Friday, March 18, 2011

Antara Ego & Darjat




Baru je bangun tidow... Dapat mimpi cilake... Kena kejar ngan makhluk gay yang ada kuasa... Dia boleh tukar tangan dia jadi tukul lah, ada pistol canggih-canggih lah... Makhluk tu bunuh sume orang kecuali aku pasal dia minat kat aku... Dem... Tak sangka dalam mimpi pun aku kena kejar ngan gay... Apa yang seronok sangat main lawan-lawan pedang hah? 

Ini pisang...

Bangun-bangun je, perut lapo... Tu jelah yang dia taw... Sikit-sikit lapo, sikit-sikit lapo... Dia tak pikir punyalah susah nak dapat duit ni... Tengok dalam loker, haram jadah... Takde pun mekdi ke, kepsi ke... Yang ada cuma makanan budak-budak sekolah asrama je... Apa punya standard camtu kan? Ewww!

Ni jumpa kat Google...

Pergilah ke kafe... Beli roti sambal bilis 3 peket ngan roti 6 ketul satu bungkus... Pergi kat kaunter, keluarkan dompet... Dan aku lupa nak cucuk duit rupanya... Lepas letak balik roti tu, aku balik bilik dengan hati yang lara... Tak lupa juga dengan muka yang penuh dengan kemaluan... 

Sebenarnya, makanan budak-budak sekolah asrama ni sedap jugak...
 Apa punya standard makan mekdi ngan kepsi kan?


34 comments:

Penggali (OM) said...

hidup asrama!

nik lan nik mat said...

haha..xpaham ler

SoLy SoLicious said...

kg imam lapar mmg wujud..kat kuala berang..terengganu!!

anies anessa said...

aku xmakan megi...sempurna tak hdup aku sbg plajar asrama??

Faiz Tapit said...

anis: sadis2!

Muhamad Zaki Zafir said...

megi makanan ruji asrama.

Alexandriana Alia said...

mee maggi curry mmg terbaik. makan dari umo 6tahun sampai skang tak jemu2.

+d.O.Y.A.h+ said...

minum air kaki kafe jahhh

anakmajed said...

sedap je maggi ! haha

sudirman said...

tergolek2 ketawa..hahaha lucucu

IQBAL ZARIN said...

jom makan megi dgn aku. banyak stok ni. hahaha....

whitecappuccino said...

sampai sekarang pun makn megi gak..

mrs Gee :) said...

dah duk asrama tu dah kompem jadi anak mamee and meggi.. huhuhu...

yuyu lar said...

aku pun makan megi jugak even duk kt kg skrg ni...hampehhh,...rase tetap sama..takde pulak brubah mcm ayam kepsi rasenyer..huhu

Fadzli Amir said...

tak sah kalu duduk asrama tak makan makanan bebudak tu...hehehehe

wath said...

part makan la paling aku takleh tahan. dulu klau dok asrama, mkn camtu kompem aku nangis. klau baju ke kasut tak lawa takpe. koyak2 takpe. yg penting makan kene berzat. klau tak aku sadissss.

ps: sebab tu aku sedih bile ko letak lik roti then lik mkn megi je. hu~

wath said...

part makan la paling aku takleh tahan. dulu klau dok asrama, mkn camtu kompem aku nangis. klau baju ke kasut tak lawa takpe. koyak2 takpe. yg penting makan kene berzat. klau tak aku sadissss.

ps: sebab tu aku sedih bile ko letak lik roti then lik mkn megi je. hu~

unieMARKS :) said...

uhuu , dulu kat hostel ketagih sgt nak mkn meggi . smpai cm ngidam pulak klu tadak . haha . tapi bila stok byk kat rumah , tanak makan pulak

six.september said...

kawan aku ada sorang tak makan megi. kesian dia. tak rasa nikmat dunia.

Silent said...

masak dalam baldi baru nikmat

Rozuan Ismail said...

len kali nk g cafe cek dulu dompet tuh..wat malu jer

Faraa Cullen XD said...

sengal jep =='
haha :P

Az-Zahra Fauzee said...

wakaka~
gi kedai wat lawatan je..
last2 baham megi gak..
syabas!

0nlY_tRah said...

@soly solicious..
bet0l2.!kg imam lapar kat kuala berang..femesnye kuale berang.suke2.!

'sEweL sKeJap' =.='' said...

ko mimpi kena keja ngan gay...
aku dah dua hari asyik mimpi kena kejar ngan anjing jer...hahhaa

dulu ak xpena mkn meggi...(sbb bapak aku xbg)
skunk,meggi tu dah jd makanan harian aku..huu~~~-.-(nie kalu bapk ak taw mau stahun ak asyik dgr bende yg same jer die bebel)

dakpipimerah said...

awakkk,, pisang tu siyes nmpak semacam,,, bukan nk kata,, *i am not the dirty brain,, but it shows everything,, haha3

oranglidi said...

hahaha! kampung imam lapor tu kat ganu. tmpat aku tu. xprasan lak aku die punya jawi salah eja.


ps: aku sokong 1000000 peratus untuk entri gadis2 malaysia kini. kpop sana kpop sini. bullshit.

Ridhwan Zainudin said...

Gamba pisang tuh tak boleh bla kowt ! hahaha !

bedpet said...

makanan budak asrama sekolah tu la jadi pujaan hati ;)

ina said...

hahahaa.. siann..

i am S!L4H.. said...

lahhh letak balik roti tu?
x leh mintak masuk buku tigelime ke?
hakhak

oh kesian nye. eh megi aku pon dh abis ni. stok bru x beli lg. *perlu bgtau ke?*

Waniey Khirzuan said...

motif gambar pisang camtuh?? =.=

Ayeem Jemain said...

meggi kari sedap kalau makan sekali sekala. kalau makan ari2, naik menyampah aku. pisang jugak sedap

Jaida Najihah said...

kampung tok imam lapar tu kat kuala berang terengganu la. selalu pergi sana :)

back to top