Thursday, March 24, 2011

Ayat-Ayat Pedas Seorang Pompuan




1. "Eh Peah, kenapa ko makin gemuk skang ni? Ko tak takut boyfriend ko carik makwe lain ke?"


2. "Peah, baju ko tak matching lah ngan badan ko... Nampak kelakar gila"


3. "Peah, tudung ko macam langsir kat sekolah asrama aku dulu... Memang sama sangatlah, cuma tudung ko ada kerongsang aje"


4. "Ish... Banyak gila nasik ko ambek Peah... Patutlah ko makin bulat skang"


5. "Peah, banyaknya jerawat ko... Ko tak pakai pencuci muka ke?"


6. "Eh Peah, gelapnya ko skang... Ko ada pergi kem motivasi ke minggu lepas?"


7. "Peah, baju ni buat ko nampak bulat gila taw... Ko beli lah baju ketat sikit"


8. "Peah, kain ko ni macam ada lambang mata satu lah... Ko tak takut kena tuduh ejen Freemason ke?"


9. "Semalam kan, boyfriend ko kol aku taw Peah... Memang sweet gila lah dia tu" 


10. "Peah, aku rasa malu lah nak jalan ngan ko... Ko dress up lah macam aku ni"


11. "Alah Peah, henset apa lah ko beli ni... Beli lah yang up to date sikit"


12. "Peah, gaya ko jalan macam mak cik aku baru balik dari sawah taw"


13. "Selipar apa ko pakai ni Peah? Macam selipar jamban aje"


14. "Alah Peah, sikit-sikit takde duit... Apa lah ko ni"


15. "Peah, cuba ko jujur ngan aku... Ko rasa boyfriend ko tu sesuai ke ngan ko?"


Selamat tinggal, Peah

32 comments:

nohfee said...

walaweeeh,. aku pon buat entry ade sentuh2 sikit psl gemuk ni sume. hahaha

*konklusinya, ignorance is a bliss hehehe

anies anessa said...

jgn berterus trang sgt laa weh....sket ati wooo...

ApizMabux said...

Peah, kenapa janggut kau makin panjang?

Wahida Nasution Thakhrim said...

haish!! tak guna betul kawan si peah ni.. peah, tinggalkan la kawan tak guna tu.. cari kawan lain.. menyakitkan hati aje..

afuan shah said...

dapat kat aku...aku g tumbuk cili api..pastu sumbat kat mulut dia neh..tabole kuang ajaq g ka??hhaahhaha

Rina Rossoneri said...

haha org macam ni biasanya xsedar diri..buat xlayan je sambil tunjuk muka toye menyampah..

AtiKaH M said...

sungguh malanglah si peah itu kerana mempunyai rakan yang sangat ****.....

Rozuan Ismail said...

baek bunuh diri la peah..asyik kena kutuk je

fathiah said...

member peah: peah, ko x up-to-date la...

peah: haah aku x up-to-date... sbb aku mengamalkan pemakaian serta ciri2 y dikehendaki dlm Islam...

member peah: (sunyi sepi) diam seribu bahasa....

::saNNah adalah seorang yang..~ said...

pnh ade kwn yg mcm tuh dan slalu tekena mcm tuh...=(
ase nk bg pnyepak aje..

Alinn Lou said...

sikit2 freemason !., hahaha ~

detkbell said...

huh? sapa yg mengalami situasi ni @_@

cik-terompah said...

meh peah.. kwn ngn gua...

sherah said...

hahaha sedihnye kalau saya jadi peah semua benda buat tak betul camane tu XD

jom visit maru the cat :)
http://sherahxoxo.blogspot.com/2011/03/sang-pencinta-kucing-sekalian-kenal.html

yuyu lar said...

hahahhaha,,peah,feiz tapit nak kat ko..ko tak rase nak ke kat dia????ngeh ngeh...hehe

ashraf said...

peah yg kene kutuk tp mmber die yg nk bnuh diri? awatnye?

athirahzaki said...

kesian si peah.

buDAK keCIK said...

eh peah, nape ko buat bentuk tali tu cam yg pncuci jamban punye??

+d.O.Y.A.h+ said...

kuang ajo kuang ajo sian peah! :P

Amiey White said...

perempuan tu patut direjam je...

kata perempuan faham hati perempuan , hakikat nya ramai perempuan lebih berbisa dari lelaki !

15. "Peah, cuba ko jujur ngan aku... Ko rasa boyfriend ko tu sesuai ke ngan ko?" (dah terkena , last2 bf sendiri kena rampas dengan kawan baik sendiri)

zhie said...

peah, apsal ko redha jew???... balas la balik... (^_^)???... ko tak tao lagi.... die 100kali ganda buruk dri ko.. ce try.. ce try... ciayo2 peah!!!...

ika honey bunny said...

tak paham. eh jap. peah tu laki ke pompuangg? kahkah

Misz Eisya said...

sabar je la. aq pn selalu jga kna mcm ni, buat diam je. lgpun org yg ckp mcm tu bukannya sempurna pun mcm kta.. Just live urlife as u like ^^

eyka yuca mika ツ said...

jangan kawan ngan dia peah ! jahat tuuu

wannurfazrini said...

peah oh peahhhhh !

zezolla_atin said...

bisa gila mulut kawan peah..

Hansyirah Takezur said...

what a typical friends peah have..

lisa said...

makan dalam duhh. haha

Bella ♥ said...

kuangjaq kawan si peah ni.
peah ohhh peah. awat hang tak kasi putaq pala dia! grrrrr~

.::Nuruljannah::. said...

kesiannya peah... :(
http://peahlabu.blogspot.com/

•ѕуựнαđα• said...

tipu tipu... ni bukan ayat pempuan je.. XD

Khairunnisa nasrudin (QOQOY) said...

Saya follow blog kamu ye.. cian ye dak peah uh..

back to top