Thursday, March 10, 2011

Battle Of Los Angeles



Hari tu aku berkesempatan tengok movie baru, Battle of Los Angeles... Movie ni sebenarnya tak keluar wayang pun lagi, tapi aku ada kabel ngan 'orang wayang'... So, dapatlah tengok free... Jangan jeles bai... Heheh... 

Sinopsis movie:

Cite ni starting dia agak slow... Pasal sorang askar bernama Smith... Dia yang memula jumpa kapal angkasa alien kat satu hutan kosong... Kiranya kapal tu terdampar lah... Tapi alien yang datang bumi tu sume nya jahat, sumenya nak makan manusia... Tapi, dia je yang berjaya survive...

Ramai gila orang kena makan ngan alien tu... Pastu, sume orang bumi bengang dan diorang pun counter baliklah kat alien tu... Alien tu pulak sumenya besar-besar dan ada senjata best-best... Seronok gila tengok alien tu pecah-pecahkan kepala orang guna tangan dia... Memang ganas gila lah... 
Otak bersepai sume nya dia tunjuk... 

Ending dia memang terbaik lah... Tak rugi aku pergi tengok hari tu... 

Nak taw sambungan dia, pergilah tengok kat wayang nanti ye... Kalau aku cite sume nanti kau orang dah taknak tengok dah cite ni... 

Rating: 7.5 star!


Grafik cite ni memang superb gila lah... Seriousshit semat!


Ni masa Smith lawan ngan alien sorang-sorang...



P/s: Sebenarnya aku main reka je sume ni... Kah kah kah!
Aku baru je tengok trailer dia hari tu... Tapi memang cambest pun... Nak taknak, lagi beberapa bulan lah baru aku boleh tengok cite ni... 
Almaklum, download free je...

22 comments:

Eyka said...

kalkr ke?? eh..eh...eh..?? hahahaXD lariiiikkkk~ :)

ashraf said...

benda ni dh ade dh utk didownload. hehe

XIX Dragunov said...

tahi

+d.O.Y.A.h+ said...

bengongg. hahaha

jimah said...

tsssssssssssssskkkkkkk

IQBAL ZARIN said...

aku x faham. wujud ke tak cter ni???

Faiz Tapit said...

wujud ah... hahah

Anonymous said...

saya HAZMI... entri ini pelik.... sebab ubat tekak kot.... hahahahahaha

Nur Rejai Salmah said...

Dah tengok dah pon. Tipu betol faiz nie :)

NurAfizahMazlan said...

dah agak dah agak! nampak benor menipunye

wath said...

ngokngekk!!! aku da nk terpengaruh dah!

haish

wath said...

ngokngekk!!! aku da nk terpengaruh dah!

haish

wath said...

ngokngekk!!! aku da nk terpengaruh dah!

haish

azwan khairul said...

damn it... hahax

azwan khairul said...

damn it.. hahax

Si DauN CeRi said...

ngokngek betui laaaa... haha3

haqimi zulkefli said...

shit gilaa.. aku caye siot. bengong. haha isk2

ira said...

ces~ mati2 aku caya...

ira said...

ces~ mati2 aku caya...

ira said...

ces~ mati2 aku caya...

smb@m said...

padan la pelik.dh tgok dh cite 2.asal la lain bebeno citenye dr tn pnya blog ni ckp.aiseh.mrapu je.suka mkn ikan krapu ek? :D

Norzilawati othman said...

CITER NI POYO SKT AMERICA NK TJK KUAT CIPODAAH...

back to top