Saturday, March 12, 2011

Diari Seorang Gadis Bernama Lisa Surihani Episod 2





28 Mac 2011


-Hurmm... Dah lama tak menulis kat diari ni... Rindu plak... Asyik busy je skang ni... Anyway, Alhamdulillah da abes shooting... Lega rasanya... Semalam, aku dah bincang ngan abang Paiz pasal nak anak... Aku sunyi sangat... Dah kawen 2 taun tapi takde anak lagi... Tapi, abang Paiz macam tak suka je... Sedeyh gile... : '(


-Baru tadi aku cakap lagi pasal mende ni ngan abang Paiz... Dia still wat tak layan je... Pastu nak tukar topik... Tetiba dia cakap pasal Man U... Hurmm...


-Dah kol mak... Mak cakap suruh bincang elok-elok ngan abang Paiz... Masakkan peberet dia, cakap apa yang dia suka and doa banyak-banyak... 
Luv u mummy! Esok angah try okeh!


29 Mac 2011


-Penatnya masak arini... Berapa jam entah aku dok kat dapur tadi... Cam biasa, ayam masak merah ngan sayur kacang botol... Hari ni aku masak spesel punya! Kompem abang Paiz suka... Hik3...


-Abang Paiz balik kerja tadi dia cakap dah makan kat ofis... Aku nangis sorang-sorang dalam bilik air... :'(


-Aku rasa cam malas dah nak pikir pasal ni lagi... Biarlah apa pun! Hurmm... Malam ni takde mood langsung...


30 Mac 2011


-Hari ni bangun lewat... Tengok-tengok abang Paiz dah pergi kerja... Takde morning kiss pun... Hurmm... Semalam aku mimpi pampers jatuh atas muka aku... Takutnya mimpi camtu... 


-Boring... Aku hantar sms kat abang Paiz: "Bang, lalink rasa Man U tu best lah... Player dia sume power!"


-Guest what? Lepas abang Paiz balik kerja tadi dia dah siap buatkan list nama tuk anak kitorang nanti... Yes! Taktik aku berkesan... Lepas ni aku takkan puji team Liverpool depan dia lagi... 
Lalink sayang abang taw! Mmmuuaahhh!



26 comments:

SoLy SoLicious said...

eerrkk..lisa surihani pnye diari betul ka ni?

SoLy SoLicious said...

eerrkk..lisa surihani pnye diari betul ka ni?

afuan shah said...

hahahha..xboleh blah la taktik ni...len ali bole try...:P

fathiah said...

ahahaa... amboih.... mcm gaya penulisan diary utk diri sendiri je... cuma versi siok sendiri haha...

agaknyer mcm nie kot ghope diary paiz y sebenornye jeng3x... pecah tembelang...

Nur Rejai Salmah said...

Perasaa gilaa budak faiz nie. :P

Why Farouk said...

start da cite dongeng ko..
:P

vampire's lovex said...

sengetttttt hahaha

cik ubi said...

lisa surihani nyeeeeeeeeeeeeeee .

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahahahahaaaaaaaaaaa perasan betol ;))

Anonymous said...

aik??? penat2 masak last taktik puji MU gak yg jadi...hehehe..caya la..

DiNieezyANe said...

Macam F. hahahahahaa

Faraa Cullen XD said...

ta bleyy blah !
haha :P

shereena said...

kahkahkah..taktik yg bkesan!hakhakhak

NurAfizahMazlan said...

weyh bukan korang dah ade anak ke??? yg ko panggil along tu?? herghhhh

+d.O.Y.A.h+ said...

=.=''

Pa'e said...

a'ah..aku rasa along tu anak........

fizah said...

-,- -,- -,- -,-

budak kacamata said...

aiseyhh..ko nie paiz..xabeh2 ngan lisa..lisa sll ingat kat lisa..lisa ingat kat ko x..?ahahhahaha

budak kacamata said...

aiseyhh..ko nie paiz..xabeh2 ngan lisa..lisa sll ingat kat lisa..lisa ingat kat ko x..?ahahhahaha

mr E oSk gurL said...

gadis pulak la kn klu dh anda tulis situ bini....x leh blah betul...haha...

wath said...

ahahaha kau klau bab perasan memang terer kan!

btw. Lisa mesti menangis terharu tengok ko tunjuk diari dia kat sume org. ngeh~

dakpipimerah said...

kau mmg kelakar la wey,,, hahaha,,, suke kau kat entry ni,,wahaha

adrinaqamarina said...

hahaha.

menarik!!!

tu la lisa, lain kali jangan buat daaah~

syudsyuda said...

sambung lagi|! :)

syidah syida said...

hahahahaha...entri ni aku bca byk kali pon still gelak golek2....

Suspek Utama said...

Hahahaha..ni diari Lisa Surihani ke Lisa Surirumah ni? Ke diari Paiz Surihani??kakakaka..

back to top