Saturday, March 12, 2011

Golongan Lelaki Yang Disukai Wanita




1. Sukakan kucing dan suka menghargai alam sekitar...


2. Suka mengalah dan tidak memetingkan diri sendiri...


3. Sanggup berkorban untuk kekasihnya sampai mati...


4. Hensem dan metroseksual...


5. Romantis dan sweet...


6. Berbadan sasa...




Fakta yang sebenar:

1. $ukakan kucing dan $uka menghargai alam $ekitar...

2. $uka mengalah dan tidak memetingkan diri $endiri...

3. $anggup berkorban untuk keka$ihnya $ampai mati...

4. Hen$em dan metro$ek$ual...

5. Romanti$ dan $weet...

6. Berbadan $a$a...


$ekian, terima ka$ih...


P/s: Ni gurau je... Don't take it seriously, okeh?

39 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hoho.

certain woman je yang mementingkan $

NurAfizahMazlan said...

ohhhh$$$$$

+d.O.Y.A.h+ said...

bukan semua begituuu. ngaaaa. wek2.

IQBAL ZARIN said...

perghhh~ sangat2 betol

emma jusoh said...

owh....

emma jusoh said...

owh.....

Nadhirah-chan said...

kadang2 tak leh salahkan bila dorang cari yang berduit . sebab untuk masa depan jugak . lagipun bukan semua ^^

emma jusoh said...

owh.....

ZACK ENTRY said...

wow ada $$..heheh

airaniez wirdani said...

$uka $eh $ibuk $ini.$ok $ek $ok $ek...Go$$ip..

.: lalala :. said...

lol ! $$$$$$$$$$

Anonymous said...

duit bukan segala2nya tp segala2nya memerlukan duit,,,
hehehehehe
peace,,,,

Anonymous said...

duit bukan segala2nya tp segala2nya memerlukan duit,,,
hehehehehe
peace,,,,

maisa said...

haha.. kalau tak ada duit macam mana nak buat laki.. money sekarang penting hape.. tandas pun nak kena bayar.. setuju dengan fakta

Amiey White said...

tak semua suka $$$ >.< i still love his heart >.<

hannamaruku said...

tak semua.

Daniela said...

waa kejam gilersss hahaha

lisa said...

ok betul :)

munniey said...

EH EH EH BUKAN GURAUAN NIE BETOLLAH 100% BETOL. YANG TAKDE CIRI CIRI NIE MENANGIS JELA OKAY ;P

dakpipimerah said...

semua ciri yg i nak,,hahhaa

Wahida Nasution Thakhrim said...

$$$ yang cukup menceritakan segalanya.. he3

buDAK keCIK said...

mne lelaki yg beriman??

kalu muka hensem tp agama xtaw ke mana, ape jadahnya nk jd idaman ak?

no money, no talk. mmuahaha

Anonymous said...

budak kecik:i like.mne llaki briman?

klau takat romantik je,semayang pon lompong-lompong,xpyah la.

unieMARKS :) said...

ohoiii $$$$ .
tak smua yg materialistik . tapi tak dinafikan kalau yang berkemampuan tuh salah staunya

Faraa Cullen XD said...

err* haha :P

b@w said...

masing2 taknak ngaku.kah3

wannurfazrini said...

hahha , nice but no 4 tu paling tepat yg suka $ :p

wannurfazrini said...

hahha , nice but no 4 tu paling tepat yg suka $ :p

sakuraspicelife said...

hahaha~zmn skrg mmg kene materialisik..bru nmpak realistik

Anonymous said...

kreatif gile tapit..XD

RastaMat said...

$$$$$$$etuju.......

nik lan nik mat said...

$
- )
$

mata duitan!

cik lia ye said...

huh..faiz..pandainye..
mmg betul kot..
sbb nk g buang najis pun kena gune $$$$$$$$$$$,,huh....

adrinaqamarina said...

hahah, the main point dye ialah

$$$$$$

•ѕуựнαđα• said...

amboi amboiii... hahaha
ada benarnya jugak tu

Yen said...

Em, duit tak penting pun, sebab aku sendiri boleh cari duit :P
Metroseksual pun aku tak setuju, aku lg suka Mannish guy. And romantis plus sweet ? Eee, aku tak suka lelaki yg duk 'caye cayanggg awak setiap masa', rimas, aku suka lelaki yg adventure n boleh gila2 ngn aku. Tu lg sweet. Hihi. Oh, depends on how peole define romantis n sweet lah kan.
Maybe untuk most girls betul kot entri ne, tp kalau ikut aku punya taste, semua salah kecuali no 1, and 6. Heeee~ :)

Encik Amman said...

yang anonymous banyak butthurt.

seri said...

memang duit penting pun !

Yaya Maisarah said...

nak mamat dalam gamba tu boleh?? haha ><

back to top