said...

kelakarlah kau nii...


perlu kreatip nk bunuh diri???


haha..!

zezolla_atin said...

kelakarlah kau nii...


perlu kreatip nk bunuh diri???


haha..!

catus said...

spatutnye kene gune kreativiti utk selesaikn masalah sendiri dgn care yg bijak..bunuh diri tu care yg plg bodoh..lembu pon tak bunuh diri sendiri..org yg bunuh dia ade lah..

kata kila said...

pemes ddr. kah kah kah.takde kaitan pun ade gak gambar die

kata kila said...

pemes ddr. kah kah kah.takde kaitan pun ade gak gambar die

hakeem kira said...

hantu yg paling paiz suka tak lain tak bukan hantu kopek .

strawberrycincau said...

yang lain paham motifnye.. tapi satu je xpaham.. tang gambr Dr rozmey tuh.. motipnye hape yer?? hahahah

Ayeem Jemain said...

aku cube imejin dr rozmey berkopek, maybe leh mati 3 jam lebih awal ke.

Ali said...

hidup biar ketimuran..bahasa saudara....ish2...maaf menegur~

cikpia said...

aku cuba kaitkan lembu, bunuh diri, hantu kopek ngan dr rozmey tapi gagal............ OMG!!!

kazura said...

hahaha...dr rozmey leh mmbawa maut..dasyat...

hOney n' cLOver said...

memang bongok minah tu...frust kena tinggal pn xyah la nk mampus kat tempat awam..sah2 xde orng nk bce yasin utk die...siOt ja..wat skit aty tngOk....doBo nk mamtuuutt...huahuahua

laen kali suro ja bomba tu cmpak ja minah tUh...

Anonymous said...

lawak doe yg last tuh

back to top